J O V A N I C 1 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan reci mi koji trenutno imas prenos na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imao sam 16 / 43, danas sam stavio napred 15 sad znaci imam 15 / 43 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 9, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan imao sam 16 / 43, danas sam stavio napred 15 sad znaci imam 15 / 43 Ubrzanje ce ti biti bolje a krajnja brzina manja za skoro 7%. Ako ti je max brzina bila 300km/h, sada ce biti ~280km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dok je max brzina 250 nema problema misljenje o 15 napred / 47 pozadi ? pokusao sam da dignem u drugoj na gas ali ne ide ovako razlika kad sam stavio zub manje napred, lakse se podize u prvoj, sad na 5000 moze gore a pre toga je bilo oko 6000 ali takodje cini mi se da malo manje i moze da ostane podignut u prvoj, tj brze zadje u crveno ono sto bih hteo da postignem je da u prvoj ili drugoj mogu da drzim motor uspravno a da ne ulazi u crveno ako bih stavio pozadi 47 zuba, lakse ce da digne na zadnji u prvoj. verovatno ce i brze da dodje u crveno u prvoj sto bi znacilo da bi morao da menjam brzine sto izbegavam. ali, da li bi mogao da se podigne u drugoj ? na gas, necu kvacilo da koristim. i jos, kako racunate to koliko % je manje maks ubrzanje u odnosu na broj zuba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e pa jebiga sad. ti bi da se besje. a da ti ne udje. pa nemoze to tako. ako nazad sad budes stavio od 47 zuba. jos brze ces morati da saltas brzine. znaci pre ce ti otici u crveno. a tvoj je problem sto ne znas da zadnjacis. znaci malo se ustrebaj, jebiga. to je r1 ako taj motor nece na zadnjak. nece ni jedan onda! sigurno ti je skenj da drzis vagu, moras da vezbas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije problem u vagi nego u promeni brzine da li bih sa 15 / 47 ili 14 / 47 mogao da ga podignem u drugoj? na gas bez kvacila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sa 14/47 sto posto. a i sa 15/47 ne bi trebalo da imas problema. ladne vode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...