markes 3 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako je prosao motociklista? Sinoc sam prosao tuda i vidim kolonu, 4 pandurska automobila, Hondu, belu sa crvenim sarama (mislim VFR) kako lezi na sred puta 100ak metara od raskrsnice. Bilo je bar 10 policajaca, sto za regulaciju saobracaja, sto za uvidjaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Radi ce o Zoranu Radosavljevicu-Cale ko ga je isekao lik sa golfom 5 i da se nebi zakucao u njega on je isklizao.Na srecu prosao je samo sa par ogrebotina i nagnjecenjiama grudnog kosa i ruke.Honda cb1000f je samo izgrebana sa strane,spasao je rol bar i auspuh od vecih ostecenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da su samo ogrebotine, ja sam se uplasio da nije nesto teze posto je bilo bas dosta pandura i zatvoren saobracaj. Dokle da nas vise seku sa kolima? Verovatno je bilo da ga nije video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Sreca u nesreci! Iskustvo ga je spaslo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...