Sinisa-Sabac 77 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene par slika sta je ono na slici br. 3? Benelli tornado tri cilindra mashina, mnogo zanimljiv uzivo. Neko rece da je poskup ,a mene zanima sta li mu je u repu onaj ventilator. Pozadi mu je hladnjak zato su mu ventilatori pozadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 24, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Organizacija na nivou, pasulj pravi bajkerski, znaci odlican, AC/DC tribut kao i uvijek na vrhu, samo po meni su zatajili oni od kojih se najvise ocekivalo Kraljevski Apartman.Evo i par fotki kampa u vrijeme defilea, a taj "mir i tisinu u kampu" su dobro iskoristili pojedini moji klubski drugovi, clanovi MK Brothers. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko lajkovac 0 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tradicionalno Sapcani organizuju dobro moto skupove I ove godine je bilo super nema sta od klope,kampa,aktivnosti,doceka,svaka cast. Jedino sto ne znam koliko je bilo prisutno motora zivo me interesuje pa ako neko zna nek javi. Pozdrav iz Lajkovca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Maj 25, 2009 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cista desetka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sudeci po popunjenosti kamp placa, koji se prosirio u odnosu na onaj od prosle godine, posjecenost je bila veca nego prosle godine, sto je uspijeh sam po sebi. Evidentno je da se Sabacka motorijada procula po nasim krajevima. Ipak, ona od prosle godine (ili predprosle) je ostavila na mene bolji utisak. Organizacija koncerata i skupa je bila dobra, tako da iako je bilo mnogo ljudi, sve je proteklo u redu i bez incidenata. Ono sto mi je, a vidim i drugima, zasmetalo je besomucno pucanje i turiranje motora iza 2-3 ujutru, i to pored kampa gdje spavaju ljudi koji po pravilu dolaze iz daleka i sutra krecu nazad. Pucaci su uglavnom bili bajkeri koji su tad odlazili sa skupa, pa je logicno i da ne zive mnogo daleko. To i nije bas briga za goste, a mogla se rijesiti ili obavjestenjem ili su par momaka iz organizacije mogli skrenuti paznju ili...uglavnom, nije bilo prijatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Maj 25, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ali opet imam malu zamerku. Jutros smo ustali i za ispracaj smo cak i kafu morali da platimo 50 dinara, a od dorucka ni traga... Sve u svemu bilo je dobro, sledece godine sam opet u Sapcu sigurno to su neke stvari koje su za neki postotak pokvarili utiske sa skupa! Nije problem u tome sto se placalo problem je sto niko od Civijasa nije bio ujutru kada su bajkeri ustali! Samo cistacii i radnici oko rostilja ali nema veze na greskama se uci! Sledece godine bice bolje, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je spel sve lepo slikao, od mene samo deo atnosfere iz kampa MC BATANA od petka. Tehničke pripreme Malo na kašiku (ili umakanje) Iščekivanje I frontalni napad E tako se to radi kratko ali jebitačno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 25, 2009 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ali opet imam malu zamerku. Jutros smo ustali i za ispracaj smo cak i kafu morali da platimo 50 dinara, a od dorucka ni traga... Sve u svemu bilo je dobro, sledece godine sam opet u Sapcu sigurno to su neke stvari koje su za neki postotak pokvarili utiske sa skupa! Nije problem u tome sto se placalo problem je sto niko od Civijasa nije bio ujutru kada su bajkeri ustali! Samo cistacii i radnici oko rostilja ali nema veze na greskama se uci! Sledece godine bice bolje, zar ne? Na to sam i mislio, da je neko dosao od njih, naravno da bi ponudili bar po kafu. Ali oprosteno im je, valjda su se umorili organizujuci ovako dobar skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuSi 0 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan cmok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuSi 0 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan stvarno sam se dobro provela, naravno zahvaljujuci clanovima kluba MARATONCI.Sta reci osim hvala i divni ste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuSi 0 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan i jos ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuSi 0 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan i.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuSi 0 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan i......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuSi 0 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan i jos malo.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuSi 0 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan i........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuSi 0 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala i vozacu.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuSi 0 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan i naravno veliko hvala nepoznatom clanu koji je morao na svadbu, tako da sam ja mogla da se slikam ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan da ne ispadne da pljujem nikog ali mislim da pored toliko sponzora ulaz mogao biti malo jeftiniji ili bar da se uz ulaznicu dobije jos nesto osim nalepnice i papirica na kom pise "ulaznica". pasulj odlican ali zamerka sto je salate nestalo brzo i za uzasno prljave kasike i tanjire. Skup je bio odlican ali mislim da te zasluge pripadaju ljudima koji su dosli i napravili dobro zezanje. A za novo otvoreni moto klub "BATANA" samo reci hvale i kako rece fijuk na bini,mislim da ce to biti jedan mnogo jak mk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ja ulaz nisam ni platio dosao sam do lika sto prodaje karte i pitam koliko ulaz on kaze ma ulazi ja reko hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan tvoj nick treba da promijenis u "LUCKY" (valjda se ovako pise) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale....a evo i reportaža vidjena očima mwp-a http://www.moto-susreti.com/history_ac.php?Mesto=sabac&datum=May212009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 77 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan evo jos par slika sa moto skupa od petka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eisenherz 0 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan evo da dopunim sa par privatnih handy-video-snimaka...dok se ne pojavi cd... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve ekstra,kao i prošle godine......jedina zamerka je što nije bilo drugog osim valjevskog piva.....mada posle 5-6.....već je bilo svejedno pozdrav čivijašima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno dobar skup... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...