paja90 8 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nalazim se pred kupovinom svog prvog motocikla...Po svoj prilici, to ce biti honda nsr 125. Zanima me koja bi kaciga mogla da dodje u obzir a da je cena prihvatljiva( 50-100e ). Naravno nije mi cilj da kupim jeftinu kacigu koja ce da pukne ako mi ispadne iz ruke...bezbednost mi je na prvom mestu, ali samo da postoji nesto sto se uklapa u moj budzet... hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam ovako nesto, da li neko ima neka iskustva sa ovim kacigama??? http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=23311&trazi=1&ur=1&model=94&cena=1&m=--Oprema-i-delovi-BLD-KACIGA---NOVA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Imas u METRO-u akciju Shiro kaciga za 10000 din dobije fulface i jet! Mislim da ti nije losa varijanta! Sto se tice ove BLD kacige mislim (nisam siguran) da je to kina! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam za to u metrou....ali ne trebaju mi 2 ja bi uzeo samo fullface, ako ima neko kome treba ova druga pa da napravimo neki dogovor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam za to u metrou....ali ne trebaju mi 2 ja bi uzeo samo fullface, ako ima neko kome treba ova druga pa da napravimo neki dogovor? Trebace ti i jet veruj mi kad upece 45 a ti nemas pojma odakle vise bije dal odozdo il odozgo! Ako imas para kupi ili ove dve ili flip up! Verujm mi znam sta pricam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 27, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je poslednji deo opreme na kom treba stedeti. Zapravo ne treba stedeti uopste. Sto bolja, na zalost i cena prati kvalitet. Za grad, flip-up jer se lakse dise dok stojis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan za sad bi imao para samo za jednu...nisam neki konformista, a i kad dodje vreme za to mogu da uzmem i drugu...za prvi motor bih uzeo samo jednu posto nemam $ za dve da krenem od necega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan za sad bi imao para samo za jednu...nisam neki konformista, a i kad dodje vreme za to mogu da uzmem i drugu...za prvi motor bih uzeo samo jednu posto nemam $ za dve da krenem od necega Onda uzmi polovnu flip up! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan NOLAN flip up u oglasima mislim da je 100e,procunjaj malo! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33623.0 Evo ti link kontaktiraj decka pa se dogovorite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan hvala veliko !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Maj 27, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju na velicinu kacige, ovde ne vazi ono " bolje da ljulja nego da zulja " ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha znam evo upravo merim obim glave hvala na savetu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1379 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece scuba, na kacigi ne treba stedeti. Ako mozes, istegni se jos malo za pare i razmisli o Lazer kacigama. Dosta ih hvale, a opet su prilicno pristupacne. Takodje, mislim da je mnogo bolje sto se bezbednosti tice da uzmes fullface nego neki od slemova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5156 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1901 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo pazi ako ces da vozis skuter i to samo po gradu mozda ce Flip-up da bude malo preteska za tebe, tj. one su po pravilu za bar 300-400 grama teze nego integralne i vise od pola kg od Jet kaciga, a to zna da bude bas zamorno kad stalno vrtis glavu levo-desno po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 28, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Što jes, jes. Teške su. Mada, kad napuniš 49 godina i odrveni ti šija, nećeš osećati tu težinu :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan hahahah hvala na savetima....po svemu sudeci uzecu neku fullface samo da nadjem nesto pristupacno. i nisam ni mislio da stedim na tom delu opreme zato sam i batalio neke kineze sto sam gledao za 60 e ...ipak je glava u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ta MDS je sada 8.000 minus 20% jer je na snizenju tako da izadje nesto iznad 6.000. Ok je. Vrsi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 29, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Do 100€ ti je definitivno najbolja Lazer LZ6, nije teška ni bučna, udobna, i najvažnije 5* na Sharp testu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Maj 29, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan gde ima da se nadje ta Lazer LZ6 kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1379 Napisano Maj 29, 2009 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 3t racing u Balosavi, prodaje Lazer kacige. Isto, koliko znam u BG-u imas u Louisovoj prodavnici par Lazer kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Maj 29, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Koja je tacna oznaka ove MDS kacige sa slike?I ja planiram da uzmem kacigu pa da znam koji model da trazim u radnji! :)Do 100e po meni nije losa ni HJC CS12... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...