Arakis 6216 Napisano Jul 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo draga, ja se spremio za godišnjeodmorske vožnje!!! :D Aaaa, jok, previše si rutav! Miško, moraš da obriješ pecaljke da bi bio aerodinamičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo draga, ja se spremio za godišnjeodmorske vožnje!!! :D Aaaa, jok, previše si rutav! Miško, moraš da obriješ pecaljke da bi bio aerodinamičan ;D Nemora, neka navuce helanke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Jul 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Je l' 'vake? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Take, take ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Jul 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi 'vake odgovarale, za tebe treba bar 3 broja veće? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Za mene nema broja pa bih morao vake ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 28, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jeste al ove su zgodnije od tebe :P ju bre akaris,,,nisam znao da si perverznjak,slikas lutke bez papuca :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan jeste al ove su zgodnije od tebe :P ju bre akaris,,,nisam znao da si perverznjak,slikas lutke bez papuca :P :P Ma poludeo skroz, video mu ja pre neki dan u Giviju onu na naduvavanje, nosi je svuda sa sobom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 28, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za mene nema broja pa bih morao vake ;D Shto je guuuuuuzzzz. :o Jbg, ali nije FILA. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Branko FILA, video ja, pise sa prednje strane ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su samo FILA za povisene temperature. Inace posle ne mozes da ih skines. Ili obrnuto. Nisu pa sada ne mogu da ih skinu )))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Мој отац током лета, када "позајмљује" мотор од мене, као по правилу, седа са MUBB кломпама и вазда понавља како је полуга мењача сувише ниско. И не било му са четири сантима ћона ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 29, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan @farbach Mog'o si barem tangu da navuces, islo bi uz Fila papuce, nije red ovako go pred narod ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend cu okaciti slike da vidite kako ja vidim pogled na Fila papuce ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 30, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Branko FILA, video ja, pise sa prednje strane ;D Evo i mojih sa prednje strane. ;D ;D ;D Imao CBR i papuce FILA. Prodao CBR, ali papuce FILA nikad. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jul 30, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti "F" na levoj original, trebao si i njih da prodas! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Jul 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ovo je jeftina imitacija originalne kineske kopije turskog dupljaka Fila papuča ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 30, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti "F" na levoj original, trebao si i njih da prodas! ;D ;D To je spalo (crvena crta na F) zbog velike kilometraze. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jul 30, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo slike, umrece tema Japanke na BMW, kakav paradox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zizu74 0 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za gologuzana...pazi samo da te djenka ne nadje ;D ;D ;D ;D...drpio si mu foru...sa naked ass. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Jul 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Što sam ja gori od drugih...evo mojih Fila papuča, plavih, za dečake ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 31, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Krenulo je naivno. Ja? Fila? NIKAD. Ispostavilo se da vecina ima, da u potaji dizu na zadnji, a verovatno kada niko ne gleda i goli voze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 31, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što sam ja gori od drugih...evo mojih Fila papuča, plavih, za dečake ;D Jbt-e imas dobre noge,smo da ih jos depilirash. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Izbio ti palac na desnoj papuči, izdržaće do prvih kiša, al onda obavezno kupovina novih papuča! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije farbac jedini kod nas koji je provalio da bez file nemoze da se tockira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...