zloca87 15 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Resili drugar i ja da krenemo na Kopaonik sa kinezima. Podmazani lanci,alat u torbi za svaki slucaj,i krenuli na put u subotu rano ujutru. Motori su se usput ponasali zadovoljavajuce. Brzina je bila od 80 - 100 km/h. Nisu se pregrevali,iako su usponi u par navrata bili bas junacki. Sve u svemu,sa jednim stajanjem od 45 minuta u Kraljevu,na Kopaoniku smo bili za 4 sata i 30 minuta. Ja sam u nandzarastoj jakni I onda smo odlucili da ih probamo u ozbiljnijoj offroad voznji,iako nemaju gume za to. Pokazali su se super,uz malo vise proklizavanja prosli smo svuda gde smo naumili. Viljuska super radi,kao i zadnji amortizer. Toliko su bili neustrasivi da sam na kraju krenuo sekirom da probam da nesto pokvarim Ali uprkos svim mojim naporima i dalje se nista nije kvarilo ,i dalje su isli,plastike nisu otpadale,masina nije zakucala na 1000 km... Ne mogu sad da se setim svih recenica koje se upotrebljavaju . Ostali smo da nocimo,i u nedelju oko 2 krenuli nazad za Beograd. Brzina je opet bila u proseku 80 km/h,tako da smo bez stajanja stigli u 5:30 popodne. Jedino smo svratili u Lazarevac da vidimo sta je ostalo od moto skupa. U krivinama smo obarali toliko da su ostajale varnice iza nas . 730 km na satu posle dva dana voznje. I za pravo cudo,nista se nije raspalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna voznja. Kolika vam je bila prosecna potrosnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan SRamota me da kazem 730 km sa 1500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan SRamota me da kazem 730 km sa 1500 din Uh, bas mala potrosnja. Ja mog Princa jos nisam testirao na otvorenom ali mislim da nece precei 2.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Jun 10, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci, očigledno da su "Kinezi" sasvim dobri motori koji uz redovno održavanje pružaju puno uživanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napomenem,moj je presao 9000 km a njegov skoro 20 000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Carski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci. Ma od pocetka ja tvrdim da su Kinezi "pravi" motori. Ja jos nikog ne znam, niti sam cuo da mu je "Kinez" ostao u rukama (pokvario se da se ne isplati ili ne moze da se poporavlja). Dodato naknadno: Cak sta vise ne znam niti sam cuo za ikoga da je imao ozbiljniji kvar na "Kinezu". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan podatak,do sada sam ga max vozio 110 km/h. Kad smo se vracali,naisao veliki pravac i ja reko da probam max. Zavrnem gas do kraja a GPS pokaze brzinu od 120 km/h,a njegov cajger malo preko 120. Razvrtela se masina. I nije bila nizbrdica,ali nije bilo ni vetra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Jun 10, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo MOMCI bas imate ...............PETLJE!!! Svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast momci. Izdrzati toliki put bez pauze na onom jadnom neudobnom sedistu je stvarno za medalju. Ja moram posle svakih 100km da pravim pauzu od 10-15 min ili da jedan deo puta odvozim stojeci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Пар куфера на мотор, па запуцајте до негде где има нека већа водена површина са сланом водом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan U planu je Crna Gora,ako sve bude u redu. Sto se tice sedista,bilo je ustajanja u toku voznje,ali nista strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast momci,stvarno bravo. evo vec ste me osokolili da za vikend odem bar do avale,jer nisam iso dalje od vince iz bga,mada je burazer zimus na 7 stepeni iso do nsa isto bez problema. nego jeste li menjali lance i lancanike,mislim na oba motora,ili su fabricki? samo me to plasi za neki veci put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nismo nista menjali,drugar preso 20 000 ja 9000. Samo redovno podmazivanje,dotezanje lanca i bez cimanja na kvacilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 11, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, lepa voznja, nego bre Zoki kakav je ono striptiz ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg,znas kako je,dva muskarca ceo dan sami u sumi... HAhahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 11, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan predpostavljao sam da je to u pitanju, al reko da ne ofiram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast...nego otkad si se prihvatio one sekire drugara nema vise na slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan AHahahhhaha. Znaci nista ne moze da vam promakne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST MOMCI!!! I ja sam se zapljuno da cu to uraditi cim uzmem apolla ili pulsera... ma ima da zaboravim gde mi je kuca!!! jos jednom svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan momci svaka vam cast... voznja za svaku pohvalu, sledeci put kad budete isli u ovom pravcu javite se da vam se pridruzim i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja nesto planiram horneta 600,ali mislim da necu prodavati qingija,mnogo mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...