zverko 0 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Resio sam da pre novog zakona polozim A kategoriju, cisto da mi se nadje. cim to polozim videcu da kupim neki motor od oko 125 ccm3. Cisto za pocetak. I naravno, treba mi i pomoc. Izvadio sam zdravstveno uverenje, otisao u Renome L skolu na Banovom Brdu, uzeo ovlascenje, i sad treba da odem u Ljermontovu da uzmem L table. E sad, da li oni rade samo do 4? Ako je to istina, onda smo mi stvarno Banana republike, gde niko ko je zaposlen ne moze nista da zavrsi! Unappred hvala na pomoci. Poz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1566 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan puno pozz za novog bajkera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 6824 Napisano Maj 18, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3098 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Rat look Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sada, ali pre su izdavali Ltable samo odredjenim danima, nadam se da se to promenilo. Pozdrav, posto si u Renomeu, jesi li tu iz kraja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, tu sam u kraju... A sada valjda svaki dan rade, samo izgleda do 16 casova... bezveze.. poz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan POZZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Maj 19, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Resices ti vec sam to.Ja sam pobegao sa posla na polaganje testova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Maj 19, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima na pozdravima! Inace, sad sam saznao da Ljermontova (genijalci) rade do 15 : 30!!! A petkom i subotom ne rade! DAkle, HA HA... Ovo je stvarno genijalna država! A što se tiče polaganja, iskreno se nadam da će biti za neki od vikenda! Hvala još jednom svima. zzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 42 Napisano Maj 19, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2093 Napisano Maj 20, 2009 Vozac A kategorije :D, 880 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV I DOBRODOSAO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim - uzeo sam L table!! Ha ha! E sad fora je sto su polaganja radnim danima, ali kad sam dovde dosao, izguracu ja to nego jel ima neko mozda testove za a? hvala unapred zzz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e da zaboravih, polagacu na Vespi Tip 200E Jel zna neko kakav mu je menjac? ili nesto vise, ako je na njemu slucajno polagao u Renome L auto skoli? Posto ta vespa je kao skuter, a po zakonu mora da ima mehanicki menjac? hvala poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2895 Napisano Maj 20, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5391 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj ovaj topik http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=209.0 i ja sam u Renomeu L (polozio testove, pao voznju...) na vespi ti se menjaju brzine tako sto na levoj rucici imas polugu kvacila i kad ga pritisnes zarotiras celu rucicu... prva ide dole ostale su na gore.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajooj... pa nadam se da je lakse nego kao kod klasicnih motora... a ako mozes reci mi sto si pao? mislim, izvini što pitam, nemo se ljutis hvala unapred zz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jelenadju 0 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin - Mužlja Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2895 Napisano Maj 22, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5391 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod polukruznog nisam prisao uz razdelnu liniju... menjanje brzina... tj. rucka sa Vespe 200 E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Maj 22, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooo!!! Brate, vodim te na pivo! Pa ovo je lako (bar se ja tešim) Jao, sad mi je pao kamen sa srca hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 23, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...