IvicccA_Sabac 27 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoju Apriliu Pegaso 650 2002,godiste poslednji model sa karburatorima,presla 18.500 hiljada,drugi vlasnik na meni se vodi,nove gume,odradjen servis,,filter ulja,filter goriva,filter vazduha,motul 5100,kataloska NGK svecica,.povisen touring vizir,givi kofer sa nosacem,uticnica 12v,lanac i lancanici dobri,centralni stender,trenutno bez ulaganja,cena 3000eur moze zamena za Africu RD07,96,97,98 ili transalpa uz moju doplatu. Farbani su stitnici za ruke (od provlacenja izmedju kola ) i bocne plastike izmedju sedista tako sam je uzeo. 064/844-1332 Ivica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan LEP I ZANIMLJIV MOTOR SRECNO SA PRODAJOM. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Jednom reciju Italijan!!! Iz licnog iskustva mislim da se nece pokajati ma ko da ga pazari :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Vratićeš se ti na Ninju druže Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok kakva M....nindza uzeo bih samo enduro sa malo vecom putnom brzinom i malo vise snage za mene i sapatnicu ::)ovaj zenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je ST pravi motor za tebe, a 10 KS je jaca od Afrike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mali klip da vidite o cemu se radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Maj 29, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Danas promenjene obe sijalice kratkog i dugog svetla Osram Nightbraker,moze zamena za Apriliu ETV 1000 Caponord uz moju doplatu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 30, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan a zamena za er6f i tvoja sitna doplata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Maj 30, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan stvarno sredjeno izgleda...i super sto si postavio snimak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 31, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Bio, video komad, sve je kao novo na mopedu. Ni prašine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze,uzeo bih samo neki veci enduro uz moju doplatu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Jun 3, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato,drugaru forumasu ,moze LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladaf 0 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Starcevo (Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pohvalim bike, prezadovoljan sam! ;D Hvala Ivici na iskrenosti, sve sto mi je rekao tako je i bilo, posle smo ga proucavali kad sam dosao kuci i sve je perfektno. Vidi se da je sredjivao za sebe bike. Nemam mnogo iskustva ali bike je bas utegnut! Drago mi je da sam ga kupio. Pozz svima. P.S. Ivice vidimo se za par dana da registrujemo bike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju i sreći da ga voziš! Zaista lep motor i vidi se da je održavan! Nemam ni ja iskustva, ali video sam ovaj motor na nekom drugom sajtu kad je bio na prodaji, baš mi se zasvidjao ali na moju žalost, preko mojih finansijskih mogućnosti! :-[ Sigurno ćeš se navoziti, vredi i skuplje platiti ovakav motor kad znaš da ga je prethodni vlasnik održavao zbog sebe! Sve najbolje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...