nervoznilik 0 Napisano Jun 3, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Backi Petrovac - (Novi Sad) Prijavi odgovor kao problematičan dali neko zna gde mogu da napravim kilometar sajlu u novom sadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 3, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Metalproizvod - Novi Sad Adresa - Đoke Mijatovića 26 Telefoni - 021/419-210 kod parkinga kod najlona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nervoznilik 0 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Backi Petrovac - (Novi Sad) Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam rade od 08-16 (subotom od 08-14 nisam siguran) Radnja da poželiš da dodješ ponovo. Usluga odlična svi extra ljubazni, moje pohvale a ja sam od onih što bi 90% radji zatvorio zbog neljubaznosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4635 Napisano Jun 26, 2009 Advanced Member, 2027 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovih dana kod njih pravio sajlu kvacila. Prvo su mojom greskom napravili prekratku. Bez ikakvih problema mi je odmah uradio novu duzu. Posle dan-dva se isposavilo da je ta predugacka tako da sam danas isao na skracivanje Treba li napomenuti da je operacija bila gotova za 5min i bez ikakve naknade. Servis za svaku pohvalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...