Jump to content

Moto Zajednica

GARGI73

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu GARGI73

  • Rođendan 26.12.1973.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    POŽAREVAC

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

GARGI73's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Lepo izglea ,ali kakav je zvuk!
  2. Može li neka slika sa idejom ,gde seći !
  3. Cena pelepih izduva je oko 40e (po komadu) U louisu,a pitanje je mogu li se napraviti od prohromskih cevi (kao na gelenderima i ogradama).Imaju visok sjaj ali ne znam zbog temperature,da li je neko probao!Pozdrav!
  4. EAT SLEEP DRIVE

  5. Bogda ja sam ga gazio i kilometar sat mije pokazivao malo preko 100 a gps oko 86km!Interesuje me kako si merio 110km.Pozdrav!
  6. Stvar je ukusa,i jedan i drugi imaju mana i vrlina !Poslušaj srce i uzmi koji ti više leži!A onda uživaj u vožnj 8) 8) 8)POZDRAV!
  7. Moj je princ išao preko 100 ali uz ohoho zalet ,ali je ipak 70/80 km sa njim najlepša vožnja .Ipak je to tip motora za uživanje a ne za street race! 8)
  8. Ako neko ima problema sa pojavom rdje na hromiranim delovima svog ljubimca neka proba sa PUROL PASTOM (slovenačka) skida provereno.Cena je oko 140 din i ima ih po farbarama!
  9. Hvala puno !!!!!!! :) :) :)
  10. Prijatelju ja sam postavio sijalicu 40/45 w i svetlo je sasvim ok!Inače halogena se mnogo više greje od obične tako da ti je moj predlog da ukoliko ne promeniš far ne stavljaš halogenu sijalicu.Pozdrav!
  11. Ako mi neko može pomoći sa informacijom gde mogu naći instrument broja obrtaja i voltmetar za Sprint Princa 125 . Čuo sam da odgovara još od nekih motora sa istoka ,tako da se unapred zahvaljujem za korisne informacije!
  12. Pozdrav !Da li te interesuje kožno odelo(vojno)kao novo!!!! Jakna sa postavom(vunena)I pantalone (tregerice)Cena je 200 evra!POZDRAV!
  13. Pozdrav! Primetio sam da u kutiji od filtera vazduha ima dosta ulja ,ima li neko ideju šta je u pitanju!Inače motor je prešao 900km i ok se ponaša
  14. Sve je to poteklo otkad sam čuo zvuk jinluna125 sa takvim izduvom .Zvuk je odličan ,ali kako se motor ponaša to je glavno.Pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja