Juan 278 Napisano Avgust 1 Zainteresovan, 441 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, dogovoreno Mada- ovo dodje i dooosta jeftinija varijanta- petrolej i menjacko i gas. Moracu do woby hausa da uzmem mazalicu namenski za lanac Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 357 Napisano Avgust 1 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @JuanKakva je to mazalica? @Gordak985samo ulje,mene nerviraju sprejevi zbog prljanja prednjeg zupcanika,daleko je lakse sa sprejem Ali je dosta jeftinije sa uljem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 278 Napisano Avgust 1 Zainteresovan, 441 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Bobni pa ove obicne, 300-400 din, kao za radionicu...Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2749 Napisano Avgust 1 (promenjeno) Andragog, 5318 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ona plastična providna bočica za kapi za nos. Napunim je i nekoliko puta u ture vožnje koristim. Promenio Avgust 2 član srbac 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 278 Napisano Avgust 1 Zainteresovan, 441 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nauljio sa 15 militara. I to dobro se sija, podmazano. Neverovatno.Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 357 Napisano Avgust 1 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uljim cetkicom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3082 Napisano Avgust 2 Drug član, 1694 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam mazalicu, ali promasena prica. Strcam svuda, umesto gde treba Ako me razumete. Zato se umoci cetkica pa maze. Bolja prica... Svidja mi se i ovo sa malom bocicom za kapi za nos... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2749 Napisano Avgust 2 (promenjeno) Andragog, 5318 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Avgust 2 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 453 Napisano Avgust 2 (promenjeno) Zainteresovan, 479 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze i bocica od alkohola, ili one za glicerin za brave... i to po kap na unutarnji deo ronice lanca sa svake strane... ali to retko radim. Kad sam bas, bas dodkon. Promenio Avgust 2 član plumber.ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21635 Napisano Avgust 2 Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Eee....i ja sam nekad pisao u ovoj temi... A onda sam kupio motor sa Skotom... O, mladosti luda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7787 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 2620 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo znam da ću dobiti dosta prekoravanja i negativnih komentara, ali šta da se radi Dajte preporuku za najjeftiniji lanac 520 (116 linka mi treba) sa gumicama koji može da se nađe kod nas. Pominjali su ljudi da ima i na metar da se kupi, samo gde ? Fabrički na cfmoto 450MT je đubre, ali lančanici deluju da su u skroz ok stanju. Ne želim da menjam ceo set sada, samo da mu produžim život za što manje para. Neka istera i 5000 km - puna kapa, posle toga dolazi neki kršten set. Promenio pre 12 sati član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25948 Napisano pre 12 sati Integrisan, 10593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan JTC520X1R3116DL oko 50 evrica.... (Intercars kod G052MX ) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 695 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 628 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, živke said: Društvo znam da ću dobiti dosta prekoravanja i negativnih komentara, ali šta da se radi Dajte preporuku za najjeftiniji lanac 520 (116 linka mi treba) sa gumicama koji može da se nađe kod nas. Pominjali su ljudi da ima i na metar da se kupi, samo gde ? Fabrički na cfmoto 450MT je đubre, ali lančanici deluju da su u skroz ok stanju. Ne želim da menjam ceo set sada, samo da mu produžim život za što manje para. Neka istera i 5000 km - puna kapa, posle toga dolazi neki kršten set. Na metar imas lance u skingu (ispod mosta sa leve strane kad ides od suda prema jagodin mali), ali nemaju gumice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7787 Napisano pre 8 sati Drug član, 2620 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mora da bude sa gumicama. Verovatno ću uzeti ovaj što Neša napisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1983 Napisano pre 8 sati Drug član, 2937 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://motobikeshop.rs/proizvod/lanac-jt-520x1r-112-linkova/1339919 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...