bigbad86 825 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan A da pozeljno je da moz da se proba poshto sam proshlu kupio u Louisu i zajebo se za velichinu... Trebalo bi da nosim L poshto mi je ova sad M malo tesna... Hm Reshio sam ovaj problem. Skidao sam postavu da je perem i ukapirao sam da mogu da "secnem" malo stiropora tamo gde me zulja... Secnuo sam malo stiropor napred (mozda par mm) tamo gde se videlo nagnjechenje istog :o. I pozadi de je ono ispupchenje na lobanji sam secnuo deo. posle sve to oshmirglao i vratio na mesto. Druga kaciga. Za sada je super, i ostacu u njoj do nekih snizenja u Louisu na jesen. Inache ja nosim kacigu Probiker Fiber Wing i nije bash neshto. Shto se tiche bezbednosti tu bi trebalo da je dobra samo ne dihtuje bash najbolje a i buchna je. Evo shifre njenog blizanca. U opisu je potpuno ista, samo sitne razlike u estetici. Ja kad sam je uzeo platio sam je 70 i neshto evra. http://www.louis.de/_20f133feb89b838cb8d245b0c6ec204358/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=8&anzeige=0&artnr_gr=204640 20464001 Hvala svima na pomoci ipak su sachekati josh para pa da "uzmem skuplju da bih mi bilo jeftinije" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 617 Napisano Jul 14, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u pegaz-u NITRO JAG po 51e materijal je fiberglas i entrijer se vadi za potrebe pranja, a imaš i par modela Duchinninja da cifre koju si naveo , i još 5%popusta za bjb, ustvari pogledaj ponudu gore na baneru. Pa ćeš videti i šare i sl. , a šalju aks-om na kućnu adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ova Duchinni Black D 701, nije mnogo para a opasno izgleda.(4 zvezdice!) Jel samo zbog slike zatamnjen vizir ili se oba dobijaju... mora da pogledam po ovim banerima, ima lepih stvarchica!!! Otvoren za josh predloga! Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da ti potvrdim Duchinni, mislim da nema bolje za manje od 100€. I 701 i 801 imaju četiri zvezdice, a za 701 mi se čini da ima malo bolju ventilaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 16, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Sve djubre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sve djubre... Ok poshtujem. Bar obrazlozi da znam zashto? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan AGV GP1 u Markosu, cena je oko 100 eura. Jedino sto ne moze da se skida postava ali je podlicna. Ili neka HJC, video sam da dosta ljudi nosi, ja imam jednu jet koju je brat dobio na sajmu kao stoti posetilac i koristim je za suvozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 17, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Sve djubre... Ok poshtujem. Bar obrazlozi da znam zashto? ??? Nemoj da se ljutis ali bas sam gledao te kacige, jednu duccini sam i nosio (probao u voznji). Moj utisak je da lepo izgleda, sve ok na prvi pogled dok je ne metnes na glavu. Tu se situacija menja, ne dihtuje dobro, vizir kao da je od plastike za casu, magli kao luda a kvalitet... mirise da ce potrajati jaako kratko, oni otvori za ventilaciju samo sto ne otpadnu, sva je nekako... rasklimana. Ako mozes, ustedi ti za nesto malo skuplje da bi ti bilo jeftinije Ako mozes, pojuri neki popust ili kad ti naleti nesto bolje za manje pare... jeste novo novo ali glava je glava i jedna je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 17, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ljutis ali bas sam gledao te kacige, jednu duccini sam i nosio (probao u voznji). Moj utisak je da lepo izgleda, sve ok na prvi pogled dok je ne metnes na glavu. Tu se situacija menja, ne dihtuje dobro, vizir kao da je od plastike za casu, magli kao luda a kvalitet... mirise da ce potrajati jaako kratko, oni otvori za ventilaciju samo sto ne otpadnu, sva je nekako... rasklimana. Opis moje AGV GP1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 17, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ljutis ali bas sam gledao te kacige, jednu duccini sam i nosio (probao u voznji). Moj utisak je da lepo izgleda, sve ok na prvi pogled dok je ne metnes na glavu. Tu se situacija menja, ne dihtuje dobro, vizir kao da je od plastike za casu, magli kao luda a kvalitet... mirise da ce potrajati jaako kratko, oni otvori za ventilaciju samo sto ne otpadnu, sva je nekako... rasklimana. Opis moje AGV GP1 I na nju sam mislio xe xe xe (AGV sam imao, nikad vise) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6208 Napisano Jul 17, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Cuj, te Shiro kacige uopste nisu lose u odnosu kvalitet/cena. Hteo sam da ih kupim za moju zenicu, ali joj kalup ne odgovara. Zapravo, rupa je mala, a onda je gore komotna. Imam nekoliko drugara koji je imaju, njima to nije problem i sasvim su zadovoljni istom. Jedino, nema rezervnih vizira /kod nas/. Kazu uvoznici, bice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 617 Napisano Jul 17, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Imam Shiro symbol 996 staru godinu dana , nošena je kao druga , t.j. rezervna kaciga, sva se raspala, a i ne vadi joj se postava , što je kad je uznojiš malo problem, uzeo sam duchinni D419 sa unutrašnjim crnim vizirom , za sada sam zadovoljan , prešao sam sa njom oko 2000km. Činjenica da postoje i kvalitetnije kacige ali su one i skuplje. Tokom godina sam stekao stav da su sve kacige do 400e manje više iste, ok, pričamo