bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je jorgance ispod... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Jun 3, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanjce... sta ti je sa onim starim vizirom (crnim) jeli jos u zivotu? : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koliki ti komad plexia treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Jun 3, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan neznam ja bi kod mene da napravim vizir... : onako malo vislji od satova... oko 10-15cm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Stari vizir je u jako puno komada. Onako,podsecana slagalicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Jutros, moj najmladji sin, Lazar, krenuo na izlet. Do zbornog mesta, vozio se iza mene... Kao pijavica... A na rukavima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 8, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan neznam ja bi kod mene da napravim vizir... : onako malo vislji od satova... oko 10-15cm... kolko sam ja cuo golub pismonosa ti salje danas neki paket ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 8, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E ljubi ga tato.I KOMPLETAN MZ forum. Od kratkih pantalonica zna šta voli.Lazare,Lazare samo tako.I danas da se prošetaš s najbolju drugaricu za ručicu... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Paket??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 8, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan mejl-bomba iz SV ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 8, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Paket??? ma visak neka ..ma videce se,isto ono sto ti imas a neki kukaju da to ima,a bas smo pricali kako je taj deo lep ;D ;D ;D a ovaj je stari dobri..videce kad dobije,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Jun 8, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxaaa.... ;D ;D Paket je maska od mz ona starija... kao sto ima Miha na njegovom samo je za okrugli far. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 9, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros, moj najmladji sin, Lazar, krenuo na izlet. Do zbornog mesta, vozio se iza mene... Kao pijavica... A na rukavima... Bez prisivaka nista... Odlicno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 25, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan E, juce se malo putovalo... Svilajnac...Krenuli smo, put Svilajnca, Tamara i Ana, Bokiliceve najvece ljubavi, u BMW-u, moj drugi saranitelj Nemanja, sa nekim kurajberima u Kadetu i moja malenkos na Plavom Golubu. Razloge za odlazak je imao svako svoje a kada smo videli gazdu... Ne zna se ko se vise obradovao... Radilo se, posle toga, momci skitali a ja sam smetao majstoru. Srecom kanal je dugacak a garaza velika. Dok izadje, mene nema... Tamara kuva, najlepsu kafu( kao moja ). Zao mi je sto ne videh neke ljude, cuh se sa Pikasom ali... Vreme je ogranicavajuci faktor. Nadam se da ce mo se uskoro gledati. A pitate se zasto nema slika? DA NE KOMENTARISEM I TO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost iako sam na odmoru, vremena ni mal'... Ja svracao do Bokilica medjutim vi otisli na kafu tako da se mimoidjosmo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ma, popicemo i mi kafu. Voleo sam da svom saranitelju, uzivo, pokazem bobera. BIBIBGA. Gledacemo sa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan E, danas, dovezoh Goluba. Bio sam presrecan, kao kada vidis starog prijatelja. Bio sam i sa mojim saraniteljom, Nemanjom. Ostao mu je osmeh od uva do uva. Vozio ga majstor na suzukiju po Svilajncu. Ljudi, ja sam sa onako smejao kada sam prvi put polubio devojku... NIKO OPET NIJE HTEO DA SLIKA A NEKO NIJE HTEO NI DA BUDE USLIKAN. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 30, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci jedna MZ 125 za Saranitelja da se pazari!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 30, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo je da se desi. Imali smo dogovor i obecanje. Trebalo je da odradi svoj deo price i sada bi imao Plavog Goluba. Naravno i polaganje A kategorije. Cak sam i mali podsticaj napravio( dobio je na poklon kacigu ) ali uzalud... Ove godine ce mu kaciga stajati ispod ormana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 31, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A pitate se zasto nema slika? DA NE KOMENTARISEM I TO. Pa nema Kiće ni Picasa... