lalajko 2021 Napisano Novembar 13, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, u petak, posle predjenih oko 600km, doterao sam kuci, u auto prikolici, Hondu Afriku, 650 kubika, 1989 godiste, solidno stanje. Motor je vec odjavljen i skinute tablice, danas idem da ga prijavim i pokupim BG table. Vozio sam ga po okolnim puticima 20-tak km i na prvu loptu sam odusevljen, iako deluje... pa najbolje odgovara rec zastrasujuce, mnogo veci nego na fotografijama. Da naglasim da mi je ovo prvi motor ) Primetio sam da treba da se promene plocice na oba tocka, a kupicu i obe gume (gde se moze kupiti Anakee?? U Bgd sam nasao Metzeler Enduro 4, oko 6000 prednja, oko 7000 zadnja, kakve su za voznju po asvaltu, posto me to pretezno interesuje? Dalje, dobice i Motul 5100. Ono sto bih voleo da uradim je da (danetova ideja) pregledam i podmazem lezaj volana kao i sve sajle. Nabavicu do proleca i novi akumulator. Imate li ideju sta bi jos trebalo uraditi preko zime? Ne samo oko zimskog sna vec i kao servis motocikla za kojeg ne znate u kakvim je rukama bio? Sta treba uraditi kao jedan detaljan servis? Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 13, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam ti na motoru! i Zelim ti puno predjenih km!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 13, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan Hondoèasnik :wink: Èestitam na izboru (pogotovu prvog) motorèiæa!!! Korektna cena za Enduro-4 gume, Anakee su oko 200E al su malo bolje! Sa Endurom-4 nikakav problem, èak i oštra, vožnja po asfaltu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 13, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ono motorcic????!? :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 13, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ono motorcic????!? :shock: :twisted: ... pa možda za mene... :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Novembar 13, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i da ga pametno vozis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan Hondoèasnik :wink: Èestitam na izboru (pogotovu prvog) motorèiæa!!! Korektna cena za Enduro-4 gume' date=' Anakee su oko 200E al su malo bolje...[/quote'] Anakee su bolje po mokrom, po suhom i ne bash ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kolega!!! Bices zadovoljan sa Enduro 4. Mozda da ne kupis odmah gume, nego potrazi malo preko zime, pa da imas na prolece. Okaci slike!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Novembar 13, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovde da ti èestitam, super izbor, ne diraj ništa i èekaj sezonu, pali i vozi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Africa, prava stvar. Èestitam! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodašao u tim HRC.. Enduro 4, vrhunska guma za svaku namenu. Imao sam ih na dva zadnja motora i ekstra sam zadovoljan. Adekvatna zamena za njih ti je Dunlop Tourance, a obzirom da ide zima uzmi TKC80 pa da možeš i po snegu da se voziš, a i extra je za prave offroad avanture Svrati do nas da vidimo i da zalijemo skelu ps. za sve o motoru pitaj Dane@ta, on je the doctor za Afriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan dobrodoshao u klub , samo nek sluzi srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 13, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Novembar 13, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Puno bezbedno predjenih kilometara!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 13, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! Ne diraj nista, popravi samo sta mora i voziiiiiiiiiiiiiiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 13, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A da, ima jedna legenda vezana za Africu... Nekom baji poène nešto da cakæe u mašini na oko 100.000 km, i on se smori, naravno. I pošto, jel, motor ima ubrzo da crkne, on odluèi da više ništa ne dira, ni ulje, ni vodu, ništa... pa kolko predje-predje. Došao je do nekih 250.000km, i još uvek cakæe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 16, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan To majstore, da se nadereš guma i spališ tone benzina, da ti dupe utrne i da je sa sreæom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Novembar 16, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na izboru, zelim ti srecnu i lepu voznju, ne diraj nista (ni ono sto cakce a ni ono sto cuti)!!! Daj neku slicicu da vidimo tu curu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 15, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dodao sam slike u licnu galeriju, pa koga interesuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Decembar 15, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan brate fabrièko stanje.... :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joda 0 Napisano Decembar 15, 2006 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje proveri adresu www.advrider.com/forums/showthread.php?t=50630 ima stosta zanimljivo vezano za tvoj motor[/url] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...