markes 3 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Kao sto sama tema kaze, drugaru su sa parkirane FZ1N Yamahe ispred zgrade skinuli prednji far, prednje žmigavce i vizir. To se desilo 19/05/2009 na Novom Beogradu. Verovatno je bilo ciljano, pa ako neko zna da je neko pao sa takvog motora ili nekom ponude te delove (ili su vec nudili) bio bi zahvalan da javite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da je počelo i čerupanje motora ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 19 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru isto sa Vespe, skunuli su retrovizore i vizir.. Ispred zgrade. SEKA ne bira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Meni pre mesec dana palo na pamet kao: " Zamisli dodjem po motor i vidim neko mi skino auspuh " Kad ono poceli da skidaju delove, pazite ljudi svoje auspuhe, tipa dam 200e za top i sutra ga nema ??? bolje da se sve vari za ram, stoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan nevjerovatno... mada far sam kosta oko 600eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi top se obavezno vari meni su pre dva godine u dimitrija tucovica skinuli evolusn 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi tetejac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17698 Napisano Maj 25, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi tetejac? Moze li CZ99. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Samostrel is the law !!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan jbt sramota sta se desava, srecom motor nikada ne ostavljam van dvorista, tu mu niko ne moze nista. mada od sada ce moje osiguranje za motor izgledati kao zadnje scene u filmu Robin Hood: Prince of Thieves Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Meni pre mesec dana palo na pamet kao: " Zamisli dodjem po motor i vidim neko mi skino auspuh " Kad ono poceli da skidaju delove, pazite ljudi svoje auspuhe, tipa dam 200e za top i sutra ga nema ??? bolje da se sve vari za ram, stoka :D tvoj top kao vredi 200e xexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 25, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan pa ja bi im ruke odsekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vredi i vise, jer je unikat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan svi bi ruke da seku i da kolju... ali realno taj sto ti skida sa motora ce pre tebi ruke da sece jbga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Pa vec je jedan aktivan clan foruma rekao nedavno (ako procita neka potvrdi), zaboravio sam mu ime, da su mu hteli ubaciti motor u kamion i on je potrcao da spreci a lopov ga je potom srafcigerom potegao ispod oka i povredio. Oni (lopovi) su spremni na sve, a pitanje je koliko ste vi (mi)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 26, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto se kaze " ne ide se be qu### na svadbu" isto tako ni goloruk na lopova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su pokusavali na skuteru da skinu aspuh pre par godina, nisu uspeli zbog zardjalih srafova ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1599 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 2048 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Meni su pokusavali na skuteru da skinu aspuh pre par godina, nisu uspeli zbog zardjalih srafova ;D Eto resenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Kao sto sama tema kaze, drugaru su sa parkirane FZ1N Yamahe ispred zgrade skinuli prednji far, prednje žmigavce i vizir. To se desilo 19/05/2009 na Novom Beogradu. Verovatno je bilo ciljano, pa ako neko zna da je neko pao sa takvog motora ili nekom ponude te delove (ili su vec nudili) bio bi zahvalan da javite. Mom poznaniku su pre par godina skinuli komjuter sa Dominatora , ali da su bar otkacili na buksnama bilo bi do jaja nego su sekli kablove koje mozes da spojis ali da izolujes nikada.tada je u BG bilo svega par takvih hondi al dzaba ,kako da sazna ko je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4620 Napisano Maj 26, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan svi bi ruke da seku i da kolju... ali realno taj sto ti skida sa motora ce pre tebi ruke da sece jbga... Zna da bude vrlo opasno. Jednog malog (17-18 godina) su 2 klinca od 16 godina nedavno izboli nozem na zeljeznickoj stanici u Briselu, u sred bijela dana, sto se opirao otimanju mobilnog telefona. Decko je preminuo, a malog ubicu su uganjali u Poljskoj. Ali, s druge strane, vlasnik motora moze da dobije veliku podrsku od adrenalina...kao majka kad joj je dijete u opasnosti. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...