KIKA-Viktorija 33 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Lipovacka suma-Barajevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Beljina-Arnajevo-Veliki Crljeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Vreoci--Lazarevac, pa nazad ludom magistralom uz odmor kod Momcila u Meljaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko lajkovac 0 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidi mene j...te,pa ja za ovu sliku ne znam i nemam je,imam one zajednicke ali ovu ne! Kad se vratis sa odmora idemo negde na voznju. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...