Jump to content

Moto Zajednica

Biker in trouble

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

Narode, jel moze neko da mi pomogne u potrazi za alnaserom za Yamahu XT600 1993 godiste, prevrnuo sam sve naopacke i ne vredi...

Unapred se zahvaljujem na pomoci i zelim Vam mirnu i sigurnu voznju!

Aca

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 156 postova
  • Motocikl: šerpa plav, penzionerski

Ukoliko ne nađeš original, premotavanje - viklovanje - pomaže. Samo izbegavaj razne auto i sl. električare, već kontaktiraj direktno firmu koja se bavi premotavanjem elektromotora, mož da Ti uštedi i para i živaca.

• U prolazu, 4 postova

Narode, nisam jedno vreme bio prisutan, hvala na odgovorima, uspeo sam da resim problem, inace motor sam uzeo bez alnasera ali sam video mesto za postavku istog pa s obzirom da sam imao problema sa paljenjem na krublu odlucio sam da ubacim alnaser, ali jedini problem sa paljenjem je bio sajla od dekompresora tako da sam to sredio i sad opet pali lagano na kurblicu :-D

Zao mi je na laznoj uzbuni, ali ocigledno je da je u pitanju moje nepoznavanje manualne tehnologije paljenja :-D

Hvala jos jednom na svemu i nadam se da cemo se sresti jednom u voznji... Inace ja sam iz Rume...

Pozz

• Zainteresovan, 738 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure

Hehe secam se kad sam otisao kod Doesena da pogledam xt koji je prodavao. U to vreme sam bio iskusam kurblash na emzejcu ali ovde je totalno drugi fazon, mnogo je duzi hod kurble a ja ga sve nesto peckam pa nece nikako. To se sve desava na 35+ stepeni, ja se pentram po iksteu a znoj nema gde nije probio... Mnogo je veselo bilo!  ;D

Inace, Aco, koji ti je model XT600? Ti znaci imas neki od onih kurbla&anlaser?

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

.... u potrazi za alnaserom za Yamahu ....

Verujem, da je teško naći arapa u Srbiji, sledeći put traži anlaser....  :D  :D::)

• U prolazu, 4 postova

Hehe secam se kad sam otisao kod Doesena da pogledam xt koji je prodavao. U to vreme sam bio iskusam kurblash na emzejcu ali ovde je totalno drugi fazon, mnogo je duzi hod kurble a ja ga sve nesto peckam pa nece nikako. To se sve desava na 35+ stepeni, ja se pentram po iksteu a znoj nema gde nije probio... Mnogo je veselo bilo!  ;D

Inace, Aco, koji ti je model XT600? Ti znaci imas neki od onih kurbla&anlaser?

U pitanju je 1993 godina, a sto se paljenja tice na njemu postoji samo kurbla ali ima i ulaz za anlaser na masini i akumulator...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja