Jump to content

Moto Zajednica

nino87

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

nino87's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Varnica je svetlo plave boje,a sto se tice kabela promenio sam dva i oba isto pokazuju.I mene buni sto je slaba varnica,a po svemu sudeci sto sam probao bobina nije u pitanju. Nesto cujem da i injektor(nisam siguran da se tako zove),ima veze sa varnicom pa ako neko zna nesto o tome...?
  2. to sam proverio,kad sam kupio paljenje kupio sam i bobinu zato sto nisam bio siguran u moju,a da bi bio siguran da nije do nje probao sam i bobinu sa drugove honde 125 i isto se ponasa varnica kao sa mojom.Hvala na savetu u svakom slucaju.Pozdrav
  3. Imam problem sa varnicom na Cagivi mito 125.Prvo sam skroz ostao bez varnice(naravno to se desilo na 30km od kuce).Problem je bio u paljenju,tacnije namotaj na nosecoj ploci.To sam kupio namontirao i donekle dobio varnicu.Varnica je slaba i isprekidana pa i dalje nemogu da upalim motor.Sad sumnjam na komutator,ali nisam 100% siguran dali je on u kvaru,pa bi mi trebala sledeca usluga:ako neko iz sire okoline Sombora je vlasnik Cagive mito,da mi izadje u susret i dopusti da stavim moj komutator na njegov motor,pa ako ima varnicu ispravan je,a ako nema da narucim novi.Ovaj deo je pricvrscen na jedan saraf i lako ga je skinuti i promeniti jer je pristupacan.Inace isti je dosta skup pa bi zbog toga hteo da budem siguran da je kvar u njemu pre nego narucim drugi.Unapred hvala i pozdav za sve clanove foruma!!!
  4. http://www.moto-bike.co.rs/ Probaj na tom sajtu.Pozdrav!!!
  5. Nije mi kod kuce motor pa nemogu sad da slikam taj deo!!!Treba mi noseca (anker) ploca sa namotajima,ili samo namotaj za varnicu.Ako imas nesto od toga oticu sutra da slikam taj deo pa cu postavit sliku!!!
  6. Potrebno palenje za Cagivu Mito 125 92god.Bez elektronike,samo donja noseca ploca i bobina!!!
  7. Hvala za informaciju,kontaktirao sam ga,ali nema to sto meni treba tako da je i dalje aktuelno!!!
  8. Pozdrav drustvo!!!Riknulo mi palenje na Cagivi Mito 125 92god. pa ako neko ima kompletno palenje ili samo anker plocu ili neko drugo resenje za ovaj problem nek mi se javi!!!
  9. nino87

    kupujem bendiks

    potreban bendiks za Cagivu Mito 125!!! Odgovara mi i varijanta da je bendiks neispravan,a da je dobar zupcanik jer na mom su se potrosili zubi!!!
  10. Skrljo mi se bendiks na Cagivi 92god.Zubi na zupcaniku se istrosili i sad nemoze da uzubi pri startovanju! Dali neko zna ko pravi zupcanike na teritoriji Vojvodine,a da moze da odradi cementaciju! Ili mozda neko neko ima polovan bendiks na kome je dobar zupcanik a otisle rolnice,ta mi varijanta isto odgovara. Od jesenas pokusavam da resim taj problem i nikako mi neide,ako neko ima bilo kakvu informaciju koja bi mogla da mi pomogne neka mi se javi jer ponestaje mi ideja!!!
  11. pozdrav svim bajkerima.Ja sam Nino iz Sombora,vozim Cagiva Mito 125 92god.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja