Nemkec 3 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan imam sociva plasticna, iste velicine su(jednaka) i stavljam ih polozeno. sijalica u socivu je 15w i u drugom isto, obicne sijalice, i ima u svakom socivu po jedna mala kao pozicijono svetlo. interesuje me kako staviti dugo svetlo, ovo socivo je predvidjeno da ima poziciju i normalno svetlo, a posto je plasticno socivo onemogucava mi ugradnju halogene sijalice? kad mi sijaju obe te sijalice od 15w izgleda kao obicno svetlo, pitanje je kako da imam obicno i dugo? kakva bih jedna jaca mogla biti jedna slabija, da jedna za normalno svetlo i obe za dugo. sijalica koja je do sad bila u starom faru je halogena od 55w Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Maj 28, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan ono socivo koje hoces da bude dugo, okrenes ga za 180stepeni, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Zashto ne bi mogao da stavish xenon?? Nece ti s*ebati plastiku, tj ne bi trebalo ako nisu bash preblizu... a i manje se greju od normalnih sijalica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...