dexter84 17 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Yamaha TDM 850 1998god presao 25000km u perfektnom stanju. Registrovan do 04.2010god. Teflonska creva, MRA vizir, Laser auspuh, gume odlicne, lanac i lancanici odlicni. Cena 2900e podlozna dogovoru 065-57-77-657 Dejan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 7, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Imas gresku u naslovu! DTM umesto TDM! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljeno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 2500e. Sinoc sam imao mali pad u travu sa motorom. Tako da su malo ostecene plastike oko fara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Zamena ? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35797.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze ali treba mi kes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Steta na motoru procenjena na 50e. Vec je prosledjen na popravku. Cena ostaje ista 2500e Registrovan motor '98 godiste za te pare mislim da je korektno. Veoma mi je hitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Pao sam u mesto na desnu stranu i polomio ruku. I zbog ostecenja na maski je takva cena. Ako mu nadjes jednu jedinu manu vise od onoga sto sam napisao ti me slobodno pljuni. Imam neke druge planove koje treba da realizujem a inace imam 5 motora u garazi i 3 oldtajmera. A i zena treba da mi se porodi za jedno mesec dana. Imam vise razloga da ih prodam. A i nisu mi neophodni jer dok mi ruka ne ozdravi necu moci da vozim motor. A i kad mi ozdravi imam jos jedan motor na raspolaganju i dva slupana da popravljam. Nadam se da sam vam odgovorio na sva vasa pitanja i zablude. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 13, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kao lutka,i vredi barem 3000€,ali decku bukvalno gori za pare,isti slucaj je bio i sa prodajom mog vfr-a,svi pitaju,sta mu fali kad je tako niska cena,najbolje bi bilo da vam se javi lik koji ga je kupio od mene,uziva u dobrom motoru za male pare,tako ce proci i onaj ko kupi ovaj motor Sory za off,ali morao sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 14, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Svi utopisti koji misle ili bi voleli da ovaj motor vredi 3400, neka pogledaju malo cene oko nas, malo bliže i malo dalje. A motor vredi onoliko koliko keša istrese čovek koji dodje po njega i ni Euro više. Možda je to 4000E za ovaj TDM, a možda 2000E. Nikola, ubuduće se suzdrži komentara koji imaju za cilj samo svadju na forumu, a nikakvo interesovanje. Kad budeš imao keša 3400E i bio interesent za model, onda piši da motor vredi toliko i dokaži time što ćeš ga na traženih 2500E ti platiti 3400E. Oglas se zaključava dok autor ne bude imao nove informacije i bude ih prosledio meni na pp, da stignu u oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 15, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Motor je i dalje na prodaju, u perfektnom stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 16, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nije nikakva prevara u pitanju vec mi stvarno i istinski trebaju pare. Ako znate nekoga ko zeli da kupi dobar motor ovo je idealna prilika. Motor u odlicnom stanju registrovan. Cena 2400e Neverovatno hitno!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...