o normalnim cenama ne ono od šanera i sl. Svaka se posle godinu dana manje više razglavi i postane bučnija . Za svaku mi je trebao vizir sa pojedinima je to pravi pakao za naći (AGV npr.) i kad ga nadješ kad ti kažu cenu uši ti otpadnu . Nije da navijam ali po tim parametrima je duchinni ok , za svoju cenu koštanja, a imaš ih i u Požarevcu ako ti je to bliže ( jbg slab sam sa geografijom napamet). @ Abdullah100k Koju si probao duchinni i gde? Ja ih svaki dan gledam i koristim jednu i nemam takve utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Jul 17, 2009 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vise ljudi mi je reklo da je AGV nizeg cenovnog ranga uzas. Ja imam Lazer Vertigo, nosim je vec trecu sezonu, sem par sitnih ogrebotina i dalje je kao nova. Ne znam da li je ima kod nas, ja sam je uzeo u Louisu. Kosta je 70e. TVRDIM ti da ces biti zadovoljan, za dva koplja je kvalitnija od AGV-a od 100e. Uostalom provozaj se jedan dan do Paracina, pa je probaj, taman je tvoj broj (razgazen M). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan ako ti nije hitno sacekaj jesen pa naruci neku kacigu iz louisa,na jesen imaju popuste sa 300e na cak 100e mada mozes i sad pogledati jer i sada ima nesto na akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Jul 17, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice ovih jeftinih AGV-a kao npr. GP1 to je djubre samo tako. Ta kaciga se raspada posle malo nosenja. Prvo joj se pocepa sundjer koji treba da glumi dihtung vizira pa onda redom. Zao mi je sto moja bivsa GP1 nije ovde da je slikam. AGV ima samo par skupih modela koji su OK, sve ostalo je cista plastika. Inace, ako se malo potrazi, moze da se dodje do pristojne kacige za 100E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka za marku kacige je shark Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jul 17, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim Nolan N61 vec 25000km i necu je menjati jos dugo zato sto sam prezadovoljan sa njom. Sto se tice dihtovanja Nolan je prava stvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zapravo, rupa je mala, a onda je gore komotna. slazem se.kazu da je ovo idealna kombinacija ;D elem ,zaista pored sharka ,nolana ili scorpiona za pare u louisu nemas potrebe da rizikujes sa ovim ovde.ja sam uzeo scorpiona, veruj mi ne izgleda lepo kao hjc ali je zato ne osecas na glavi.ako ti nesto znaci glava mi je kao tv (i to stari oni ei ;D) nit okrugla,nit cetvrtasta ali mi je ova kaciga legla bas...napamet sam je pazario,jer nisam imao gde da probam. pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 18, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan @ Abdullah100k Koju si probao duchinni i gde? Ja ih svaki dan gledam i koristim jednu i nemam takve utiske. Evo ovu... http://www.pegaz-moto.rs/whole_info.php?artiklID=151 Nemoj da se ljutis, znam da ih prodajes i sve to ali... ja je ne bih nosio, vremenom se naviknes na bolje paa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo pokusacu da ti pomognem nadam se da nece otici u pogresnom pravcu. Svako navija za kacigu sa kojom je imao dobra iskustva,pa po tom jedino da se ravnas po nekome a ne po kacigi. Dosta sam ih imao u ruci i skoro svaku isprobao pa evo i moga misljenja. Do 100€ - Duchinni - Da, zato sto za te pare vredi ali ima i nedostataka.NE -zato sto Vizir ne lezi na svom mestu pa ima dosta lufta i moze da se javi sustanje ali ne preveliko. Naravno to je greska do proizvodjaca ne nemera prodavca-uvoznika. Postoji sansa da pomeranjem srafa dovedes sve u idealnu poziciju ali polako. Generalno- kaciga za grad,za dalju voznju ...onako. Medjutim, novi modeli duhinni kaciga su mnogo bolji. Siro kacige,?? misljenja razlicita. Jag kaciga i ako naj naj povoljnija cena na trzistu za nekih 50€, jako tvrta,visoka,pruza dosta otpora pre bih rekao da moze da se koristi za skuter. Jedna od kaciga koja je bolja a za male pare pristupacna je KBC, ispunjava sve standarde, DOT, EES, SNELL, a iste standarde imaju Arai,Shoei...u vecem rangu. Nemoj se ravnati po ceni. Zasto.... Kako se uvoze kacige.. NPR. AFX Helmet www.afxhelmets.com kostaju 18-25 USD..Amerikanci ih prave, za 100 € bi se prodavale kao lude jel niko nije upoznat sa njima, a kvalitet krs. Isto tako kada se neka kaciga losije prodaje, poveca se cena i ona ode. Takav je nas mentalitet. Neko je gore pomenuo SCORPION kacigu....u to je super,momku svaka cast..Mislim da je najbolje da odvojis malo vremena,probas par modela i izaberes sebi model. Eto to je to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jul 18, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan naravno da svako hvali svoju kacigu... od kacige dpo e i ne treba ocekivati da je dobra kao i ona za 300e ili skplje. AGV GP1 za te pare da je vozis po gradu po meni je ok.tek na 120 km/h zvizdi ispod nje ona je npr po meni dosta plitka pa joj to jos vise pojacava ttaj fijuk. ali kao gradska kaciga mislim da je o.k. dihtung guma je pocela da nestaje posle 3 sezone nosenja a ne bas posle par ali svako ima iskustvo drugacije i ja ne sumljam ni u koga... luftatori su sasvim do sada su citavi svi i dobro se otvaraju i dalje.. jedina zamerka je sto se postava ne vadi pa mora cesce da se pere ali i to je resivo sa suvim pranjem toliko o GP 1 i bolje bilo sta na glavu nego nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...