Jump to content

Moto Zajednica

Niskoletac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Niskoletac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ko pravi te slajdere i jel ima ko broj telefona?
  2. Normalica voznja ne sme da predje 6l. Sipao pun, presao 190km.(Ibarskom) i dolio 11l opet do cepa. Ili 25l na 410 km.(od tih 410, 100km.je autoput, drzao 200km/h konstantno).. Ustelovan VFR ne sme da trosi vise od 6..6.5l je plafon!
  3. Naravno da ni ne sanjam da mogu dobiti priblizan zvuk ovome... Samo sam postavio da bi video koliko je mala cev unutrasnja i zvuk koji nema tu dubinu a opet je extra..
  4. Ako je per.cev npr.50mm a spoljni 80-90mm sta mi onda ostaje izmedju za vunu i platno tj.nema ni hladjenja koliko tolikog?! Mada bih ja i isao na to da dobijem neki reskaviji zvuk... P.S.Hvala na dosadasnjim savetima i objasnjenjima!
  5. Na fabrickom loncu,perforirana cev je 35mm..pa sam mislio nju da iskoristim?!
  6. Evo konkretno kd mene je u pitanju VFR RC 36,sto znaci 4 u V. Jel ima pojma da se uradi u home made varijanti pandan Akrapu shorty slip on? Sto znaci lonac-prdavac ne duzi od 25cm i precnika oko 8-9cm. ? I koliki otprilike odnos F-ja treba da bude perforirane cevi i spoljne oplate? P.S.kapiram da povratni gasovi uticu na potrosnju?! Ako je lonac protocni,bez povrata gasova znaci da je agragat rasterecen maksimalno pa prema tome potrosnja ide na gore...ali koliko?
  7. Evo jedno pitanje i od mene! Sta se desava sa povratnim gasovima kod home made auspuha? Zar ne treba se jedan deo gasova vraca u motor i ako da,kako to izvesti? Jos jedna stvar. Sta se desava sa potrosnjom goriva,zamenom tog auspuha umesto fabrickog? O kolikom porastu potrosnje se radi?
  8. Da sam samo klizao,bilo mi exta....pa sta mislis odakle mi nick Niskoletac?! ;D ;D ;D Ja sam bio suvozac tad a prosle sam se kao vozac skrljao...
  9. 4-og aprila prosle godine izmedju Kraljeva i Usca imao bliski susret sa Tamicem... 10 duplih kopci na levoj podlaktici i 5 na levom stopalu(3-taban,2-palac)...misic na ruci ponekad atrofira... 17-og aprila ove godine(udes na ibarskoj,skretanje za sremcicu u lipovackoj sumi)baba sa puntom pravi prepreku i direkt u nju... nakon 20-ak metara leta zavrsim u nekoj reklami oljusten kao pomorandza... oziljci su vidni od oba udesa... oba puta(naravno)sa kacigom...i obe oljustene....
  10. Haha...novi momenti...pa niste vi jedini koji znate da banujete.. ;D ;D ;D Hvala,hvala....
  11. Niskoletac

    fj 1200

    Vozio FJ 1200 '88god.dok je nisam olupao... Ako je u dobrom stanju,to je motor koji se retko kvari ali bas retko...a plus je uljara. Problem sa nabavkom guma. Problem registracija. Ma mislim da kod nje jedino je agregat perfektan...sve ostalo,jbg,..
  12. Dobar dan svima. Moje ime je Milos,na forumima poznatiji kao Niskoletac.Neki od vas me poznaju,ovako preko foruma ili licno..a neki ce me upoznati. Mislim da bi bilo licemerno da sam se registrovao pod drugim nikom s obzirom da dolazim sa MAS-a i jer sam clan Unije Motociklista Srbije. Kotlic vam je dobar,kao i slike ;D ;D ;D...od boga zdravlja docicemo opet. A da,vozim VFR RC 36...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja