dr.chala 3 Napisano Novembar 20, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Auuu,koji 18. novembar kod vas? :shock: Žao mi je svega kaj se dogodilo,ali i to je nažalost dio naše stvarnosti! Predlažem da se na taj dan više ne vozite motorom!Nešto kao Dan žalosti! :? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 20, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak Brko! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 20, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja taj 18-i novembar treba da slavim sto sam ostao ziv jer, svasta je moglo da se desi. Ne daj boze da je iz suprotnog pravca naisao kamion ili autobus posto na toj deonici vrlo cesto prolaze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Novembar 20, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan fuck kakav shit brkice sta da ti kazem ....bitno da si nam ti ostao citav fala BOGU ziv i zdrav jbg.trauma ce ostati ...al sta reci glavu gore .... i DRZZ SE ako sta zatreba javi ....ljubi te zverka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 20, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan au jebote... Gadno. Brko sretan oporavak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 20, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Budi jak, Brko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
POP 6 Napisano Novembar 20, 2006 U prolazu, 44 postova Lokacija: BGD,Bezanijska kosa Prijavi odgovor kao problematičan Na putu smo svi mete nesmotenih ljudi! Brz i potpun oporavak psihièki i fizièki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 20, 2006 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh !!! Bre Brko !!! Drs se i brz oporavak ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Novembar 20, 2006 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Nek si ti brate ziv i u jednom komadu,j...s motor.A sto se tice pesaka pod takvim okolnostima nadam se bice sve u redu po tebe,iako ne mogu ni da zamislim kako je tebi.Ne daj se!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 20, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Našim forumašima poruèujem da je jedina stvar koju možemo da uradimo za Brku je da ga finansijski podržimo ako zapne. Ovo se usuðujem reæi jer smatram da je Brko naš prijatelj i da mi neæe zamjeriti što sam ovo rekao. Naravno da ne zameram. Hvala vam svima sto hocete da pomognete i veoma mi je drago zbog toga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Novembar 20, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan a sto da kazem nego da pozelim brz oporavak i ovako i onako, sad treba bit hrabar i ostati normalan, drz'se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Novembar 21, 2006 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drzimo ti fige!! citam i ne verujem sta se sve desilo!! Sretno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Novembar 21, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da si ti ziv i zdrav, ostalo ce se sve resiti. Sta je bilo, bilo je, zivot ide dalje. Mi smo tu da pomognemo sta god da ti zatreba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 21, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost' date=' taj covek je trebao da bude u Lazi Lazarevic, medjutim sta se tu desava, on je pusten uz obaveznog pratioca na neciji zahtev da bi njegovi mogli da uzimaju lepu socilajnu pomoc na njega, sto su naravno i uzimali.[/quote'] To je na tvoju sreæu velika olakšavajuæa okolnost... Sad sam se setio scene (pošto u komšiluku živi jedan èovek malo retarditan), ja se isparkivam i idem polako, on me svo vreme gleda u oèi (do duše malo zrikavo) ja desno - on desno, ja levo - on levo, ja desno - on desno, ja levo - on levo, i na kraju sam stao i sišao sa motora i saèekao da ode bar 10 metara od mene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
st3qa 0 Napisano Novembar 21, 2006 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se kasno prikljucio na ovaj forum,ja sam iz Mladenovca znam sta se desilo,zao mi je,ali sta je tu je,sta je bilo bilo je,necemo da se vracamo na staro idemo dalje,ni taj covek sto je preminuo,nije smeo da napusta svoju kucu,ali zbog ne paznje njegovih roditelja vidite sta je bilo,veoma mi je zao,brko samo se ti brzo oporavi i sve ce da bude u redu,sa srecom...!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 21, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Drugare, mnogo si mlad i mnogo si jeftino prošao (kao je moglo...) i posebno mi je drago zbog toga. P.S.Ružne reèi i citati sa ružnim reèima u istoj temi sa nekim smrtnim sluèajem se neæe više pojavljivati! Jel tako? :x Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Novembar 21, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ne bitno kakav je ko,zivo bice je zivo bice! Zao mi je da pregazim psa lutalicu a kamoli coveka! Nisu mi jasni vasi komentari na racun preminulog! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Novembar 21, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ti zelim Brko ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano Novembar 21, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sto mladji to ludji...godine su to samo. Polako, iskustvo i zrelost ne moze da se pretekne, ali lepo vaspitanje se ucci. Ko i nije do sada, evo, naucio je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Novembar 21, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, drzi se sto cvrsce, sada Te cekaju nesvakidasnja iskusenja, analiziraj pazljivo stvari sebi za iskustvo i lagano napred. Tuzno je i tesko to sto se desilo ali se ipak desilo i sada se treba sto cvrsce nositi sa time. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 206 Napisano Novembar 21, 2006 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se Brko!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Novembar 21, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam tek video ovu temo, ne mogu da verujem sa se sve desava! Brko, stisni zube i trudi se makimalno da preguras ovo i psihicki! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 22, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mije krivo sto se desilo ovo sranje.Brko sta da ti kayem drzi se, dace Bog bice to sve kako treba.Ako zatreba neka pomoc javi se.Ovo se svakom moze desiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Novembar 22, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Brko,glavu gore sve ce se to srediti... Najmanje ti sad treba da se nerviras... Zelim ti brz oporavak i izlazak iz ove zajebane situacije.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 22, 2006 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan nisam bio tu par dana i tek sad sam video ovo. Brko drzi se i zelim ti brz oporavak.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...