miki083 8 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam skuter gore naveden, nije imao prednju plastiku koju sam nabavio , e sad, problem je u tome sto ja to nikad nisam namestao a cini mi se da moram da skinem ili odvojim prednju viljusku (tocak) da bih to namestio...ima li neko iskustva sa time Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 8, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan oteraj motor do nekog majstora ili u skuter centar Beograd aprilijin salon i servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1965 Napisano Jun 8, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da metnes ovde neku sliku da vidim na koji deo tacno mislis i sta te muci. Ima jedan drugar ovde habanu pa mogu da pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma ova prednja plastka iz prednjeg tocka , nemam kako da prebacim na komp , ali nista specijalno dakle prednji deo maske iza tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...