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Dobri moji, s Bozjom pomoci, krecem ujutro na put. Idem do Krusevca. Nece me biti neko vreme ali cim sae vratim, javljam se. Do tada, svima zelim lepo vreme i cist put. Ako neko bude bio u blizini a pije mu se kafa, neka se javi na 037 401 292. SASA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 2, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Želim ti povoljan vetar i malu količinu padavina atmosferskih.Putuj igumane i ne brini za manastir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Avgust 14, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ponedeljak je svanuo vedar I suncan. Vrsile su se poslednje pripreme za putovanje u rodni grad. Sitnice su se redjale jedna za drugom ali kao da je neko uz mene, sve je islo glatko: od provere guma do ciscenja I puderisanja Plavog Goluba. Da je neko mogao da slusa moje monologe, posecivao bi me u nekoj ustanovi. Dosao je dan, kada sam planirao da putujem. Predhodna noc je bila besana, sa puno leptirica u stomaku. Naravno, svaki deo puta sam proveravao u sebi, racunao koliko, kada I gde… Dakle, jutro kao I predhodno. Montiranje pred put I “brrm-b- brmm….”, Zaigralo je srce I njegovo I moje. Ulice ciste, pred nama I za nekoliko minuta, vec smo se nasli na smederevskom putu, polako I veselo grleci predstojece kilometre… U doba, kada sam ja krenuo, put,relativno, prazan. Malo automobile I uglavnom- cistina. Na obilaznici kod Smedereva, Golub je udahnuo I prvu “stotku”.Ja, koji sam poznat po sporoj voznji, navijam stotku…Ma, peva Golub. Kilometri, jedan za drugim, ostaju zamnom a predamnom cisto, suncano I veselo.Nastavljam ka Smederevskoj Palanci I ( kako nikada nisam bio tamo, sram da me bude), ulazim u varos odusevljen. Siroke I dobre ulice, semafori koji rade, vozaci smireni…E, tu, na jednom semaforu, Plavi Golub, se zakaslja I stade! Ni makac! Izgubi glas, zacuta a ja, njegov ponosni vlasnik, unezvereno se okrecem, ne bi li me neko od drugih vozaca pokupio… Za razliku od ljudi koje srecem po Beogradu, palancani, vrlo uljudno I susretljivo, smireno sacekase me da se sklonim na trotoar, bez obzira na to sto sam celu kolonu zaustavio. Naravno, da sam od majstora, koga sam verovatno probudio, dobio instrukcije: ako imas goriva, onda je svecica… Jeste, svecica, I to nova, I to NGK. Da l` je moguce? Moguce je sve, cvrkuce tek probudjeni Bokilic. Kako bilo, nastavih put ka Velikoj Plani bez, problema. Negde, pred Jagodinu, spusta se magla. Svakim metrom sve gusca a tamosnji vozaci, uglavnom traktoristi, nisu culi da se svela pale. Vidim traktor, ispred sebe, na 5-6 metara… Jedva sam cekao da se malo razbistri. Jagodina, skoro bez magle ali sa guzvom. Malo mlekadzije, malo pekari, malo svakojaki, tek nekako nastavih put Cuprije, Tu, cim predjoh most, zastadoh da noge protegnem I da, bar sa mobilnim telefonom, napravim neku fotografiju. Od Cuprije do Paracina nema puno da se vozi, tako da je, vrlo brzo, moja malenkost, trazila put ka Pojatama. Po prvi put gledam naplatnu rampu “Pojate”, odozgo! Cicevac je varos iskopana. Malo semafor levo, pa desno usmerava saobracaj, malo preko mosta, malo pred Lucinu ali, kako se blizim Krusevcu, ubedjujem sebe da je sve glatko I da nema mesta zurbi. Od Stalaca, kraj Morave, put vijuga I posle nekoliko kilometara, preda mnom se, po ko zna koji put ukazala panorama rodnog grada. Zar je moguce da je, I ovog puta, najlepsi pogled na Krusevac… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Avgust 14, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se vozio do Jastrepca 05.08. 06h 55 min. Planina Jastrebac se nalazi na dvadesetak kilometra od Krusevca. Vrlo je lepo izletiste I poseceno od strane ljubitelja iskonske lepote. Blistao je, na Jastrepcu, pre neko desetlece, hotel “Sator”, sada, nazalost zapusten. Tu je I jezero I vila “ Trayal”. Malo iznad jezera ja proplanak, koji zbog drvoseca( drvokradica) , nisam mogao da slikam. Put je jako lep do podnozja planine, a kasnije krecu krivine, cesto vrlo opasne. Ako sam se popeo ja, popece se bilo ko. Potkrepljujem fotografijama I zao mi je sto su sa mobilnog telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Avgust 14, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Odlazak do Petlovca Petlovac je sinonim za salo Kukljin kraj Krusevca. Nalazi se na obali Zapadne Morave, gde je jedna od poslednjih skela koja povezuje dve obale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...