crazy_aca 2 Napisano Jun 3, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Narode, jel moze neko da mi pomogne u potrazi za alnaserom za Yamahu XT600 1993 godiste, prevrnuo sam sve naopacke i ne vredi... Unapred se zahvaljujem na pomoci i zelim Vam mirnu i sigurnu voznju! Aca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko ne nađeš original, premotavanje - viklovanje - pomaže. Samo izbegavaj razne auto i sl. električare, već kontaktiraj direktno firmu koja se bavi premotavanjem elektromotora, mož da Ti uštedi i para i živaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aco, lokacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 4, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mislim da imam jedan,,,,,,,ali mi trebaju dimenzije tvog alnasera...za svaki slucaj da proverimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crazy_aca 2 Napisano Jun 18, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Narode, nisam jedno vreme bio prisutan, hvala na odgovorima, uspeo sam da resim problem, inace motor sam uzeo bez alnasera ali sam video mesto za postavku istog pa s obzirom da sam imao problema sa paljenjem na krublu odlucio sam da ubacim alnaser, ali jedini problem sa paljenjem je bio sajla od dekompresora tako da sam to sredio i sad opet pali lagano na kurblicu :-D Zao mi je na laznoj uzbuni, ali ocigledno je da je u pitanju moje nepoznavanje manualne tehnologije paljenja :-D Hvala jos jednom na svemu i nadam se da cemo se sresti jednom u voznji... Inace ja sam iz Rume... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 18, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan vazno da si ti vezbao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 18, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hehe secam se kad sam otisao kod Doesena da pogledam xt koji je prodavao. U to vreme sam bio iskusam kurblash na emzejcu ali ovde je totalno drugi fazon, mnogo je duzi hod kurble a ja ga sve nesto peckam pa nece nikako. To se sve desava na 35+ stepeni, ja se pentram po iksteu a znoj nema gde nije probio... Mnogo je veselo bilo! ;D Inace, Aco, koji ti je model XT600? Ti znaci imas neki od onih kurbla&anlaser? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 18, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan .... u potrazi za alnaserom za Yamahu .... Verujem, da je teško naći arapa u Srbiji, sledeći put traži anlaser.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crazy_aca 2 Napisano Jun 28, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Hehe secam se kad sam otisao kod Doesena da pogledam xt koji je prodavao. U to vreme sam bio iskusam kurblash na emzejcu ali ovde je totalno drugi fazon, mnogo je duzi hod kurble a ja ga sve nesto peckam pa nece nikako. To se sve desava na 35+ stepeni, ja se pentram po iksteu a znoj nema gde nije probio... Mnogo je veselo bilo! ;D Inace, Aco, koji ti je model XT600? Ti znaci imas neki od onih kurbla&anlaser? U pitanju je 1993 godina, a sto se paljenja tice na njemu postoji samo kurbla ali ima i ulaz za anlaser na masini i akumulator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...