kochaMatori 1108 Napisano Maj 19, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan E pa Lalajko, zapamti drugi put - cerka mi je rodjena 12. maja a sin 14. maja (pri tome mu je ovo 18.-ti) tako da ti drugi put ne padne na pamet da tog vikenda pravis ovakve ture :'( :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 19, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto slika i od mene. Necu ih komentarisati,neka govore za sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 19, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 19, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4787 Napisano Maj 20, 2009 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prosto FENOMENALNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan nikako da popijem tu cuvenu fuka na drva :'( svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Maj 20, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna tura, priroda je prelepa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan prelepa tura kao i slike,koja je taman dobrodosla mojim vojvodjanima da se malo razgibaju kroz krivine posle zimskog sna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 21, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Docekao i ispratio sjajnu ekipu dobrih ljudi koji su uvek dobrodosli . Pozdrav svima do sto skorijeg vidjenja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Upoznah, divne ljude, provozah 1kkm. Predeli lepi, društvo još bolje. Svima hvala na pomoći i podršci. Veliko hvala domaćinima Ribolovcu, Raci, Picasoo MZ-u. Onih 7-8% off roada me je odredilo za budućnost - on road, asfalt u svakom pogledu. P.S. Uspeo sam poprilično vratiti motor u pred off road stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 23, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da mi nisu oprostili dva dana godišnjeg, (pa do sada nisam uspela pošteno ni da dišem. Neću da pišem puno, evo ostatak slika. Polazak Titelski breg bunar sa đermom i još malo Banata, ja sam oduševljena sa njim Susret sa ostatkom ekipe prva pauza - živeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Prvi pogled na Dunav i Golubac Al se nekad dobro jelo baš... (neko je jeo, a neko kukao za drugim burekom koji mu prodavačica nije upakovala) posle ručka svako je imao svoju rekreaciju Nastavak puta kroz prelepe predele. Nažalost vremena je bilo veoma malo, pa se ova destinacija mora ponoviti, ali raspoređena na nekoliko dana. U ovom području su upravo procvetali bagremi, frekvencija saobraćaja skoro da i nema, pa je ceo put mirisao. Negotin, kod Ribolovca. Ribolovac, mnogo hvala na svemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Prema Borskom jezeru gravitacija radi svoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan i sa dolazi uff road Naša mala, velika Yamaha, sa sve prtljagom definitivno nije za ovakav put. Mislim da nam i musketiri mogu zavideti na funkcionisanju grupe, a i Dakar. Lalajko se odmah ponudio da ovaj deo puta idem sa njim. I tako sam se ja vozila sa Afrikom. Na ovom delu puta su dominantni jorgovani predeli su nezaboravni, a put pravo off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Jutarnja kafa kod Race, I moja najdrža pesmica "mi idemo kući" koju UVEK pevam U Svilanjcu nas je dočekao PICASOO MZ. I ponovo Banat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan I poslednji serijal slika koje mogu nazvati i rode. U mestima kroz koje smo prolazili, skoro u svakom je bila po jedna roda. I za kraj, odmor sa kafom kod Joške i Žuže. Sretni, zadovoljni i umorni sabirali smo utiske do kasno u noć. Kao zaključak ću dodati jedan citat Ucesce na grupnoj BJB voznji je jedan od najboljih nacina da lako, opusteno, "gentle" upoznas veliki broj ljudi sa foruma a da pri tome, nakon rastanka, imas osecaj kao da ih znas 100 godina. Ja sam prosle sezone ucestvovao na svakoj, i naravno, jedna je morala da bude prva. Kada sam ujutro dosao na STEKO pumpu nikoga, ama bas nikoga nisam licno poznavao, niti ikada u zivotu video. Trajalo je 5 minuta. Dok sam spustio copavu. Do polaska upoznao sam prakticno sve, na prvom stajalistu bili su mi kao stogodisnje komsije, na odredistu blizi nego mnogi dugogodisnji prijatelji...a po povratku - kao rodj rodjeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 24, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan ziva istina. nego gledam Raca isti, ne menja se nista. Pitam se samo kako mu to uspeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan fenomenomenalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuuuuuuuu.................pa ja isao cak do Maroko-a da se vozim putevima bez asfalta...............kad ono ima i kod nas i to sjajni predeli. Eh, jesam glup............... Mada, nije lose bilo ni u Maroko-u................. Celoj ekipi ................BRAVO !........odlicni ste. Pozdrav od Marokanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan E Marokanac, ako te Lalajko pozove na par km off-a, koji je kao verovatno kao i ostali (poznati ) deo puta, montiraj duple rollbarove na GSA, a gospodju preventivno ostavi kući. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...