Jump to content

Moto Zajednica

Buell

Recommended Posts

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Ovo sto sam ja video se zove cini mi se X9 ili tako nesto.Motor je od Harley-a,sto je opste poznato,pa i nije bas za izivljavanje.Tezak je brate kao crna zemlja i ima izuzetno mali ugao okretanja volana.Ako sam dobro razumeo ovog tipa,ram mu je rezervoar za gorivo,a zadnja viljuska rezervoar za ulje???

Kad se tera "sportski",menjac slabo slusa.Jednostavno motor nije (klasicni V-twin) napravljen za sportsku voznju.Ipak kazu da je vrlo zabavan,ali da ga se brzo izgustira.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

Nisam vozio, pricao sam sa vlasnikom jednog, na motoru je sve kontra,cak i  retrovizori su postavljeni naopacke, disk po obodu tocka, tacno je da je ram rezervoar..., ali sve u svemu jako mi se svidja, samo Duke mi je lepsi u toj klasi.

• Zainteresovan, 605 postova
  • Motocikl: CBR600RR

ti modeli xb9,xb12 su uglavnom pravljeni sa patuljke i hobite sa manjkom ukusa za estetiku  :P....moje iskustvo je jedan koji je prosao pored mene na gazeli i najezio sam se koliko je dobar zvuk

• drkadzija, 1229 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Prešao sam par km sa xr12firebolt Buell - om, lak za vožnju, kratak, dobro koči (mada sam vidjao i bolje kočnice) razvoj snage linearan, bez explozije u crvenom , kad ga zavrneš samo ode u blikadu i tu trokira ništa od explozije snage koju sam ja očekivao od ipak 1200ccm. Vibracije ko na perkrupaču. Zvuk sa standardnim izduvom ništa specijalno, kontam da bi neki otvoreni izduv tu čuda napravio, plastike prkidača ko na kineskim skuterima. Ali za naše sponzoruše se ubio, sve odlepe jer kontaju da je to skupo i da je samim tim do jaja.

Po mom mišljnju svaki drugi motor mi se više svideo od ovog.................

• Svrati ponekad, 240 postova

dosadio posle par desetina km, na prvu loptu neobican i zanimljiv ali samo to !!! ...jedino sto mi je ostalo u secanju zvuk otvorenog izduva i paljenje alarma na kolima 2 ulice dalje :)) ali to moze i sa bilo kojim drugim V motorom...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja