nino87 0 Napisano Jun 25, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa varnicom na Cagivi mito 125.Prvo sam skroz ostao bez varnice(naravno to se desilo na 30km od kuce).Problem je bio u paljenju,tacnije namotaj na nosecoj ploci.To sam kupio namontirao i donekle dobio varnicu.Varnica je slaba i isprekidana pa i dalje nemogu da upalim motor.Sad sumnjam na komutator,ali nisam 100% siguran dali je on u kvaru,pa bi mi trebala sledeca usluga:ako neko iz sire okoline Sombora je vlasnik Cagive mito,da mi izadje u susret i dopusti da stavim moj komutator na njegov motor,pa ako ima varnicu ispravan je,a ako nema da narucim novi.Ovaj deo je pricvrscen na jedan saraf i lako ga je skinuti i promeniti jer je pristupacan.Inace isti je dosta skup pa bi zbog toga hteo da budem siguran da je kvar u njemu pre nego narucim drugi.Unapred hvala i pozdav za sve clanove foruma!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan do komutatora nije 100% nebi imao nikakvu varnicu bombina je oslabila zato slabo i baca varnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino87 0 Napisano Jun 25, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan to sam proverio,kad sam kupio paljenje kupio sam i bobinu zato sto nisam bio siguran u moju,a da bi bio siguran da nije do nje probao sam i bobinu sa drugove honde 125 i isto se ponasa varnica kao sa mojom.Hvala na savetu u svakom slucaju.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja mislim da nije komunikator ako je slaba bobona varnica je crvene boje a kad je dobra plave boje . probaj da promenis ili skratis kabal na krajevima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino87 0 Napisano Jun 25, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Varnica je svetlo plave boje,a sto se tice kabela promenio sam dva i oba isto pokazuju.I mene buni sto je slaba varnica,a po svemu sudeci sto sam probao bobina nije u pitanju. Nesto cujem da i injektor(nisam siguran da se tako zove),ima veze sa varnicom pa ako neko zna nesto o tome...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas jedan mali deo na rotoru koji daje signel za komutator kad da varnicu imas u ovoj temi vise ja sam bas pitao u vezi toga i lako se proverava http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=32701.0;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...