Pop84 115 Napisano Novembar 2, 2017 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, MOTOM je napisao: https://www.mojtrg.rs/Oglas/Prodaje-se/Beograd/VOZILA/Delovi-za-motore--mopede-i-oprema/Drugo/Moto-bocna-prikolica-Velorex-562/845034 Dugo se već prodaje, a bila je i jedna crvena u Grockoj čini mi se, prodavala se (i verovatno prodala) za 250 € (https://www.google.rs/search?q=prikolica+Velorex&rlz=1C1DVCJ_enRS401RS408&tbm=isch&source=iu&pf=m&ictx=1&fir=jzmsiJ0RJHGb0M%3A%2CAYg2y0oIE7dv_M%2C_&usg=__eKAU2AzCjObkm4XTcQ_YssmkfNY%3D&sa=X&ved=0ahUKEwj4rLKmk5_XAhWKYlAKHfVrCjgQ9QEILTAD#imgrc=jzmsiJ0RJHGb0M:)... Pozdrav, ima jedna Velorex prikolica 1976 godiste u Crnu Goru, ja sam bio oboga ljeta da je pogledam, nalazi se u okolini Niksica, covjek mi je cijenio 400e, evo i par fotografija, neznam dali je prodata. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Novembar 2, 2017 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nabavijo jos jednu prikolici Steib s350 iz 1951 godine, planiram da je sredim i sacekam da mi naidje jos motor na koi bi mogao da je prikacim, evo i par fotografija. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 2, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Prikolice kojima je potrebna restauracija mi za sada nisu interesantne jer trenutno nisam u mogućnosti da se time bavim. U potrazi sam za nekom prikolicom poput ove iz linka koja je pre tri godine bila oglašena ovde na forumu. Ako u neko dogledno vreme ne uspem da nabavim takvu prikolicu, onda nemam kud, moraću da se upustim u neki takav projekat. Ali u svakom slučaju zahvaljujem kolegama na informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Novembar 7, 2017 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za ljubitelj motocikala sa prikolicom,evo sam u Crnu Goru prosao jednoga Urala sa prikolicom iz 1993godine, covjek ga je dobio na poklon od nekih Rusa sto je radio sa njima, kaze da je vozen samo na vojnu paradu 200 kilometara , on je probao da ga vozi i vidio da to nije za njega i ostavio ga ispod jedne nastrsnice i tako stoi vec 5-6godina, ofarban je nekom bojom za tenkove koja je jako gruba i koja je podsjeca na Spanski zid(molerajska tehnika).Kada sam dosao ga ga vidim u njega nije bilo ni kapi goriva , akumulator je propao i crijeva od goriva i svi ostali gumeni delovi i plasticni zajedno sa gumama su ispucali i izgoreli od sunca i od stajanja, e sad sto je nainteresantnije posli smo da kupimo akumulator i gorivo, Ural je upalio posle 5-6 godina stajanja iz prve, covjek je vidio kako sam se ja odusevio, i kada sam ga pitao koliko ga ceni rekao mi je 5000e sto mislim da je mnogo. Napominjem da je covjek bogat i da ima dosta para, da nije uopste motociklista, i da nije ljubitelj motora a jos po njemu sam vidio da cenu nebi spustio ni 1e i da vise voli da mu propada ispred kuce na sunce nego da ga proda, napominjem da je Ural i dalje na Ruske tablice, sada cu pokusati da postavim neke gotografije i video snikam kako radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3843 Napisano Novembar 7, 2017 Ne silazi, 4993 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gomila Urala na prodaju "https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?categories=CombinationAndSidecar&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&fuels=PETROL&isSearchRequest=true&scopeId=MB&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&usage=USED" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Novembar 7, 2017 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Pop84 je napisao: Pozdrav za ljubitelj motocikala sa prikolicom,evo sam u Crnu Goru prosao jednoga Urala sa prikolicom iz 1993godine, covjek ga je dobio na poklon od nekih Rusa sto je radio sa njima, kaze da je vozen samo na vojnu paradu 200 kilometara , on je probao da ga vozi i vidio da to nije za njega i ostavio ga ispod jedne nastrsnice i tako stoi vec 5-6godina, ofarban je nekom bojom za tenkove koja je jako gruba i koja je podsjeca na Spanski zid(molerajska tehnika).Kada sam dosao ga ga vidim u njega nije bilo ni kapi goriva , akumulator je propao i crijeva od goriva i svi ostali gumeni delovi i plasticni zajedno sa gumama su ispucali i izgoreli od sunca i od stajanja, e sad sto je nainteresantnije posli smo da kupimo akumulator i gorivo, Ural je upalio posle 5-6 godina stajanja iz prve, covjek je vidio kako sam se ja odusevio, i kada sam ga pitao koliko ga ceni rekao mi je 5000e sto mislim da je mnogo. Napominjem da je covjek bogat i da ima dosta para, da nije uopste motociklista, i da nije ljubitelj motora a jos po njemu sam vidio da cenu nebi spustio ni 1e i da vise voli da mu propada ispred kuce na sunce nego da ga proda, napominjem da je Ural i dalje na Ruske tablice, sada cu pokusati da postavim neke gotografije i video snikam kako radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Novembar 8, 2017 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Pop84 je napisao: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 8, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mada ja nešto baš i ne volim taj military look. Budem li u prilici da nabavim Ural, voleo bih da to bude model Retro. