Jump to content

Moto Zajednica

Kakva curka!

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova

Danas oko 3 sata sam isao Rumenackom ulicom u NSu. Normalna brzina, ok 60. I negde na sredini Rumenacke ulice, 2 curketine, devojke u kolima, opel astra, sputeni prozori, muzika tresti, one stavile cvikere, sad su ribe, mislim sta reci... I parkirane desno pored puta, i skroz bez zmigavca, pun gas u skroz levu traku skrece, pravo u mene! Ja sviram, derem se. Nisam nosio kacigu, isao do majstora da ostavim motor, da dosteluje karbove. I derem se, ona ne jebe! Opusteno skrece, ja skroz do bankine, cesem gumom. Sviram derem ALO BRE!!! I ona cimne volan, skrene desno, u desnu traku, i meni se prodere MAJMUNE, *EBEM TI MAMU! Ja gledam, nista. Produzim pravo stanem skroz levo, u levu traku, koja je samo za levo, i spremam se da skrenem levo, dok stojim, gledam iza sebe, da vidim tu curku, sta joj nije jasno. I prolazi riba pored mene, i kao STA JE, STA GLEDAS!? Polako se krecu kolima, ja samo gledam, i pokazujem rukom, NISI NORMALNA. Ona prodje pored mene, pokaze srednji prst, i meni kaze PUSI GA! Ja popizdeo u momentu skroz na skroz! E sad cu ti jebati mamu! Skrenem desno, gas za njima, dodjem do nje, i ona kao STA JE, STA TI JE??? Skenjala se. Ja reko kome ti jebes mamu, kome srednji prst pokazujes? Ona opet pocne da sere, kad sam je zashlajmario kroz otvoren prozor. Tacno po faci! Bilo mi je lose sad tu ja je samaram, razbijam retrovizor. Shlajmara po faci joj je dosta. Eto. Tako ni kriv ni duzan covek da najebe. CUVAJTE SE LJUDI!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81
Shlajmara po faci joj je dosta.

jel' ona zelena koja se razvlaci ili ... ?

::)

• U prolazu, 7 postova

Nesto izmedju. Ona prava, od sjebanih sinusa nastala...

• U prolazu, 94 postova

aahahahahahhaa! buahahhaah!

znaci ne verujem... ja u trenutku mislio samarcinu joj zavario, kad ono slajmara... hahahah... e neka si glupaci....

z

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

To je dobroi fora sad leti, taman za nas, slajmaru pa nek se pusi. Ja sam danas imao situaciju i taman se spremam kad majstor dodade gas i pobeze, a posle mi bilo krivo, gde da mi utekne. A i mi bajkeri imamo sigurno svi jako dobre sinuse.

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Bolje je sto si tako uradio, nego da si primenjivao bilo kakvu silu ili prema njoj ili prema autu. Ovo ce da pamti i ima da je boli. A ubuduce ce da pazi, pa nisi ti svoje zdravlje nasao na ulici. Ja znam da kad neko napravi situaciju i digne ruku i nekako se izvini moj bes se nekako ohladi i razumem gresku, ali da ti jos i ona nesto prebacuje. Ona je za nesto vise ali ako si je zaslajmario.

• U prolazu, 7 postova

Da imao sam slucajeva kad covek tako slicno nesto uradi, i Digne ruku, i kaze izvini. Ajde, onda odma se oladim. Ali ovo! Ovo je preslo preko svake mere. Jos ja ispao kriv nesto. Kretenka majmunska.

• Drug član, 1899 postova

Brate pa kao si samo pogodio, to fuksu boli vise nago da si joj nalupao 300 samara i jos plus ima da je svrbi jos duuuugo posle ;D

• Drug član, 3078 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Ma, da sve je to ok, jeste ciganjska fora, ali pali, jedino...

Kretenka uopste ne shvata da je pogresila. Sa njene tacke gledista, nju je napao idiot na motoru. Ona je toliko puna sebe da uopste ne shvata svoju gresku. To je problem. Ona se oseca ugrozenom. Nista ta nije naucila za ubuduce.

