Skyrunner 4977 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja to gledam ovako, one su ucesnici u saobracaju kao i svi drugi i onda ona za mene nije dama nego VOZAC, a sto se tice batinanja mora covek da se suzdrzi najbolje je kad se zavrsi samo na recima,malo razmisljas o tome dok si pod utiskom ali posle se zaboravi i mirna Backa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 16, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja to gledam ovako, one su ucesnici u saobracaju kao i svi drugi i onda ona za mene nije dama nego VOZAC, a sto se tice batinanja mora covek da se suzdrzi najbolje je kad se zavrsi samo na recima,malo razmisljas o tome dok si pod utiskom ali posle se zaboravi i mirna Backa Da se suzdrzis je normalna stvar. Svakom se desi da pogrijesi / previdi, ali kad te namjerno gadja to onda vise nije "saobracajni sukob". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kakav bezobziran manevar!!! Još jedna vrlo bitna stvar, opasno je svesno propuštati druga vozila da prave prekršaje! Ovaj beli auto ili već neki predhodni je stao da pusti kombi koji je hteo da skrene u ulicu ali preko pune linije. Dovoljna je površina cigarete u vidokrugu vozača automobila da zakloni čitavog motoristu koji je na 100m udaljenosti. I da dodam, imao sam sličnu situaciju kada je vozač do mene stao da propusti automobil koji se isparkiravao i imao nameru da preseče punu liniju i ukluči se u saobraćaj. Sva sreća pa je rolbar odradio svoje i ulubio krilo pikapa umesto obrnuto, a tačno je to bila visina potkolenice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6201 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bili smo juce kod Nebojse, oseca se odlicno /sa prebijenom nogom ;)/ Savet mladjim kolegama, upozorenje koliko znaci oprema. Nebojsu je u potkolenicu udario kombi onom kukom napred za slep. Lekar tvrdi da Nebojsa nije imao cizmu nego patike /cipele, papuce/ sad ne bi imao nogu. Ovako je zadobio "samo" trostruki otvoreni prelom potkolenice, sa jednim smrskanim delom. To izgleda sad ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8596 Napisano Jun 17, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan jeste gadno, ali po osmehu i njegovoj vedrini, vidi se uspesan oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 17, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da sam ovog lika video u Ljermontovoj kad sam registrovao motor! Zelim mu brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 17, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pa da to je on sad vidim tablice na motoru 24*562 a moje su 24*561! Drzi se drugar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 17, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako instiktivno ne dize nogu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Drž' se Nebojša !!!! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6201 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @ghost Toliko je matori brzo uleteo da nije stigao ni glavu da okrene, posto je pored Nebojse bio auto koji je u momentu zakocio da propusti papana da napravi prekrsaj i predje preko pune linije. Kaze mi da ga je video samo krajickom oka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Jun 18, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ZELIM BRZ OPORAVAK ;D SVAKI DAN ISTA PRICA "NISAM VIDEO" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan SVE KOJI SU SE RASPITIVALI I DAVALI PODRSKU NEBOJSI , NEBOJSA SE ZAHVALJUJE I POZDRVALJA. ON SE DOBRO OPORAVLJA I SKITA PO KRAJU UZ POMOC STAKE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, ja se vratio sa odmora, pa reko da vidim da obidjem coveka i ako mu treba baro komora... sada samo da bude strpljiv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan s obzirom da se nesreca desila isti dan kad i meni na autoputu kod Hitne ;D prema NBgd-u evo i mene da se glasnem. Naime oko 20:30h kretao se levom stranom autoputa brzinom od oko 80km, svuda guzva oko mene i odjednom lik iz srednje krece na mene, s obzirom sam bio malo blize desnoj strani leve trake nisam imao vremena da ga izbegnem, niti da ubrzam a kamoli da kocim ..dolazi do kontakta i gubim kontrolu nad motorom..delic sekunde i shvatam da mi nema kud nego da padam , naginjem se u ulevo padam i pustam motor koji mi pri tom pada na levu nogu tacnije lomi levu potkolenicu...motor klizi udesno i za divno cudo nijedan auto ne kaci i zaustavlja se u zaustavnoj traci nekih 40metara od mene a je se kotrljao ni sam ne znam koliko..sva sreca imao kacigu jaknu sa protektorima i farmerke a i da se nadovezem da je zena vozac iza mene uspela da zakoci sto ipak u mom slucaju ide u prilog zenama kao vozacima..inace da je bio neki sleper ili pak neko ko se vracao sa svadbe pod gasom tesko da bih ovo sada pisao..dakle slika moje takodje leve noge u prilogu takodje sa fiksatorom i 6 srafova ..naravno vozac pobegao dabogda se .......... e da, da dodam ja tako lezim na autoputu u vec mrklom mraku a ovi u srednjoj koloni prolaze li prolaze niko da stane ??? ali na svu srecu naisla dvojica motorista(za jednog znam da drzi Aurelio na Trgu) i zaustavise saobracaj i u toj srednjoj koloni dok nisu dosli panduri i hitna koja je zaista brzo dosla (s obzirom da su bili vrlo blizu )...eto sta reci nego narode 150000000 ociju otvorite i ne brze od zivota!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajoojj matore... Nek je sa srećom i brz oporavak ti želim... Ebote, a ja početnik, i još išao autoputem, do zemuna, i vamo i tamo, i svaki put kad vidim ovako nešto, ja se naježim i uplašim... Brate mili.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 3, 2009 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I treba da se plasis, to ti onda drzi paznju i koncentraciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sreo Nebojsu na Urgentnom danas i naravno bio nasmejan kao na onoj fotki ...malo se ispricasmo i razidjosmo, svako sa svojom mukom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...