Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav iz ravnog SREMA

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Hallo,

pa da se i ja predstavim..Ja sam MArko i kao sto se vidi u naslovu iz ravnog sam Srema-tacnije i preciznije iz Rume.Dvotockasi su moja velika ljubav ganjam ih jos od malih nogu ;Dsve tomosove modele pa zatim mz,pa jednu hondicu od 900 kubicica i onda sam od 2000 do 2008 zaseo na suzuki gsx 1100 s katanu koja me je prosle godine nazalost napustila...sada sam u tranzicionom periodu i vozim keeway superlight-a 150(za one koji kazu ta to nije motocikl predlazem im da ga kupe i vozikaju neko vreme ;D)

Pozdravljam i moje velike prijatelje Bacu iz Rume i Milana iz Pecinaca(Milane sad sam tvoja nocna mora)

Eto toliko od mene za sada................

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 230 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC

Dobrodosao ravni sreme preko FRUSKE GORE  :P

I ja sam zadovoljni vozac kosooke zverke, ali stalno gledam neku zamenu za Japanca

• motoras, 2488 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Pozdrav  Goldsmithi!!! Dobro nam dosao frende.Uvek se rado secam nasih voznji dok si przio Katanu! Nego,nocna moro moja,dobar ti je kinez! Vidimo se.

• U prolazu, 0 postova

Pozdrav   Goldsmithi!!! Dobro nam dosao frende.Uvek se rado secam nasih voznji dok si przio Katanu! Nego,nocna moro moja,dobar ti je kinez! Vidimo se.

Hallo frende....eee katana...ma bilo je tu svega...ali ne zalim se ni na kineza oni su buducnost...vara se svako ko misli drugacije...nego reci ti meni sta kaze Bog idemo li u Rijeku krajem meseca ili ne? ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja