johnynovak 5 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veceras oko 18:30, vracajuci se kuci sa posla u na ulasku u moje sokace, skrecem levo i auto koji se kretao u rikverc pravo na mene. Kako sam vec malo oborio motor kad sam video da je udarac neizbezan oborio sam ga jos vise i skliznuo sa njega na asfalt a motor pustio pod auto, udarac je bio u visini njegove stopaljke ali usled pada motora na asfalt njegov branik je potpuno smrskao prednju masku, far, km sat bocne plastike su pukle malo ali nista strasno i spasio ih je kres bar koji je odradio svoju ulogu da ne dodje do guljenja dekli. ja sam prosao samo sa udarcem u kuk i imam masnicu na tom mestu i malo je oteklo da sam pokusao da se vratim na pravu putanju definitivno bi me udario u levu stranu i sigurno oborio na desnu a onda ko zna sta bi bilo sve u svemu super je proslo ako neko zna ko ima delove za TA, model 94 godiste neka slobodno javi, da se raspitam vec kolko sta kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3320 Napisano Maj 25, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da si ti ok, sutra obavezno kod doktora da pregledas taj kuk a motor ce se popraviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio sam da kazem, slike cu sutra da postavim samo da prebacim sa fotoaparata zeljkamp, posto sam postavio temu, kazu moji daj da pogledamo to gde si se udario i ja zadignem malo sorc i pokazem kevi masnicu i kaze ona pa to ti nije kuk i stisne onako posteno, skocio sam kao opaljen, reko mozda me ne boli kuk ali me definitvno boli to mesto kako god ga nazvali tacnije malo ispod kuka, koska koja malo strci ispod kuka, nekih 20cm nize, bar kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3320 Napisano Maj 25, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno na pregled!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ludace mozda imas unutrasnje krvarenje, bezi kod lekara odmah!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Druze, bitno da se nisi mnogo povredio, ali svejedno... nemoj da se lecis sam. Iscimaj se do lekara, pa ako on kaze da ce proci samo, onda OK. Neka, naizgled mala povreda moze da se zavrsi kobno ako se ne reaguje. Ajde, da se brzo vratis u normalu, naci ce se delovi za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Johny druze zao mi je, ali srecom nema preloma pa ces brzo biti ponovo u sedlu. Za delove probaj kod onog tipa sto donosi iz madjarske 063/636-156 i naravno trazi predracun u S Centru kako bi naplatio stetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan NE mogu da verujem da neko vozi a ne gleda gde vozi, pa to je ravno samoubistvu. Dobro je da se nisi mnogo ugruvao, a za motor bas steta jer je odlicno izgledao, ali opravice ga Johny ja kad ti kazem :-) Ajd sa srecom da se oporavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan au bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ludace mozda imas unutrasnje krvarenje, bezi kod lekara odmah!!! nije bio toliko jak udarac a i brzina je bila mizerna pa nisam ni mogao da se povredim vise na neki nacin udarac kola je pomerio motor od mene tako da sam izbegao tako zadobijanje povreda od sopstvenog motora Druze, bitno da se nisi mnogo povredio, ali svejedno... nemoj da se lecis sam. Iscimaj se do lekara, pa ako on kaze da ce proci samo, onda OK. nema sta da prodje jer je samo mali udarac bio, mozda bude masnica ali mozda ni to ne bude evo par slika kako izgleda motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ozdravi sto pre, a motor ce se vec popraviti... a sta kaze cika slepac na epilog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, ne izgleda ti maska previse strasno. Ne znam da li si raspolozen da skrpis tu postojecu... varenje plastike, gitovanje, farbanje. Ne znam kolika je sansa da nadjes bas tu tvoju boju maske, pa kontam... mezda moze brzo da se skrpi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bocne plastike mogu da se lepo zakrpe jer su gde su pukle nije strasno, ali prednja maska nema sanse da se krpi jer su popucali svi nosaci i nju cu morati da jurim celu a boja nije ni bitna toliko, samo da je nadjem, i ovako treba da mi stigne air brush ovih dana pa cu moci i ja da se igram malo ali moram da cekam zapisnik pa onda i procenitelja da dodje da sve to slika, a vec sam i zato dobio objasnjenje sta sve da kazem kad on dodje da bi dobio realnu cifru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 26, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan maska se vari bez problema. Kada je u takvom stanju kaze se "napukla". Ne vidi se sve, pretpostgavljam da nista ne fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan maska se vari bez problema. Kada je u takvom stanju kaze se "napukla". Ne vidi se sve, pretpostgavljam da nista ne fali. prednja maska je skroz stradala, znam da moze da se zavari i slicno ali svi nosaci su popucali a pogotovo oni koji drze far, tako da cu to i sat definitivno morati da pazarim, bocne plastike su bukvalno samo napukle na jednom ili 2 mesta i mogu bez problema da se srede i cak bez farbanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan ...prednja maska je skroz stradala, znam da moze da se zavari i slicno ali svi nosaci su popucali a pogotovo oni koji drze far Cekaj, zar je na novijim TA far pricvrscen za prednju masku ili sam te pogresno razumeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...prednja maska je skroz stradala, znam da moze da se zavari i slicno ali svi nosaci su popucali a pogotovo oni koji drze far Cekaj, zar je na novijim TA far pricvrscen za prednju masku ili sam te pogresno razumeo? da na novijim TA je far pricvrscen za masku a onda cela maska sa 4 safa za metalnu konstrukciju koja drzi km sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Hm, moram da priznam da mi se uopste ne svidja takva izvedba. :-\ Znaci, ako pukne neki plasticni distancer kojim je spojena maska za sasiju far je razdesen i ko zna gde baca. Nebih nikada ocekivao da je far montiran na plasticnu masku cak i da pricamo o nekim shaolin motorima a ne o Hondi. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel top ostao netaknut? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam već malo za delove. Čućemo se, samo da u osiguranju prođe ok... Dobro je kako sam mislio, jesi gledao štapove, jesu ukezečeni, mislim ne iskrivljeni nego ukezečeni, znači da nisu u ravni, ako jesu ne ispravljaj točak, nego ostavi sve tako i reci da procenitelj izađe na teren pošto motor nije u voznom stanju. To ti utiče na onu priču o ciklistici što sam ti rekao... Srećno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel top ostao netaknut? sve je ostalo netaknuto osim prednjeg dela i bocnih plastika Gledao sam već malo za delove. Čućemo se, samo da u osiguranju prođe ok... Dobro je kako sam mislio, jesi gledao štapove, jesu ukezečeni, mislim ne iskrivljeni nego ukezečeni, znači da nisu u ravni, ako jesu ne ispravljaj točak, nego ostavi sve tako i reci da procenitelj izađe na teren pošto motor nije u voznom stanju. To ti utiče na onu priču o ciklistici što sam ti rekao... Srećno... mislim da vile pri udarcu nisu ni dokacene, jer je glavni udarac pretrpeo far i prednja maska i kres bar po kom je klizao ono malo sto ga je auto gurao ali svakako to necu reci ovima iz osiguranja, vec cu reci da je unisten ceo kraj u potpunosti i da je unistena ciklistika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 26, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan bitno da si ti dobro prosao, a za motor se ne sekiram... kako mislis auto gurao motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan jao bas mi je krivo! jadan motor, a i ti ! pasta je bilo na kraju sa ovim likom u kolima? hoce da ti plati stetu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan platice njegovo osiguranje posto nismo uspeli da se dogovorimo oko para da izneo sam mu dobru ponudu, da sam pokupuje sve delove sa spiska koji mu dam popsy, auto kad je udario u motor on je pao na bok i onda ga je nastavio gurati jos metar jer lik nije ni video mene a nije odma ni shvatio sta se dogodilo pa je gurao motor jedno metar dok je bio na zemlji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 26, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan zajebavas me... ladno je gurao motor jos metar.... znaci RTRD pa u sta je gledao koji moj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...