Laci Honda 0 Napisano Jul 18, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Kako je vec gore pomenuto radim popravke motora, farbanje, peskarenje, varenje i krpljenje plastike i postoji mogucnost uvoza motora. Za neke dodatne informacije na tel 063/82.89.688. Ne ustrucavajte se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1624 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadijasid 16 Napisano Jul 18, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Majstore ti odma reklamu udario, ovde bi trebao prvo da se predstavis! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Jul 18, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Eee, provericemo te, dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 18, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan MA DOBRO TI NAMA DOSAO .DOBRIH MAJSTORA NIKAD NIJE DOSTA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 19, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 17 Napisano Jul 19, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luca 0 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan udario me covek dok sam vozio motor i pobegao...razbio sam se i noge ogulio....jebem ga u usta,zastao je i pobegao nisam ni tablicu procitao jer je motor bio na meni.....ali nebino...vozim fz6 2006 godiste silver sivi....interesuje me dali moze da se farba ram na dva mesta ...nije strasno...a da se ne primeti bitna razlika....rezervoar naravno moram celi ofarbat...jel je malo udaren sa strane...ne treba cak ni cekic pneumatsk(i(interesue me koliko se krecu cene farbanja...imam sifru boje)....takodje me interesuje posto mi je korman otisao malo...ali jako malo unutra(leva strana)pa se ipak primeti dali ima neko da mi preporuci dobar korman i dali vredi ispravljati isti....posto za fz6 fabricki i nije neka revolucija.....takodje ako neko ima crash kugle za fz kupujem ako je povoljno....iz novog sada sam.....pozdrav za sve dobre ljude.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Jul 28, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Majstore ti odma reklamu udario, ovde bi trebao prvo da se predstavis! Pozdrav! Pa to je i radio: predstavio se sa full podacima Dobro nam došao, majstore! Dobrih majstora, zaista, nikad dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...