Evil_Zo 9 Napisano Jul 9, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Tesko, to su trkacke kacige namjenjene takmicarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa mislim da je clan foruma castor uzeo bas duhamela.Nije lose da ga pitas o utiscima za rsr2 model.U svakom slucaju shark je moja preporuka a najbolje je ako imas prilike da probas vise proizvodjaca i da se onda odlucis..... Aco, imao sam i dalje imam želju da uzmem RSR2 bijelog Duhamel-a, ali nažalost sam sa novcima tanak. Pitao sam Semzu za kacigu i rekao je da bi mogao da je nabavi, ali ja nisam dalje ganjao lovu, zbog nekih prečih stvari. Ono što Shark-a izdvaja (barem ovog RSR-a, a izbačen je i RSR2 V+, koji bi trebao biti još bolji u odnosu na prethodni model koji je već bio vrhunska kaciga) su neke sitnice poput F1 vizira debljine 3mm što ne nudi niko drugi, prvi je dao garanciju od 5 godina na kacigu, sve kacige imaju barem 4 zvjezdice na SHARP testu (mnogi postavljaju pitanje vjerodostojnosti ovog testa) i ima Coolmax unutrašnjost... Lično, i dalje nemam pojma koju bi uzeo i dalje se lomim između XR-1000 i RSR2 (V+)... Ipak, koju god od ove dve uzmeš, nećeš se pokajati, ali ako se voziš brzo i imaš osjetljive uši, čepići će ti biti neophodnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 237 Napisano Jul 9, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tesko, to su trkacke kacige namjenjene takmicarima. hvala svima izvinjenje za off pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 9, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Lično, i dalje nemam pojma koju bi uzeo i dalje se lomim između XR-1000 i RSR2 (V+)... Ipak, koju god od ove dve uzmeš, nećeš se pokajati, ali ako se voziš brzo i imaš osjetljive uši, čepići će ti biti neophodnost. u ovoj konkurenciji ne bi smjelo da bude dileme, prvo sto imaju dva dijametralno razlicita kalupa i nemoguce je da obje dobro leze na istoj glavi. Drugo, RSR2 je top model u Shark ponudi i vec dokazana trkacka kaciga na raznim glavama i raznim takmicenjima, XR 1000 je klasa ispod, sada vec nekako zastarjela, pa jos uvijek nisu stavili izmjenjivu i perivu postavu :-\ Kada su Shoei i Arai u pitanju, isplativo je jedino uzeti top modele navedene gore, sve ostalo u njihovoj ponudi je daleko skuplje od konkurencije sa manje opreme. Ko ima npr. 400 eura, ne treba da kupi Shoei i Arai, treba da juri top model nekog drugog proizvodjaca jer za taj novac kod ova dva se dobija u stvari manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde posto se vec ovde prica o kacigama da se ubacim malo i ja... U septembru izlazi novi model Shoei kacige odnosno naslednik XR-1000. Model ce se zvati XR-1100 ;D Imate na sajtu www.shoei-europe.com izgled i opis novog modela i na ovoj kacigi ce se vaditi cela unutrasnjost. Novi mehanizam vizira je nesto veoma zanimljivo sto cete moci da vidite na Shoei-jevom sajtu... S obzirom da izlazi XR-1100 sve XR-1000 su sada na akciji...Tako da su cene -20% za one koje to interesuje tako da su sada kacige daleko najbolji izbor za kupovinu ;D U avgustu ce biti prezentacija novog modela tako da svi zainteresovani koji bi dosli na prezentaciju mogu da dodju ali naravno pre toga moraju da se prijave kod mene ili preko foruma ovde ili na mail office@motoland.rs . Svi koji zele da dodju ce dobiti pozivnicu... Datum prezentacije je 18. avgust. Najverovatnije ce biti u nekom kaficu ili restoranu od 20h uvece pa na dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Jul 22, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam pogledao nov shoeijev vizir sistem.Ako bude i u stvarnosti to funkcionisalo bice perfektna kaciga.Ideja je odlicna.A dizajn je tek.... :o :o :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...