hitman 352 Napisano Novembar 25, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izwinjawam se nadleznima shto prawim nowu temu sa istim sadrzajem .. ali lakshe je i urednije owako .. onu prethodnu koja je bila u swojstwu dogowora oko pomenute akcije mozete slobodno da obrishete..Dakle josh jedna sunchana subota .. josh jedna lepa woznjica od oko 450 km .. owog puta cilj je bio Maglich i Studenica koju smo na zalost morali da izbacimo iz plana zbog sticaja nepredwidjenih okolnosti .. (Koma nas je usporawao weci deo puta )Dogowor je sklopljen da krenemo sa malo chudne lokacije .. okupljanje kod plawog mosta :shock: shto je u nekima izazwalo razne poriwe :whistle:Organizacija na niwou .. naprawili smo i wideo zapis Kragujewac .. prwa jutarnja kafa .. Mikka moram da primetim da na swakoj slici drzish cigaretu :fcab:Maglich ...Ibar .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 25, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan This is this... Mika - nišandžija, koma - torpedni èamac,a Bane puæi usta ko da se slika za CKM ps. da da, Mika na svakoj slici drži pljugu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e na ovim slikama ne drzzi... jako lepo... svaka chast za slike... jel ste svraccali do kv-a... ili ste samo proshli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo, nema sta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 26, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Lijepa tura, mogli ste i produziti do nas dolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 26, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan jel ste svraccali do kv-a... ili ste samo proshli... Swratili na kratko .. wideli se sa par ljudi .. Lijepa tura' date=' mogli ste i produziti do nas dolje [/quote'] Uhh da nije obaweza .. 300 km gore - dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chaS na voznji! Sta bi s kamerom na kacigi? Hocemo li videti filmic? I dal ce nam biti muka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam sto upadam ovako, da li neko moze da mi kaze koja je ta jamaha na cetvrtoj slici desno ( super moto, belo, crvena)??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 26, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam sto upadam ovako' date=' da li neko moze da mi kaze koja je ta jamaha na cetvrtoj slici desno ( super moto, belo, crvena)???[/quote'] Yamaha TT 600R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam sto upadam ovako' date=' da li neko moze da mi kaze koja je ta jamaha na cetvrtoj slici desno ( super moto, belo, crvena)???[/quote'] hihi, ime moje sad si kupio mikku za ceo zivot! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 26, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan This is this... Mika - nišandžija' date=' koma - torpedni èamac,a Bane puæi usta ko da se slika za CKM ps. da da, Mika na svakoj slici drži pljugu...[/quote'] a jes bilo lepo ,nema sta,ali trebali ste da ostanete u Kg malo uvece,nije bilo lose molio bih cave da ne komentarisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam sto upadam ovako' date=' da li neko moze da mi kaze koja je ta jamaha na cetvrtoj slici desno ( super moto, belo, crvena)???[/quote'] hihi, ime moje sad si kupio mikku za ceo zivot! Nisam plavusan ali mi malo pojasni sta si time hteo da kazes ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 26, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam sto upadam ovako' date=' da li neko moze da mi kaze koja je ta jamaha na cetvrtoj slici desno ( super moto, belo, crvena)???[/quote'] hihi, ime moje sad si kupio mikku za ceo zivot! Nisam plavusan ali mi malo pojasni sta si time hteo da kazes ? Ma to je neka nasha interna .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Novembar 26, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, prva liga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Koja Vam je putna brzina kada idete u grupi? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Novembar 27, 2006 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno....Momci, strava ste!Pozdrav za Mikku, Hitmena i Baneta!I naravno SCI-ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Extra momci svaka cast! Mnogo je lepo kad profesionalci slikaju:) Ko vam je ova crna maccka na fotki?...obozzavam crnke sa ravnom kosom..mmmm mmmm. Sto vise gledam sve mije vise poznata, samo nemam pojma odakle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, vidi, jedan metar duck tape-a je zameni Copeta. Cope dvojka si, Koma ti si novi Klaudio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 27, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidi' date=' vidi, jedan metar duck tape-a je zameni Copeta. Cope dvojka si, Koma ti si novi Klaudio [/quote']cope je samo za tetris i to mi da mu menjamo baterije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1857 Napisano Novembar 27, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, svaka cast svima! Ko kaze da je globalno zagrevanje losa stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 27, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koja Vam je putna brzina kada idete u grupi? najzli Pa da kazem da je neki prosek oko 100 .. 110 .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, cim napunim baterije puscam nove fotke sa putovanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam , ne bih da se namecem, ali bih pitao dal ste mozda kresnuli nesto ujutru na tom plavom mostu....? Cuo sam da su cene pristojne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 27, 2006 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam ' date=' ne bih da se namecem, ali bih pitao dal ste mozda kresnuli nesto ujutru na tom plavom mostu....? Cuo sam da su cene pristojne [/quote'] Xe xe, ja Komu !!! :fcab: sto se vidi na drugoj fotki !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...