tibor 458 Napisano Jul 20, 2009 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan niski start.......... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 20, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan DRAKI ZNACI VIDIMO SE I TAMO gromovi samo napred, drzimo palceve za vreme a i da pijemo dok nam ne pozli! ;D Ohoho vidim ja da ce biti vesela ekipa.... Mangulice,jel dolazite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost imam nekih poslova za vikend velikih, mogao bih se pojaviti u petak i subotu ili samo subotu ali ne smem nista da obecavam Tako da bih ja voleo ali jos uvek nista, zato se i ne javljam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Tibor jesi li mi ti nabavio ranitidin na skupu u temerinu? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Jul 21, 2009 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam. mogu ti poneti jedan i od kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan nemoras, jos imam lager :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jul 22, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko vas nesto posebno interesuje u vezi skupa, mozete da pozovete nam predsednika na: 061 168 1115 - Brle Dejane, javi se Brletu u vezi konacnog dogovora i prenesi isto kolegama, morali bi da znamo tacan broj prodavaca pre skupa kako bi vam obezbedili mesto. Takodje, neka svako ponese svoj produzni kabal za struju, da imate za neko svetlo ili sta vec bude potrebno. I mi se nadamo da ce nas vreme posluziti, prosle godine smo imali kise, nadamo se da necemo i ove. javicu se coveku...sto se produznih tice svako ih nosi i nece biti problema...o konacnom broju ne mogu nista da ti kazem jer ima par skupova u toku tog vikenda i prodavci jos ne znaju sigurno gde ce ici ali svakome sam prosledio tel. pa neka se jave na vreme da potvrde dolazak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jul 22, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam se malopre sa organizatorima i sve je dogovoreno...prodavcima se ne naplacuje ulaz, prodavci daju nagradu za bajkerske igre u vrednosti od 10-ak eur tako da je to to... pohvaljujem organizatore i cenim njihov gest jer su svesni koliko je danas tesko baviti se bilo kakvom trgovinom...veoma je malo skupova koji se ovako odnose prema prodavcima ali ti skupovi i organizatori su za svaku pohvalu...ali to u nekoj od drugih rubrika... Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ta de da naplatimo trgovcima, znaci dok dodju , pa i zavisi od prodaje, de sad da ih odvalimo jos sa nekom tamo trgovinskom taksom :-) ionako to sto prodaju, ce i da popiju ;D ;D ;D , bolje da date neku sitnicu za bajkere i mirna backa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 22, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ta de da naplatimo trgovcima, znaci dok dodju , pa i zavisi od prodaje, de sad da ih odvalimo jos sa nekom tamo trgovinskom taksom :-) ionako to sto prodaju, ce i da popiju ;D ;D ;D , bolje da date neku sitnicu za bajkere i mirna backa Prebo Car si bio i ostao. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost imam nekih poslova za vikend velikih, mogao bih se pojaviti u petak i subotu ili samo subotu ali ne smem nista da obecavam Tako da bih ja voleo ali jos uvek nista, zato se i ne javljam ... Pa ti odradi te poslove u petak i budi na skupu u subotu i nedelju. Cisto da se zna, za Gromove je skup poceo jos juce, malo se i radilo, a malo vise jelo i pilo, bilo je tu nekih kotlica i ljutih kobaja, jos sinoc su neki spavali u satorima, a drustvo polako pristize. Sto se nas tice, gosti su odavno dobrodosli, tako da ko ima volje i slobodnog vremena pozvan je da nam se pridruzi iz ovih stopa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Vajska ,Ruski Krstur,Despotovac,Kruševac,Vršac i Stara Pazova. ???Šest skupova za vikend kako sve to postići teško braćo jako teško ali snaći ćemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Vajska ,Ruski Krstur,Despotovac,Kruševac,Vršac i Stara Pazova. ???Šest skupova za vikend kako sve to postići teško braćo jako teško ali snaći ćemo se. Samo da ispravim malo Knjaževac i Bačka Topola znači osam ??? puno braćo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jul 23, 2009 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vajska ,Ruski Krstur,Despotovac,Kruševac,Vršac i Stara Pazova. ???