Mario Marko 479 Napisano Decembar 30, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, izvinjavam se što nisam ranije odgovorio. Gume su bile na motoru kada sam ga kupio,ali su bile kao nove. Imao sam dosta proklizavanja zadnjeg točka u krivinama a nisam neko ko baš divlja sa motorom. I nekako sam imao utisak kao da mi motor poigrava u krivini ili na kočenju što se i potvrdilo kada sam kupio nove gume (bridgestone). E sad... Nisam proveravao datum proizvodnje što znam da može da bude razlog loših guma ali jednostavno nisam imao m_da da opet kupim isti tip gume. Možda one i jesu dobre ali ja sam imao loše iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, Uzeo sam u Motobox-u Conti Motion set za FZ6, Vozio sam ih neki dan uvece na temperaturi od 5 do 1 , uvece . Misljene pozitivno , prijatno iznenadjen da nisu proklizavale na hladnom asfaltu , mada nisam imao zelju da zavrnem gas. Nisam duze vozio motor tako da sam se opustio tek kada sam se vracao ali opet i pri malo jacem gasu stabilne. Bio sam skeptik pomalo zbog toga sto Motion na zadnjoj gumi nema saru po primarno gaznoj povrsini ali dobro drzi , doduse nije bilo mokro ali definitivno hladno i bilo je kondenza na putu . Takodje , set me je kostao oko 16000 RSD sto je opet za razmishljanje dali da odem i uzmem josh jedan set obzirom da su na popustu 25%. Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5366 Napisano Decembar 31, 2009 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Novci za Continental ContiGo koje sam gledao zaista ok cena, jedino me brine sto na tim Nemackim gumama koje se prodaju kod nas stoji Made in Korea!? ??? :-\ ??? Korea je jedna od najrazvijenijih zemalja u svetu već decenijama i u najmanju ruku je smešno da se neko iz Srbije brine o kvalitetu proizvoda iz te zemlje. Sad, kako tretiraju radnu snagu je druga tema ali kontrola kvaliteta je na japanskom nivou. Ne samo za proizvode stranih firmi koji se tamo izrađuju veći i za lokalne. Taiwan slična stvar. Imao sam dosta proklizavanja zadnjeg točka u krivinama Pa to je odlično! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan super gume za super cenu.ja kupio pre neki dan, prednju i zadnju za enduro po ceni od 3.700din i 4500 din(zadnja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 31, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Skoro celu ovu sezonu provezao na Conti Go. Za te pare sam više nego zadovoljan. Tiha, stabilna po suvom i mokrom. Jedina mana je što su malo klizave po zebrama i belim crtama ali se lako navikneš na to. Mislim da ću i sledeći put kupiti istu gumu (a ove sezone sam kupio 4, za oba motora). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4333 Napisano Januar 1, 2010 motoras, 2490 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedina mana je što su malo klizave po zebrama i belim crtama ali se lako navikneš na to Ja sam primetio isto,mada se nadam da ce se stanje poboljsati kad ih malo vise "odmastim'. Jos nesto da dodam.Kada sam namontirao gumu,snimim neki "cudan" detalj na gumi sa strane.Tamo gde su brojke i slova.Zagrebem noktom,kad ono prljavstina u samoj gumi.Kao da je kalup kad je guma livena bio prljav.Iskopam ja tako noktom neku brljotinu iz gume i osta rupa sa strane.Ne mogu da kazem da smeta u voznji.Cak se i ne vidi dok se neko ne zagleda,ali jbg,nova je.Kad sam napomenuo ovom liku iz Motoboxa-NS,sto mi je prodao,on kaze-To ti je majstor sjeb'o montiracem. ??? Mislim,otkud sam mu i rekao.Nisam hteo da reklamiram,ali ne mora bas da me zeza.Nije mu neka reklama. Vec sam skrenuo sa teme.Izvinjavam se za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Januar 1, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Presao vec 6000 sa njima(Conti motion),ne znam odakle vam to da proklizavaju,Mezteler mi je pravio vise problema! Vrucina,kisa,sad sam ih vozio i po snegu i nisu me izneverile! Odlicna guma za male pare! Ne reklamiram nikog,ali preporucujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan a koje metzeler? takodje ne reklamiram nikoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 1, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan ...,Mezteler mi je pravio vise problema!... Viš, a ja baš razmišljao da pazarim Metzeler jer imam starije motore i moje dimenzije nema u svakoj radnji. Što se tiče proklizavanja, nije to ništa strašno, malo se gicne dupe motora i to je sve. Dobra strana je što se isto gicne i na mokrom i na suvom pa se navkneš. Možda je i pitanje modela gume. Ja vozim Conti Go. Prošle Dunlop su bile bolje ali im je i cena primerena pa mi SEKA nije dala da ih kupim ;D Sve u svemu, začin C, zadovoljan sam i gumama i cenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Januar 2, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan a koje metzeler? takodje ne reklamiram nikoga sportec M1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 673 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jedina mana je što su malo klizave po zebrama i belim crtama ali se lako navikneš na to Ja sam primetio isto,mada se nadam da ce se stanje poboljsati kad ih malo vise "odmastim'. Jos nesto da dodam.Kada sam namontirao gumu,snimim neki "cudan" detalj na gumi sa