stari vujadin 12 Napisano Avgust 7, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E nisam samo shvatio da li ste stavili vece karike i klip + razbusivanje ili ste isli sa standardnim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 7, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Izmerili stare karike i prema njima narucili nove... Nismo nista menjali, razbusivali itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 7, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost ni ja necu moci da uvelicam slavlje i zavrsetak serijala, al bicu na moru i forumu pa bas mi je zao.. Predlazem da se naslov konacno promeni..Npr. "Dinastija Sergio" II deo ili "Draga moj u tebi" ili da cujemo predloge ovo umrla pa jos honda stvarno lose zvuci.. P.s. Ako se brojka popne preko 20 kandidata uzmite neko skvicalo ;D i da obavezno posle predjenih 1000km sta-pa reprizu!taman dok se ljudi vrate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Avgust 7, 2009 Iceman, 176 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 0. Negro i Negrita 1. Sergio 2. Arsa 3. Milke 4. Peki (subota bi bila extra) 5. MarioZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 7, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan meni odgovara nedelja,u subotu je moto skup u svilajncu,,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno si odabrao termin !!! Ja u subotu putujem na more , ali se svakako prijavljujem za reprizu na prvi servis posle 1000 km ;D ;D ;D E sad , sto se tice pica koje sam obecao za babine , ako se ikako uklopim proci cu kroz Mislodjin kolima da ispunim obecanje i probam taj famozni i dugo ocekivani rostilj ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 7, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan 0. Negro i Negrita 1. Sergio 2. Arsa 3. Milke i Sarita 4. Peki (subota bi bila extra) 5. MarioZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 7, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ali se svakako prijavljujem za reprizu na prvi servis posle 1000 km ;D ;D ;D Ja se prijavljujem za drugu reprizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 7, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan E moji bajkeri, samo gledam kako odustaju ovi koji su bili najglasniji u prici o rostilju! 'Batalite te odlaske na more, planine, mars. Batalite moto skupove i ostale dogadjaje. u subotu se druzimo u Mislodjinu i tacka! 'ajde .. upisujte se na spisak ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6344 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 3037 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jel to sutra, prekosutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 7, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan jok bre! sledeci vikend! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6344 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 3037 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAA. Onda, verovatno i nas dvoje dolazimo. Verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zvuči poznato ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 7, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uf kad bi bilo sutra-preksutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Moja Honda ide kod dr. Bokilica na raščačkavanje svega postojećeg pa ako bude gotova do tada eto i mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 7, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan znaci sad mi je srce na mestu... ovu temu pratim jos pre nego sto je pocela (tj. od kad je kupljena honda)... e nek je sa srecom i da se izrostiljate propisno :D:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 9, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, juce je ova dama u godinama posle 2 meseca ugledala svetlost dana. Nagradio sam je sa par litara benzina i jednim dooooooobrim kupanjem. Radi kao singerica (pu pu pu da ne ureknem)... Ovo sto vidite na slikama je rezultat, pre svega, ljubavi prema motorima, zatim teskog rada, PUNO zivaca, para (merak nema cenu!)... Neizmerno sam zahvalan Scapolo-u i Sergeju sto su mi pomogli da ova lepotica opet bude na tockovima i ovim putem im se izvinjavam sto sam dosadjivao 2 meseca sa raznoraznim pitanjima Naravno, ne bi uspeli da nije bilo Guje koji je omogucio da Honda dobije nov set karika Hvala i svima vama na korisnim savetima, recima podrske i hvale A sad, dosta offtopica... vracamo se na rostilj! Subota, 15.08.2009. Mislodjin kod Obrenovca Spisak ljudi za sad... 0. Negro i Negrita 1. Sergio 2. Arsa 3. Milke i Sarita 4. Peki (subota bi bila extra) 5. MarioZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Avgust 9, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li da napises koliko te evara sve zajedno kostala akcija (bez rostilja, samo delovi i ruke) ? Nesto smo vodili raspravu sinoc, moja ekipa, oko cene kostanja japanaca nejkeda, 10+god starosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa gospoja! Kombinacija gospođa u godinama i mlad momak uvek pali, (mada meni više godi ona druga kombinacija). Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad :-) Lepo iskoristi ostatak leta. Tek ce sad da vazi ono sto si mi rekao na pumpi kad smo isli na jagnjijadu. " Ovo je malo dosadan motor, samo sipas i vozis, nema sta da se radi, nikad se nista ne pokvari ". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6344 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 3037 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kazem da su najbolje dame u srednjim godinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rado bi se prikljucio na spisak ali u subotu ako bog da ranom zorom krecem sa mojom dragom na nasem "konjicu" put dalmacije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan E sad mi je srce na mestu kad je Saga iliti Sergiova sapunica privedena kraju!!! Gospoja sa novim pejsmejkerom (srcetom) i zakupaTa i očešljaTa pa sva cakli ki mlada udavača-e jes' merak. Biće mi drago da se vidimo i družimo u subotu (http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274) pa ću biti slobodan da se dopišem na spisak 0. Negro i Negrita 1. Sergio 2. Arsa 3. Milke i Sarita 4. Peki (subota bi bila extra) 5. MarioZ 6. Zokki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Moja Honda ide kod dr. Bokilica na raščačkavanje svega postojećeg pa ako bude gotova do tada eto i mene. Ode Baba za Svilajnac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vratih i vidim dobre vesti. Pokusacu da se pridruzim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...