Jump to content

Moto Zajednica

Tribute to AMS Reli 2009 sa dodelom zahvalnica

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

U Nedelju, 05 Jula 2009 god. na platou ispred muzeja "25.Maj" (Titov Muzej) sa pocetkom u 19h00

organizuje se okupljanje povodom dodele zahvalnica učesnicima i prijateljima Relija

a biće i koncert, nama već poznatog i proverenog benda, Texas Flood.

Svi učesnici, prijatelji i simpatizeri su dobrodošli.

Bezalkoholno  ;D  osveženje obezbeđeno

Da vas podsetimo, to je ista lokacije gde se organizovao doček motociklista sa Relija.

Mole se svi koji imaju neki snimljeni materijal (slike, video zapise) da me kontaktiraju sto pre,

radi pripreme i prezentacije.

Dođite i povedite prijatelje, prijateljice, bajkere i bajkerke i sve koji su zainteresovani

da se podsetimo Relija, družimo, smejemo, uživamo u dobroj svirci i sve što još ide uz to.

Moj kontakt telefon je 063 877 51 53

Hvala svima i vidimo se u Nedelju.

post-1774-12879040134141_thumb.jpg

post-1774-12879040134586_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

naravno, pomoc itekako treba, znaju svi koji su to vec sa Pedjom to radili prosli put.

Nadamo se da cemo uspesno podeliti diplome, ali se i zabaviti na pravom malom BJB hepeningu.

Podelicemo zahvalnice za ucesca klubova, za najmladje i najstarije ucesnike, za grupe, za najmanje kubikaze, drug na drumu itd.

Bilo bi sjajno da se uz tu podelu i provedemo dobro uz koncert ali i nasa medjusobna druzenja.

Zahvaljujuci Seletu kicmolomcu iz Visnjice, kicma mi je bolje ali pomoc je uvek potrebna.

Svako je dobrodosao da pomogne jer znate kako je bilo prosli put.

Hvala svima.

S`obzirom da ja radim u Nedelju od 19h00, a smenu nisam mogao nikako da zamenim, trebalo bi do 18h00 - 18h30 sve da bude smontirano.

Vec u 19h00 Texas flood radi tonsku probu ali su oni profesionalci i njima ne treba puno vremena.

Oni ce vec oko 19h15 da pocnu polako da sviraju uvodne spice a oko 20h00 je zakazana dodela zahvalnica.

Posle toga ide rokacina ;D

Ajde da napravimo dogovor da se oko 15h00 svi skupimo koju su zeljni da pomognu.

Ja cu u svakom slucaju doci ranije.

Hvala

ps

Izvinite na gramatiki, juce sam se malo overdozirao  ;D pa mi nesto bas i ne ide najbolje.

• Svrati ponekad, 209 postova

Dakle ovako, oni koji su bili na dočeku učesnika relija, sećaju se da smo se lepo proveli, te stoga hajde da se još jednom okupimo istim povodom i da se družimo!

Turbopedja vam je dao sve detalje, a ja vas pozivam da ne propustite ovako lepo druženje :)

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

pa, nije ovo samo za reliste, ovo je sira prica, ponajvise druzenja uopste, a zatim i svirke, uclanjivanja, kupovine majica itd.

Vazno da bude veselo i da nas vreme posluzi.

• Ne silazi, 6288 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Pedja, vidimo se oko 15, ja ako se budem vracao u nedelju iz Kovina, docicu verovatno zajedno sa Zoltanom. U svakom slucaju tu sam oko 15h.

Za Zoltana - kako da se nadjemo tamo u Kovinu?

Sto se tice video zapisa i slika vrlo je slab odziv tako da i ovom prilikom molim sve koji imaju nesto da me kontaktiraju.

Gibanicu vam ne bih preporucio posto je mutirala iz zelene u neku cudnu boju i pocele su neke neobicne priraslice u obliku pecurki sa tackama  ;D

• Svrati ponekad, 209 postova

Još jednom vas pozivam da nam se pridružite večeras u 19 časova na platou ispred muzeja 25. maj.

Odlična svirka, uručivanje zahvalnica i prijatno druženje, kao i uvek.

Dođite, svi ste više nego dobrodošli. :)

• witch, 476 postova

Malo objasnjenje, zurka nije organizovana samo za ucesnike relija, nego su pozvani svi clanovi BJB a  na jedno lepo druzenje i odlicnu svirku (naravno nas pozadinski tim je spremio i nesto da se prezalogaji, verujte mi prave odlicnu gibanicu!!). Veceras cete biti u mogucnosti i da kupite BJB majice, kao i majice sa relija i vikend voznji, a i bice prikazane slike i snimci sa relija, tako da ovo vam je ovo prilika da spojite lepo sa korisnim. Vidimo se veceras!!!

• Svakom po zasluzi, 12429 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Evo vratih se sa proslave završetka Relija, bilo je baš lepo, drugarski, pojavilo se više od 30 motora i dosta ljudi koji su učestvovali na reliju.

Siva grupa ispade najbolja, dobili smo zahvalnice za učestvovanje, dve zahvalnice za plemeniti čin "drug na drumu", zahvalnicu najmlađem i najstarijem učesniku celog Relija...čak su naša dvojica policajaca - motorista bila prisutna (pogađate, Željko Čečen iz Sive grupe... ;D)

Okupljanje 25 maj.jpg

Ove znate.jpg

a znate i ovu damu....jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja