Jump to content

Moto Zajednica

Banja Luka-Beograd-Bar-Duress(Albania)-Dubrovnik-Banja Luka

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova

Neznam da li sa potrefio pravi podforum...Izvinite ako grijesim.. :) U BG sa stigao u cetvrtak noc i u ponedeljak krecem za Bar i Albaniju. Ako ko ima savjet kakav neka slobodno kaze. Motocikl je KLE500(2000 god).Slike slijede. Pozdrav od Dusana.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 9 postova

Jutr os  sam krnuo iz  BG  i pisem iz  Cacka. Planiram da nocim na Skadarskom jezeru,i da  od tamo krnem Albaniju.

Detalji sutra popodne iz Duressa.

Dusan

• Zainteresovan, 830 postova

Svaka cast prijatelju i zemljace, sretan put!

Imas temu u putopisima, Dane je isao Afrikom preko cele Albanije, vrlo je detaljno pisao, pa sigurno moze da ti pomognu podaci da se lakse snadjes uz put + plus istakao je nekoliko sjajnih plaza koje ne bi trebalo da propustis!  ;) ;)

• U prolazu, 9 postova

Popusio sam na Abanskoj granici. U utorak ujutro krenem na granicni prela  Bijele Vode, dodjem tamo i albanski carinik me vrati zbog vize.

Nesto kao trba mi viza iz ambasade. A ja imao info da jun,jul,august dakle tokom turisticke sezone viyu daju na grani. Crnogorski carinik mi je rekao da sam se trebao pokusati ''dogovoriti''. JBG. Crnjak. Uglavnom vratim se nazad na skadarsko jezero,prenocim u selu Godine,i u srijedu ujutro krenem za Sibenik. Stignem tamo navece. Naravno kao prava budala na auto purtu ostanem bez benzina. to je bilo uzasnih 7-8 minuta.

jer se nitkud pojavi motorista,stade i izvadi kanticu sa benzinom.Eto ima boga....Ovo pisem iz Murtera. Napravi sam jos koju gresku al' o tome cu poslije,kad se vrarim za Banja Luku. Tamo sam u pondeljak.

Zivjeli

• Vlasnik sajta, 5371 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Steta, proslog Septembra su nas bez problema pustili da udjemo u Albaniju iz Makedonije... Platili simbolicnih 1e za vizu na licu mesta.

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

evo tekst sada a mogu da kuci skeniram kartu albanije pa da okachim ovde kuda sam ja ishao..

ja sam iz grche ushao u albaniju i prevezao se prvo ka zapadu do obale pa posle gore ka cg i izashao prema ulcinju... 1 evro platio na izlazu i to je to.. srpski pasosh... po albaniji 130 lek benzin (1 evro)... nisu gadljivi na evre.. svi znaju grchki ali engleski slabo... putevi ok osim ako ne skrenesh prema brdima gde je makadam bio..... ali van toga glavni putevi dobro obelezheni i sve super.. bolje nego cg u svakom sluchaju :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja