Milan R6 0 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan pukla mi je sajla za sauh pa bas hocu da vidim koliko kosta za moju hondicu cbr 600 f?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan 200 din, napravi ti covek u Temerinu istu. Ako te zanima broj mogu ti nabaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan ae nabavi mi i kazi mi kako ide treba da je izmerim ili sta i posalje mi postom ili kako,meni trazio i to moj prijatelj 20 eura za sajlu...ccccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan ae nabavi mi i kazi mi kako ide treba da je izmerim ili sta i posalje mi postom ili kako,meni trazio i to moj prijatelj 20 eura za sajlu...ccccc Ako si u BG, skokni do Peka Pavlovića u "Boban sajle" i ponesi staru i naprave ti za siću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...