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Nesto izmedju. Ona prava, od sjebanih sinusa nastala...

;D ;D ;D ;D ;D do suza.Svaka cast Care. 8)

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

A sad, govor mrznje. Dosta sam bio fini. Lav ubija kad je gladan. Tigar ubija kad je gladan. Zveri uopste ubijaju kad su gladne ili kad ratuju ya lovno podrucje. Zena za volanom ubija a da nema pojma sta je uradila. Sa njihove tacke gledista, ako se to kod njih uopste moze tako nazvati, ona je "samo isla tuda i svi su je odjednom napali i nema pojma zasto su tako besni na nju". Oduvek smatram da zenama nije mesto za volanom. Do duse ni nekim muskarcima nije ali njih bar mozes da lemas dok ne ukapira a onda je ukapirao. Zene ne vredi ni lemati jer nikad nece ukapirati zasto. Ni ova, gore pomenuta, nikad nece ukapirati nista i nastavice da ubija oko sebe potpuno nesvesna svojih postupaka.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Svaka cast !  Je si li bar zapamtio registarski broj te Astre, pa svako od nas kad naleti na njih da moze da naglas prokomentarise ( da i ona cuje ) -  " Bezi od ove budaletine , umal da nam ubije drugara , i jos se pravi blesava " .

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: otisao...

ili to ili svi pljnemo na soferku u znak prepoznavanja  ;D

dobro je da si se ti izvukao, jos si i dobro smislio sta uraditi, ja bi joj sigurno uradio remont celih kola na licu mesta...

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Danas oko 3 sata sam isao Rumenackom ulicom u NSu. Normalna brzina, ok 60. I negde na sredini Rumenacke ulice, 2 curketine, devojke u kolima, opel astra, sputeni prozori, muzika tresti, one stavile cvikere, sad su ribe, mislim sta reci... I parkirane desno pored puta, i skroz bez zmigavca, pun gas u skroz levu traku skrece, pravo u mene! Ja sviram, derem se. Nisam nosio kacigu, isao do majstora da ostavim motor, da dosteluje karbove. I derem se, ona ne jebe! Opusteno skrece, ja skroz do bankine, cesem gumom. Sviram derem ALO BRE!!! I ona cimne volan, skrene desno, u desnu traku, i meni se prodere MAJMUNE, *EBEM TI MAMU! Ja gledam, nista. Produzim pravo stanem skroz levo, u levu traku, koja je samo za levo, i spremam se da skrenem levo, dok stojim, gledam iza sebe, da vidim tu curku, sta joj nije jasno. I prolazi riba pored mene, i kao STA JE, STA GLEDAS!? Polako se krecu kolima, ja samo gledam, i pokazujem rukom, NISI NORMALNA. Ona prodje pored mene, pokaze srednji prst, i meni kaze PUSI GA! Ja popizdeo u momentu skroz na skroz! E sad cu ti jebati mamu! Skrenem desno, gas za njima, dodjem do nje, i ona kao STA JE, STA TI JE??? Skenjala se. Ja reko kome ti jebes mamu, kome srednji prst pokazujes? Ona opet pocne da sere, kad sam je zashlajmario kroz otvoren prozor. Tacno po faci! Bilo mi je lose sad tu ja je samaram, razbijam retrovizor. Shlajmara po faci joj je dosta. Eto. Tako ni kriv ni duzan covek da najebe. CUVAJTE SE LJUDI!

CARE ;D! Zelembac za curku ako i treba trebo si jos koji put za svaki slucaj!

• Drug član, 1390 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

a sta ako nas omrzne, sve ostale motoriste zbog toga!?

Sta god da je uradio njoj bi bilo opravdanje da nas "zamrzi"...kao da nas je i dosad volela  ::) Po njenom je trebao da padne i da se sakrije kako bi joj omogucio nesmetan prolaz.

Neobična reakcija  :D ali mnogo bolja nego da si udario nju ili auto. Posle jos da ti natovari policiju jer si je napao  ::)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja