Skols 25 Napisano Januar 20, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Program na mom gps-u ima i "puž-mode",namestio sam sve A što se Jagnjila tiče,daj Bože pa i ove godine da budemo "prethodnica" Sad znam i put,pa krećem malo ranije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Program na mom gps-u ima i "puž-mode",namestio sam sve A što se Jagnjila tiče,daj Bože pa i ove godine da budemo "prethodnica" Sad znam i put,pa krećem malo ranije.. Ma sta tebi nije jasno: dok se ne smanjis i ne pocnes da jedes manje, nisi dobro dosao! ;D ;D ;D ;D Nema prethodnica i znam put ;D ;D ;D ;D ;D I gdje ti je A kategorija Vuce ( Skolse)! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Skols ide sa nama u ekipi i mi smo prethodnica, opkolimo ga spreda&pozadi i nema niko da nas dira do Jagnjila...a tamo nek jeda, sta ima veze, vise ce mu trositi skuter u povratku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 21, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Tako je,mi smo podrska glavnoj grupi iza,kao oni agenti sto proveravaju "teren" za dolazak predsJednika A kategorija mi trenutno ne treba,lako cu ja za to kad uzmem neki tor-mo PS:Tomo,ne prodade copera ovim momcima u Pazovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano April 10, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan moj sprint ide 75km na sat a ugravirano mu 80 niti je tjuniran niti je sta radjeno,fabricki je takav. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GARGI73 0 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: POŽAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan Moj je princ išao preko 100 ali uz ohoho zalet ,ali je ipak 70/80 km sa njim najlepša vožnja .Ipak je to tip motora za uživanje a ne za street race! 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Na nizbrdici od kruznog toka "zirafa" 75 al prebrzo pa sam se ukipio ;D pa resih da kocim,i na autoputu 75,ugravirano 80!mada sam vozio kymco super9 (zlo od skuterceta) oko 90 a max ugravirano 80 ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sa Pedom timax 50 (u dozvoli pise Yamasaki RS 50 pa vi odlucite koji je sad) ide 65 no problemo...kad pogledas da ima 150 kila i da vuce jos mene sa skoro 90 i nije tako lose ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma je bitno da brzinu koju izmerite izmerite Gps-om a ne po satu. 99% brzinomera laze, neki manje neki vise, cak i na brendiranim masinama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jel se to odnosi i na brendirane kineze ili? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bez zezanja skoro svi motori lazu. Moj brat ima Kawasaki Ninju pa i ona laze za par procenata. Na vecini skutera laganje moze da bude i preko 20% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Bas cu proveriti ovih dana to,kad se setim da ubacim gps u dzep kad krenem negde pa cu javiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Maj 23, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan mene je mozart pratio sa motorom njegovim i sigurno ide 75 km na sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don Pablo Eskobar 8 Napisano Jul 30, 2011 U prolazu, 44 postova Motocikl: Keeway Matrix 50 Prijavi odgovor kao problematičan 120km, ako je tacan brzinomjer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jul 31, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan moze 100kmh, ali mi zao kad cujem kako urla motor i nisam imao srca da ga razvrcem brze... (kad ga vozim 60-70kmh trosi malo i fino vuce) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Jul 31, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Brzina kod mog zavisi od toga koliki mu gas dajem ! Normalno vozim 90 -100 bez ikakvih problema najvise sam ga vozio 120 , brze jos nisam probao a moglo bi !!! verovatno 130-140 !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Avgust 2, 2011 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi merio sa CBR-kom 130km/h po njegovom satu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1974 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan 120 po njegovom satu, 102 po gps-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Avgust 16, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan u subotu razvukoh 120kmh na autoputu (sa dvoje na motoru). )) nisam imao gps da proverim, ali inace se brzinomer slaze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 17, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 145 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Avgust 26, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan u subotu razvukoh 120kmh na autoputu (sa dvoje na motoru). )) nisam imao gps da proverim, ali inace se brzinomer slaze.. jel to niz Bubanj Potok moj max 110 po njegovom satu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Avgust 26, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan hehehe, nije niz bubanj potok i nije ono "ide 120 kad ga bacis iz aviona". ;-) na ulazu u bg sa ibarske ima onaj kratak deo od par km koji je kao autoput... mozda tu i jeste neka blaga nizbrdica, a mozda i nije, ne znam sigurno.. u svakom slucaju, glupo je voziti moj motor tom brzinom, retko prelazim 80-90, komfornija je voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Tu sam i ja poterao malo mog Speed-a 125cc, i brzina je bila 110 kmh.. Taman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Septembar 1, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan 82 km/h,ako je verovati satu,inace puna kapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
besantesteras 13 Napisano Octobar 15, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: jinlun 250v Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Koliko moze max da ide Sprint Challenger250, jel neko imao iskustva??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...