Bogda 36 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Do sada sam uvek merio ulje tako sto merac skroz zasrafim pa odsrafim. Negde na forumu sam procitao da se merac samo stavi, bez srafljenja i tako proveri kolicina ulja. Kad zasrafim pokazuje 2/3 a kad ne srafim nesto ispod 1/3. Kako se pravilno meri kolicina ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kod mene u manualu pishe:staviti na centralni shtender i meriti bez zavrtanja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22648 Napisano Jul 13, 2009 Integrisan, 9697 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cbr takodje bez srafljenja,mada na tvom mestu pitao bih ovlascenog servisera. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Ne šrafiš ništa! Udje - izadje i gotovo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moracu onda da dolijem jer je na minimumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su rekli da samo ispravim motor da ne stoji nakoso i pogledam na malom "prozorcicu". Na sta mislite kad kazete da li treba da se odsrafi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @mrxfon Misli se na motore koji nemaju prozorce nego imaju merac na cepu od ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam isti problem na Madisonu kad zasrafim ima do vrha kad samo stavim nema ni na min! Zna lineko kako je pravilno meriti ulje na ovom skuteru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan svaki motor je pricha sebe,trazite po manuelima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...