kepo 4527 Napisano Januar 6, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja kuratog li foruma ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 6, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja kuratog li foruma ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 6, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Provalili nas Kinezi da se palimo kako su nam dugačke zvečke, pa počeli da prave metrove za naše tržište: a ga malo izvučeš, ono pokaže 20cm. Zato se i ove naše mučenice tako loše parkiraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Januar 8, 2010 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog vas takvih za nas vazi "tri put' meri" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 14, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja kuratog li foruma ;D ;D ;D ;D ;D ;D A bila je tako naivna tema, ko sistematski pregled, jos samo da se pojavi dovoljno lud da predlozi kacenje slika i znacu da smo otisli u Q.... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja kuratog li foruma ;D ;D ;D ;D ;D ;D A bila je tako naivna tema, ko sistematski pregled, jos samo da se pojavi dovoljno lud da predlozi kacenje slika i znacu da smo otisli u Q.... ;D ;D ;D ;D da. da... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Januar 14, 2010 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ja kuratog li foruma ;D ;D ;D ;D ;D ;D A bila je tako naivna tema, ko sistematski pregled, jos samo da se pojavi dovoljno lud da predlozi kacenje slika i znacu da smo otisli u Q.... ;D ;D ;D ;D Al da se stavi na sto i s metrom nemackim (precizan je) i to sve zajedno slikati kao dokaz. Mislim da bi tu bilo shokova u svakom pogledu od crvica pa do kulena u xxl varijantama. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Kao svaki Primorac 1.98 zxr750 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan 182 Kawasaki vn 800 classic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ko li je najvisi na forumu, ne racunajuci Nikolu Crussa...? ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 174cm, Suzuki k7 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan 190cm , kawasaki VN900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coa 12 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 195 sa 120 Vozio sam godinu dana TA XL 600 i bio sam zadovoljan komoditetom . Probao sam BMW F 650 '99 za jedan broj mi je manji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan 233 inace sam u pubertetu i jos rastem mama me hrani samo domacom hranom a tata ocekuje da narastem barem 250 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 16, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vas dvojica da probate ST ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 233 inace sam u pubertetu i jos rastem mama me hrani samo domacom hranom a tata ocekuje da narastem barem 250 cm Ne izgledas tako na slici... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan 233 inace sam u pubertetu i jos rastem mama me hrani samo domacom hranom a tata ocekuje da narastem barem 250 cm Ne izgledas tako na slici... ;D ;D ;D ;D ;D To je stara slika tu imam 12 godina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jer to znaci da ce meni odgovarati HYOSUNG GT250R pre nego Husqvarna 610sm ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Mart 21, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17548 Napisano Mart 21, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 194 cm / 94 kg. Transalp pasuje "ko dupe na nošu"! (Uz blago podignut prednji deo sica). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Mart 23, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 195cm, vozim keeway speed 150, zeljno iscekujuci lovu za nekog endurca da pruzim noge jednom u zivotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 551 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan 191cm, vozim Suzuki gsx600f, taman je:))) skoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan 172-173cm 85-90kg Kawasaki GPZ 500 S, taman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan voleo bih da sledeci motor kupim ducati monster...jel neko misli da ima sanse sa 190cm da taj spoj profunkcionise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...