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Novembar 8, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan On 11/7/2017 at 13:29, MOTOM je napisao: Gomila Urala na prodaju "https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?categories=CombinationAndSidecar&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&fuels=PETROL&isSearchRequest=true&scopeId=MB&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&usage=USED" Sve je to super samo što možeš da se slikaš sa njim ako nema EU homologaciju, a u glavnom je nemaju nažalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Novembar 11, 2017 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan On 8.11.2017. at 22:35, Protulsr je napisao: Sve je to super samo što možeš da se slikaš sa njim ako nema EU homologaciju, a u glavnom je nemaju nažalost. Ja vec 3 godine vozim moj motor sa prikolicom i niko me nista ne pita i presao sam 12 hiljada kilometara sa njom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Novembar 11, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pop84 nije se odnosilo na tebe nego na Urale koji se prodaju u Nemačkoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 27, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Radi lakšeg manevrisanja poželjno je da motor sa bočnom prikolicom ima rikverc. Kod Urala i još nekih je to fabrički rešeno. Tako je i kod ovih kineza koje grci brendiraju kao EM (Euro Motors). A ko sam pravi prikoličara tako što na svoj motor naknadno kači prikolicu, rikverc može da reši na ovaj način. Ne znam nemački ali vidi se u klipu o čemu se radi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano Novembar 27, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Takve motorcice imaju i za kamp kućice kako bi ih pomerali negde gde nema auto. Mover se zove. A ukoliko već ima osovina koja uključuje točak u pogon za napred, možda bi prenos mogao da se napravi kao i na VB motoru. I dalje sam oduševljen tim resenjem. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 9, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Počinje sezona zimskih radosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 9, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan On 8.11.2017. at 22:35, Protulsr je napisao: Sve je to super samo što možeš da se slikaš sa njim ako nema EU homologaciju, a u glavnom je nemaju nažalost. Mislim da ne bi trebalo da bude problema sa registracijom Urala jer ih već ima registrovanih kod nas, a i bio je jedno vreme zvanični uvoznik u Paliću. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 9, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Za Urale novijih godišta, koji su u EU uvezeni novi posle 2002. sasvim je izvesno da nema problema sa EU homologacijom. Međutim za one starije nisam siguran. Na primer u nemačkim oglasima ima i onih Urala koji su se zatekli u DR Nemačkoj posle ujedinjenja i oni su tamo uredno registrovani. Ali pitanje je da li bi bilo moguće registrovati ih u Srbiji ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 17, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan I Deda Mraz je dobio novo prevozno sredstvo pa irvasi mogu u penziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 22, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Opšte je poznato da nikad nisam bio fan GS-a ali u ovoj varijanti mi se dopada. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 3, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav Jialing na Alibabi košta 6500$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 11, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan U Mađarskoj su se proizvodile proizvodile ove lepe Duna prikolice. Ovu na donjoj slici je verovatno "restaurirao" neko sa naših prostora - u nedostatku originalnog dela koji krasi nos prikolice, snašao se ubudživši radkapnu od mercedesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 31, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Nekad su prikoličari bili vrlo popularni. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3843 Napisano Januar 31, 2018 Ne silazi, 4993 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mitri said: Nekad su prikoličari bili vrlo popularni. Žene su nosile suknje, a i bilo bi veoma nepristojno za to vreme da sede raširenih nogu, ako je postojalo mesto za suvozača. Tako da je prikolica bila idealno rešenje. Možda i nisam u pravu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano Januar 31, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je i drugačije vreme bilo. Motor je bio retkost, više nego sada, pa je samim tim i više privlačio pažnje. A pogotovu sa prikolicom gde je i druga polovina mogla da se hvali po gradu. Kristina..kupačice moja Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12288 Napisano Januar 31, 2018 Ne silazi, 7243 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Znate li da su nemačke prikolice za vreme rata imale grejanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 31, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I sad su. itd. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...