zippo 45 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Preteca stonog futbala , mesto porekla -Jagnjilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan sta da kazem,drustvo savrseno,insomnia me drzi jos!Danas valja sa Sopot,al nije mi zao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ludilo mozga :o bilo je potrebno samo iskljuciti glavu i provod je bio zagarantovan.... prikazali smo se i pokazali kao neprikosnoveni gosti, skakali smo do besvesti pa su eto stradali stolovi, pod naletom emocija i zgodnih mackica, plesali smo sve okretne igre i to u svim pravcima, dzentlmenski obrnuli sve lepe devojke kako ni jedna ne bi bila zapostavljena...... nije se mnogo pilo, ali se zato zestoko krkalo i lokalo....ma ekipa iz snova je bila na visini zadatka, a jagnjece brigade BJB tima su se ponele velicanstveno..... na skup smo dosli posle borbe sa kisom kroz talase u ronilackim odelima, a neko je imao ribice i u patikama, a neki su imali cast i privilegiju da prevoze i morske sirene, a kad smo tamo dosli, raspodelili smo se u strelce, obisli prirodne znamenitosti za 2 minuta i zavalili se u satru i tu je doslo do sinergije i otvaranja trece dimenzije..... na trenutke smo se skupljali u vozic koji je cetvoronoski ispod stola izletao napolje da se malko ohladi na kisi i vrati brzom brzinom da raspali po klopi, stolovima i stolicama iz sve snage....bila je to prava parada pijanstva i kica, vasarska atmosfera i dobrodusni domacini koji su ucinili da se svi osecamo kao kod svoje kuce :D hvala im sto nas nisu dirali, a posebno mene dok sam sa zanosnom i temperamentnom plavusom plesao po stolovima kao John Travolta sa Oliviom Newton-John......svi su dobili medalje i titule, i oni koji su od srca iz sve snage gazili i sabijali jage, kao i oni koji su pokusali da gaze motocikliste..... stim sto su ovi drugi-koji se nisu lepo ponasali na putu, usput dobili i vruce pljeke.... svakome po zasluzi najzad sam upoznao i velicanstvenog i gorostasnog NesketaBG, uverio se u njegovu dobrocudnost i pitomost, kao i simpaticnog BMW Alexa-protagonistu Mikulancevih odiseja sa Tajlanda i Kine jos po neku curicu, misicu..... a slike raskalasne zabave i dobrog provoda ostavicu ljubomorno u svom srcu za dalja uzivanja i podsecanja koliko je ovaj svet sa ovakvim prijateljima, najlepse mesto za uzivanje ;D gas, gas...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos da napisem da su nasi junaci dana SKOLS koji je dosao skuterom od 50 ccm iz Pazove, Lord Oblivion sa JAW-orkom i naravno Forrest Gump sa nezaobilaznom stakom za koju se nadamo da nece jos dugo biti sastavni deo moto opreme: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hvala Greco za slike,a staka sigurno nece biti uskoro deo "dodate opreme" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale ,ekipa fenomenalna ,redari-tzarevi (zapisao sam broj onog plavog juga ) special tnx drugaru koji nas je izveo na pravi(auto)put ,mada, zvali su neki likovi malo pre,kao ,rampa ovo , ono spominju putarinu ??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D .. mora da su na drogama ;D ,Forestu zelim da se sto pre odvoji od podshtapalice i nadam se da ste se svi srecno i veselo prizemljili u krevete veceras! Josh jednom pozdrav svima , vidimo se na sledecoj akciji makar to bio i pomor prasica! Prva liga ste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ko nas je drukao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan nesto za tebe,a i ostalo drusvo,trenutno slusam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 31, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Gremline breee ... hvalis se tu sa 750 slika, a okacio si svega 10tak 'ajde ... mozes ti to i bolje! @saxi: prijatelju .. po ovom tvom opisu ne bih rekao da smo bili na istom desavanju :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 31, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan slika ima preko 750...ili 4 GB - full kartica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se javim i da se zahvalim svima koji su brinuli, stigao sam ziv i zdrav i evo malo slika sa zurke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos slika.... Nas domacin Doda objasnio je drugovima iz MUP-a da smo mi fini bajkeri iz BJB-a, nikad ne pijemo i ne pravimo gluposti... EvilBaby & MaybeMira su razmenile iskustva oko voznje motora kinseke proizvodnje: Mira: ma nece da radi kad se ne sipabenzin pa to ti je... Beba: ma nece da radi i kad sipam benzin....ubija ga kisa... A odmah zatim smo utvrdili da neki clanovi u stvari jako vole rakiju....a rakija je bila odlicna,od domacina koji nas je sve pocastio, posle hladne kishe i dugof puta ;D ;D ;D Peki je pod budnim okom Pekice probao rakiju I osnivac NeshaXX takodje spada u ljubitelje dobre kaplice... Misha-Pei nije probao rakiju kako je to juce rekao Ljilji, ovo je fatamorgana , opticka varka i Photoshop. Ne pokusavajte ovo da izvedete kod svoje kuce. Arsa i Daki su se zblizili i grupisali oko male "pljoskice" Marko je rekao da ce kad-tad kupiti GS-a....pih....kopira me.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan i jos malo slika da docara atmosferu kao i nas domacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dok smi cekali paprikas, minuti su bili kao vecnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Esad mislim da je svaki komentar suvisan...slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan i jos slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Au, al je posle bilo "mokro"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 31, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Au... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima jos.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dok su neki pili, mi smo se upoznali sa starijim mestanima Jagnjila, evo par slika za uspomeu... Ah, da....zamalo da zaboravim...Pablo & Six (ako imate problema sa BJB serverom, on je sigurno krivac) Eto toliko o tome u slici i malo manje reci - jer jedna slika govori kao hiljadu reci.... Kao neko ko je bio zaduze da operativno vodi ovu akciju AMS-a molim Vas da sve primedne, sugestije,rad redarske ekipe, moze i pohvale ako vam je bilo lepo i prijatno ;D ;D ;D napisete u ovoj temi kako bi sledeca voznja bila jos bolje organizovana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Maj 31, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prosto nemam reci... Kakva ste vi organizacija cobana... ;D ;D ;D , a i ja sa Vama Pa ne mogu da verujem na sta me nagovoriste. Odmah se ogradjujem od svih zbivanja i garantujem da je u onom predivnom gulasu bilo nekih supstanci za LOODLo i dobro raspolozenje... Inace sam do sada bio fino dete sa ponekim izletom ka tvrdjoj muzici i tako to... A vidi me sad, strasno. Nikad vise sa Vama nigde, osim ako vas nije blam da me zovete, pa cu morati. ;D ;D ;D Inace cu i danas otici jaer sam ogladneo, a jage su bile fantasticne, a i zaboravio sam da kupim domace proizvode od divnih mestana mesta Jagnjilo, kao sto su slatko od sumskih jagoda, kupinovo vino itd. Moram da se lecim danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...