Šest skupova za vikend kako sve to postići teško braćo jako teško ali snaći ćemo se. Samo da ispravim malo Knjaževac i Bačka Topola znači osam ??? puno braćo. . + Modrica i Sokolac (Republika Srpska) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan juce je bila opet zurka do jaja, kuvali smo kotlic neki gulas, i bilesu kobasice i cvarci, dolaze ljudi svakog dana sve vise, evo postavio sam Vam mali slideshow da vidite kakav je ambijent i raspolozenje: http://s715.photobucket.com/albums/ww160/prebo1982/gromov%20skup/?action=view¤t=26c91358.pbw'>http://s715.photobucket.com/albums/ww160/prebo1982/gromov%20skup/?action=view¤t=26c91358.pbw ili folder da vidite sai slike jednu po jednu: http://s715.photobucket.com/albums/ww160/prebo1982/gromov%20skup/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 23, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Prebo Kad se kuva pasulj sa kobajama. ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan pasulj je vec kod mene i secka se luk i ostalo, a bice gotov oko 15:30 otprilike, nevredi propustiti pasulj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 23, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pasulj je vec kod mene i secka se luk i ostalo, a bice gotov oko 15:30 otprilike, nevredi propustiti pasulj A kobaje,a kobaje. ??? ??? ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan koko koji si ti kralj :-))) za tebe ima da bude i kobaje :-) danas su nam bili Road Rockersi , Samostalni Jahaci, Sid, Indjija, neznam dal sam nekog propustio , zurka je i veceras u toku , bezim na rasadnik da ne propustim kotlic, ozvucenje je postavljeno, pivo je spremno za ispijanje, sto najvaznije mi smo spremni jos od utorka, cice su tu, bazencici su puni, fali te nam jos samo VI!!! ljudi odo pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 24, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sutra rano popodne. Moze li neko da mi objasni gde je tacno skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 24, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sutra rano popodne. Moze li neko da mi objasni gde je tacno skup? U centru Stare Pazove ides desno ka Banovcima,picis skroz do kraja,na izlazu samom iz Stare Pazove,sa desne strane trazis Rasadnik,mada verujem da ce organizatori postaviti neku tablu tu.. Ja veceras oko 8 dolazim tamo,a mozda i sutra ranije dodjem da se nadjem sa BJB ekipom,sve zavisi od posla kol`ko budem imao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mkgromovi.org/mapa.html pogledajte na sajtu, samo klikajte ono plavo dugme ispod slike, i zumiracete tacno do ulice, ima 4 zuma. Ima oko 50 MOTO sa strelicama napisanih na putu, blizu kampa tj rasadnika ima table tacno se zna kako se ulazi, postavljene su table do samog ulaza. A ako dodjete uvece videcete svetlo. No verujte mi do sad svi sto su dosli su se snasli, tako nebrigujte! Ako Vas bilo sta zanima pitajte, odgovoricu Vam oko pola 21h. Obracajte paznju na strelice na putu zute su boje , nemojte da jurcate i stavite kacigu na glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan u bajkerskim igrama smo obezbedili 100 litara goriva i to po 10 litara po bonu, tako izmedju ostalih nagrada, mozete daosvojite besplatan put do kuce :-) a u klubu su svi neki sviraci po bendovima pa smo odlucili da i mi sastavimo neki bend iz kluba koji ce malo da svirka na nasem skupu, pa smo nabrzaka odradili i nasu pesmu , zvuk je los snimak jos losiji :-) koga interesuje nek pogleda: Bend Gromovi - Mi smo Gromovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan AKO VAM BUDE BILO STA POTREBNO MOZETE ZVATI NA SLEDECE TELEFONE: Mario 06310066275 Ja: 0638424386 Brle: 0638666614 / 0611681115 a u nedelju su nam bas potvrdle devojke iz Cluba Paso de Fuego da ce izvesti par tacaka orientalnog plesa. Detalji, mape, kako da dodjete, program i ostalo na www.mkgromovi.org Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Jul 25, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan juce je bilo odlicno, uopste nismo ocekivali toliki broj motora, za jedan petak ono je bilo extra, a ono pijano, drogirano, ludnica, kupanje u bazencicima, skakanje u isti, neznam ni akko je izdrzao taj gumenko bazen, hvala svima koji su nas podrzali juce, danas tek ocekujemo ekipu dobru, pasulj se krcka, sad ce bajk igre jos malo. evo pogledajte fotke od juce kakoje bilo: http://s715.photobucket.com/albums/ww160/prebo1982/gromov%20skup/petak%20gromovi/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...