strane.Tamo gde su brojke i slova.Zagrebem noktom,kad ono prljavstina u samoj gumi.Kao da je kalup kad je guma livena bio prljav.Iskopam ja tako noktom neku brljotinu iz gume i osta rupa sa strane.Ne mogu da kazem da smeta u voznji.Cak se i ne vidi dok se neko ne zagleda,ali jbg,nova je.Kad sam napomenuo ovom liku iz Motoboxa-NS,sto mi je prodao,on kaze-To ti je majstor sjeb'o montiracem. ??? Mislim,otkud sam mu i rekao.Nisam hteo da reklamiram,ali ne mora bas da me zeza.Nije mu neka reklama. Vec sam skrenuo sa teme.Izvinjavam se za off. Moram da napisem da sam imao slican slucaj,kupio sam nove Conti Motion gume,odneo ih na montazu i kad sam dosao po njih primetio sam u kanalu sare prednje gume ostecenje duzine 2cm,zvao sam vlasnika Motoboxa i covek mi je poslao drugu gumu iako su vulkanizeri to napravili. Mislim da je to za pohvalu i upravo zbog toga sam i napisao ovo a i zbog toga da je bolje da se malo strpimo i budemo uz "majstore" i nadgledamo njihovo brljanje dok montiraju gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uzeo bih Conti Force SM gume za moj ktm pa me interesuje da sta mislite da li je povoljnije da ih uzmem ovde u motoboxu http://shop.motobox.rs/index.php?_a=viewProd&productId=10 ili mozda da narucim sa nekog od ovih linkova? http://www.tireexpress.com/prod.cfm/fid/10/pid/16936 http://www.motoxoutlet.com/forcesupermoto.aspx http://www.americanmototire.com/catalog/product_info.php?cPath=33_108_113&products_id=1327 neznam koliko bi me izasla kad stigne ali nije da nema razlike u ceni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan samo postarina bi ti bila kao jos jedna guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 814 Napisano Januar 5, 2018 Drug član, 1199 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da kupim nove gume za moj Suzuki, ali jos nisam odlucio koje da izaberem, jedna od opcija su i Continental Conti Motion, jel ima neko 'svezija' iskustva sa njima, jel nisu nista menjali za ovih nekoliko godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Januar 6, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ostanem bez zadnje gume, a ni stanje sa parama nije bas bilo sjajno. Kupim na skupu u Obrenovcu polovnu Conti Sport Atack za SV-a, da premostim dok ne dodju bolja vremena. Racunam bolje mi i polovna sa sarom nego moja stara celava. Guma je bila skoro nova i po DOT-u i po profilu, jos se videlo "Sport Atack" na gazistu, jedina mana joj je bila sto je imala metalni trn u sebi. Trn nije bio izmedju sare vec na samom gazistu, vulkanizer mi je to bez problema okrpio i namontirao. Verovali ili ne guma je bila do ...00, uzivao sam sa njom po krivinama i jednostavno imao neki osecaj sigurnosti. Conti Sport Atack je guma koju toplo preporucujem svima, mozda se trosi malo brze ali je pravo uzivanje sa njom. Do sada ubedljivo najbolja guma koju sam ja probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Januar 6, 2018 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, JankelA said: Treba da kupim nove gume za moj Suzuki, ali jos nisam odlucio koje da izaberem, jedna od opcija su i Continental Conti Motion, jel ima neko 'svezija' iskustva sa njima, jel nisu nista menjali za ovih nekoliko godina? Ja sam ove sezone izvozao 14000 sa ContiMotion, da se ne ponavljam moj post možeš naći ovde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljumoza 0 Napisano Octobar 27, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Kupio sam novi automobil u salonu i na njemu su došle Continenal Eco Contact 6 gume.Poslije 15.dana vožnje sam slučajno vidio da sve gume imaju na jednom mjestu udubljenje na bocnoj strani gume tj po meni deformaciju..kao da nisu kvalitetno izlivene.Pokusao sam da reklamiram kod prodavca ali sam naisao na neprijatnosti..kažu da je to tako..imate li iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7750 Napisano Octobar 27, 2021 Drug član, 3189 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Ljumoza said: Pozdrav svima, Kupio sam novi automobil u salonu i na njemu su došle Continenal Eco Contact 6 gume.Poslije 15.dana vožnje sam slučajno vidio da sve gume imaju na jednom mjestu udubljenje na bocnoj strani gume tj po meni deformaciju..kao da nisu kvalitetno izlivene.Pokusao sam da reklamiram kod prodavca ali sam naisao na neprijatnosti..kažu da je to tako..imate li iskustva. Daj sliku o tome što govoriš. Skoro sam kupovao baš te gume, ne sećam se da ima neku šaru nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 27, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad se pojavio nexen kod nas ,ima 2 decenije iskopenziram ja sa uvoznikom 4 gume.Dođem kući gume nemontirane i malo ih zagledam tamo vamo i vidim takođe takve deformitete kao da je guma malo ulubljena ili prelomljena.I to bar na 10 mesta po svakoj strani gume.Vratim gume i odem u magacin da izaberem sa što manje tih lomova -recimo 5 po strani svake gume.Kad sam ih montirao nisam imao nikakvih problema.Po mom mišljenju gume su klasirene ali su prodavane ko prva klasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dešava sa contimotion gumama koje su novije proizvodnje. Ima li neko svežija iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...