Arakis 6200 Napisano Avgust 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12452 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sipas je malo manje "klizav" od teflona ali zato je mnogo jeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, čini mi se da je to poprilično tvrdo. Kako se to uklapa u rboban-ovu tvrdnju (koja mi ima logike... Što ne mora da znači da je tačno - više puta dokazano u praksi...)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 27, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni je se pokazao dobro u praksi...primecuju se neka sitna ostecenja na samom slajderu, ali malo smirglanja je sredilo stvar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ma baš (bi me bilo) briga za slajder - on jeste tu da nadrlja umesto motora - bitno je da se motor uopšte (ili što manje) ošteti. E taj deo me interesuje: ako se na motor uopšte ne prenese energija (t.j. smanji se količina da eventualno dođe samo do elastičnih deformacija a ne i plastičnih) - o'ma kupujem jedan. Par. a možda i za prednju vijušku i za zadnju. Em je korisno, em će da izgleda fensi, a i misliće ljudi da sam neku stunter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Nego... Nešto se razmišljam - da li je moguće da će baš svu energiju da "pokupi" slajder? I baš uopšte neće da se iskrivi ram - makar i samo malo, deo gde se slajder šrafi... Jel možda neko slikao taj deo motora posle pada? Zanima me da li se šraf (zavrtanj) krivi? Ili ne daj bože čupa navoj...? P.s. - znam da je mnogo bolje sa nego bez - ali me interesuje da li ipak ima nus pojava... Kod mene je bio montiran slajder pomocu srafa Ø 10, kvaliteta 10.9, nije pukao, ali se poprilicno iskrivio. Ram nije pretrpeo nikakva ostecenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan p0peye, oklopi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @ivicat13 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran, ali mislim da ces morati da busis oklope na motoru, ako hoces da postavis slajdere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A to - ZNAM da ću morati. Imam čak i uputstvo "how to install sliders on F4i for dummies" sa sve slikama. Šta ću kada sam k'o hrčak - nikada se ne zna kada nešto može da ti zatreba... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mogu li ja dobiti to uputstvo? imam f3 ali verujem da je slicno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan E da. p0peye, hajde posalji i meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš. Ukucaš google.com, pa pod search..... Nah. Mrzi me da objašnjavam... ;D Šala, naravno - evo: http://cbrworld.net/forums/thread/141176.aspx evo sličan a opet ne skroz isti prilaz (pokusni kunić: 900rr): http://www.inturace.com/Tutorial/FS1.htm a evo i nekih koje nisam pregledao - nemam kad - a koji možda sadrže neku "caku"... http://cbrforum.com/forum/archive/index.php/t-8435.html a evo i za entuzijaste kako napraviti (nisam glledao - vreme...) http://cbrforum.com/forum/showthread.php?t=3319 @ ivica: jel' da postujem dva x ili... ;D p.s. - drugari - mislim da su ovo suviše upotrebiva uputstva da ih zadržimo samo za nas. Evo postovao sam online - da oni stidljivi ne ostanu kratkih rukava... ;D Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Molim i drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 28, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Za takve stvari je "golac" izmisljen... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nego... Nešto se razmišljam - da li je moguće da će baš svu energiju da "pokupi" slajder? I baš uopšte neće da se iskrivi ram - makar i samo malo, deo gde se slajder šrafi... Jel možda neko slikao taj deo motora posle pada? Zanima me da li se šraf (zavrtanj) krivi? Ili ne daj bože čupa navoj...? P.s. - znam da je mnogo bolje sa nego bez - ali me interesuje da li ipak ima nus pojava... Kod mene je bio montiran slajder pomocu srafa Ø 10, kvaliteta 10.9, nije pukao, ali se poprilicno iskrivio. Ram nije pretrpeo nikakva ostecenja. Sa kojom brzinom si pao 20? 30 kmh? ....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 29, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Sa kojom brzinom si pao 20? 30 kmh? ....... Sa oko 20km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5374 Napisano Septembar 1, 2009 Integrisan, 13064 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan To su onda rolleri a ne slideri. Ili bi trebalo da budu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Gdje mogu da nabavim tu plastiku od koje si napravio slajder/roler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5374 Napisano Septembar 2, 2009 Integrisan, 13064 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam neke iz dva dela. Nosac se usrafi nosacem motora a u njega se drugim srafom srafi pecurka. Pao san dva puta, jednom sa 90 u krivin drugi put sa 50ak na istu stranu. Jos uvek stoji gde je i bio. Video ga je rboban. Nemam sad sliku ali cu sutra da stavim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan dok ne vidim od ozbiljnih firmi da prave slajdere sa lezhajevima ja u te teorije ne verujem. pa toliko se samo para ulazhe u razvijanje sistema bezbednosti da je prosto ne moguce da je nekom taj sistem "promako"?! ...da ne tupim, ne razumem se, ali "kucne charolije" po meni kada je bezbednost u pitanju - ne piju vodu.... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niskoletac 0 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko pravi te slajdere i jel ima ko broj telefona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Novembar 29, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Ko pravi te slajdere i jel ima ko broj telefona? Pravio ih ja licno....ako hoces, pusti mi info na PP pa se dogovaramo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 417 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam (na zalost) prisutvovao padu pre oko mesec dana,gde je motor imao klizanje i utrcavanje u sanac.Slajderi su oljusteni posteno,ali je dekli ostao netaknut. Mnogo dobra stvarcica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Novembar 30, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Zato i sluze!!! Zao mi je lika sto je fljusno..ali nadam se da je on ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...