Jump to content

Moto Zajednica

problem sa cagivom

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova

Imam problem sa varnicom na Cagivi mito 125.Prvo sam skroz ostao bez varnice(naravno to se desilo na 30km od kuce).Problem je bio u paljenju,tacnije namotaj na nosecoj ploci.To sam kupio namontirao i donekle dobio varnicu.Varnica je slaba i isprekidana pa i dalje nemogu da upalim motor.Sad sumnjam na komutator,ali nisam 100% siguran dali je on u kvaru,pa bi mi trebala sledeca usluga:ako neko iz sire okoline Sombora je vlasnik Cagive mito,da mi izadje u susret i dopusti da stavim moj komutator na njegov motor,pa ako ima varnicu ispravan je,a ako nema da narucim novi.Ovaj deo je pricvrscen na jedan saraf i lako ga je skinuti i promeniti jer je pristupacan.Inace isti je dosta skup pa bi zbog toga hteo da budem siguran da je kvar u njemu pre nego narucim drugi.Unapred hvala i pozdav za sve clanove foruma!!! ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 6 postova

to sam proverio,kad sam kupio paljenje kupio sam i bobinu zato sto nisam bio siguran u moju,a da bi bio siguran da nije do nje probao sam i bobinu sa drugove honde 125 i isto se ponasa varnica kao sa mojom.Hvala na savetu u svakom slucaju.Pozdrav ;)

• Drug član, 1359 postova

i ja mislim da nije komunikator ako je slaba bobona varnica je crvene boje a kad je dobra plave boje . probaj da promenis ili skratis kabal na krajevima .

• U prolazu, 6 postova

Varnica je svetlo plave boje,a sto se tice kabela promenio sam dva i oba isto pokazuju.I mene buni sto je slaba varnica,a po svemu sudeci sto sam probao bobina nije u pitanju.

Nesto cujem da i injektor(nisam siguran da se tako zove),ima veze sa varnicom pa ako neko zna nesto o tome...?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja