Mr.M 1 Napisano Jul 18, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor koji imam vidite na slici pa bih zamolio sve koji znaju gde mogu da nabavim nosač kofera za ovu kinesku mašinu da podele informaciju sa mnom.Ili ako imaju neku ideju šta bih mogao uraditi po tom pitanju!?Našao sam nešto ali samo u Americi evo link:http://www.cbxmanmotorcycles.com/Qlink-Sapero-Sport-Bike-Top-Case-Mounting-Rack.aspx Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Jul 18, 2009 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kofer na CF Moto 250ccm ima forumas Blajbinger, ali je on trenutno na moru u CG. Kontaktiraj ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 19, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je njegov motor nesto drugaciji, tj ovaj deluje kao novi model. Ako nema da se kupi, uvek se moze napraviti... Ako ne nadjes,smislicemo nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.M 1 Napisano Jul 19, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Raspitivao sam se za taj nosač ali mi svi kažu da ću prije napraviti nego naći u prodavnici!?Našao sam orginal za njega ali samo u SAD-a i u suštini je sve jednostavno samo što niko neće da se bakće s tim(kažu to ti je zimski posao???).Tako da bih ga najverovatnije i pravio naravno ako nije skupo Koga interesuje može i da pogleda http://www.cbxmanmotorcycles.com/Qlink-Sapero-Sport-Bike-Top-Case-Mounting-Rack.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 19, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je njegov motor nesto drugaciji, tj ovaj deluje kao novi model. Ako nema da se kupi, uvek se moze napraviti... Ako ne nadjes,smislicemo nesto Ovo je starij model od blajovog tranzistora mada u sustini se i ne razlikuju, oba imaju 250 ccm-a i oba imaju MP3 ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 19, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je CF moto V 3, a Blajbinger ima CF moto V 5 - kastom model ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jun 10, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan i šta bi na kraju gde je i kako/pošto nabavljen nosač kofera za Cf moto V3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.M 1 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan i šta bi na kraju gde je i kako/pošto nabavljen nosač kofera za Cf moto V3 Ručno pravljen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 10, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan имаш ли "калуп" и колико те изашло односно колико би мене изашло ако радим тамо где си ти радио и јеси га хромирао после ... наравно ако је В 3 у питању јер В5 долазе фабрички са носачима... Позз Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...