ljilja-pei 90 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Kao što znate, prvi moto-turistički reli kroz Srbiju startuje u četvrtak, 11.06.2009, a završava se u nedelju, 14.06.2009. Učesnici će za četiri dana, koliko traje reli, preći više od hiljadu kilometara i obići dobar deo naše zemlje. Osim vožnje kroz predivne predele, oni će se i družiti sa ljudima iz krajeva koje obilaze i promovisati motociklizam i bitnu stvar, bezbednost u saobraćaju. Znači, osim uživanja, oni su i u nekoj vrsti misije za sve nas i zato zaslužuju da im priredimo lep doček. Predviđeno je da oko 19 časova stignu na plato ispred muzeja 25. maj, gde će biti organizovan rok koncert i sve što uz to ide, da bismo ih što lepše dočekali. Pozivam sve motocikliste da se pridruže ovom veselom događaju. Znači, NEDELJA, 14.06.2009. godine, 19 ČASOVA, PLATO ISPRED MUZEJA 25.MAJ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Prtio sam od pocetka temu pa posto nista nije bilo o ispracaju, na doceku sam sigurno! ako ide neka organizacija eto me da pomognem. 1.Zoltan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ko svira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Naši dragi učesnici relija kreću za oko sat i po! Pripreme za njihov doček su u toku, bićete blagovremeno obaveštavani o eventualnim promenama. Hvala svima koji su ponudili pomoć, bićemo u kontaktu. Za sada ostaje, NEDELJA 14.06. U 19 ČASOVA, PLATO ISPRED MUZEJA 25.MAJ! Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljiljo, svaka cast, bila si brza od mene ;D Za sada stvari stoje ovako: Plato - amfiteatar ispred muzeja 25 Maj (Titov muzej) Opstina Savski Venac daje stolove i sokove za osvezenje po koje idem kamionom u nedelju posle 12h. Struja za razglas se uzima iz kutije koja je pored bine a pomoc oko toga ocekujemo od muzeja 25 Maj. Razglas je obezbedjen Ljiljinom i Misinom velikodusnoscu. Rock bend je troclani i njihov predstavnik je vec najavio odlicnu svirku u stilu domaci i strani rock&roll 70tih,80tih i 90tih. Kamion takodje ide po razglas i dovozi ga posle 12-13h na licino mesto. Gibanica stize na lice mesta oko 19h. Ocekujemo jos dodatnih aktivnosti ali cim bude bice objavljeno. Bice potrebno nas nekolicina da se oprema "razbaca", poveze i organizuje. Svaki volonter je dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Jun 11, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ljiljo, svaka cast, bila si brza od mene ;D Za sada stvari stoje ovako: Plato - amfiteatar ispred muzeja 25 Maj (Titov muzej) Opstina Savski Venac daje stolove i sokove za osvezenje po koje idem kamionom u nedelju posle 12h. Struja za razglas se uzima iz kutije koja je pored bine a pomoc oko toga ocekujemo od muzeja 25 Maj. Razglas je obezbedjen Ljiljinom i Misinom velikodusnoscu. Rock bend je troclani i njihov predstavnik je vec najavio odlicnu svirku u stilu domaci i strani rock&roll 70tih,80tih i 90tih. Kamion takodje ide po razglas i dovozi ga posle 12-13h na licino mesto. Gibanica stize na lice mesta oko 19h. Ocekujemo jos dodatnih aktivnosti ali cim bude bice objavljeno. Bice potrebno nas nekolicina da se oprema "razbaca", poveze i organizuje. Svaki volonter je dobrodosao. Gde sta za volontiranje? sto da ne......... Nedelja ionako lapim....Imam ja mozda jos neku ekpu pa da pripomognemo! SVE ZA GIBANICU!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 12, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ljiljo, javljaj tajming pa se vidimo u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 12, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan +1! Vidimo se u nedelju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jun 13, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pitam, sad sam bio 11.06 u lepenskom viru, i bio je neki skup bajkera, jel to to? u svakom slucaju bilo je super, ja se setam, i vidim milion bikova imam i slikice da okacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Nisu bili u Lepenskom viru, prvog dana su bili na Srebrnom jezeru i u Golupcu. Svejedno, otvori temu i postavi slike, ako hoćeš, uvek je lepo videti gomilu motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Jun 13, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan .. Verovatno cu doci na docek ali tesko mogu da organizujem nesto zbog obaveza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan .. Verovatno cu doci na docek ali tesko mogu da organizujem nesto zbog obaveza. Mislim da nas, za sada, ima dovoljno, pa se vidimo uveče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Jun 13, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan .. Verovatno cu doci na docek ali tesko mogu da organizujem nesto zbog obaveza. Mislim da nas, za sada, ima dovoljno, pa se vidimo uveče. Super drago mi je da cujem. Ako nesto bude trebalo hitno a da ne zahteva preterano vreme posalji mi PP. Jbg kad imam ispit u ponedeljak ujutru. Zato i nisam sa njima sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini ništa i samo uči. Dovoljno ti odvraća pažnju i samo dešavanje. Drugi put ćemo tebe da gnjavimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 13, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ljiljo, kakva je organizacija za sutra? Kad da dodjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Ljiljo, kakva je organizacija za sutra? Kad da dodjem? Imaš pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom pozivam sve koji žele da nam se sutra pridruže da dočekamo naše vesele učesnike relija. Vreme i mesto nepormenjeni, NEDELJA 19 ČASOVA, PLATO ISPRED MUZEJA 25.MAJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 13, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan to je isto mesto gde smo se okupljali za 1.maj? Ako ne budem imao obaveza,dolazim sa mojim tandrkalom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Baš tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 13, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajde, Skols, bilo bi nam drago da se pojavis, kao i svi koji mogu da stignu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Docek ce biti velicanstven. Da sacekamo drugare kako dolikuje....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 13, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Potrudicu se da dodjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jun 13, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Docek...OBAVEZNO!!! makar malo da osetimo tu atmosferu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hitno potrebni produzni kablovi velikih precnika, od 3 x 2,5mm2 sa vise uticnih mesta. Ja imam neke ali nece biti dovoljno jer je veliki razmak od prikljucnog mesta do bine. Potrebno je da budu shuko tj uzemljeni tj sa trecom zicom. Amfiteatar je jutros sveze pociscen, i svo djubre je uklonjeno zahvaljujuci hitnoj intervenciji gradskog zelenila. Rock bend je najavio odlicnu svirku u nasem stilu ;D Ja necu biti na netu do daljeg tako bi vas molio da me kontaktirate na 063 877 51 53 hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 14, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ja ipak dolazim..krecem lagano za nekih sat vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...