boki94 2 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako imam za sad skuter 50 i hocu da uzmem neku kvalitetniju kacugu od ove shiro koja se krvi, i letnju jaknu zbog vetra i protektora, takodje planiram da mi to ostane za sledecu god kad cu da uzmem 125ccm. sta mi preporucujete ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Maj 16, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Poz, neka posebna marka kaciga, jakna (kožna, tekstilna), veličina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan hjc, agv, arai. neka letnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Maj 16, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga HJC FG14 14.400din Jakna Neowell Mash(letnja) sa protektorima 7.680din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Idi na IXS sajt ima puno dobavljaca u Srbiji mozes lako da se odlucis. To ti je srednja kllasa oprema sa odlicnim cenama. ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ako skupis kintu za oko 200eu,kupi CABERG V2R(ANTHRACITE).Tiha,antigog,anti scrach,naocare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan možda ovakva jakna.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan cu se javim za nekih 20 dana. u guzvi sam nekoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 352 Napisano Jun 1, 2009 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga HJC FG-14,za te pare nema bolje.Ja je imam a vozim R-a ,prezadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima fg 14 neku opremu kao anti fog, zastita za nos, zastita za bradu??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da ima tjst kolko sam video to ide uz vecinu modela kaciga.najbolje je da pozoves guevaru imas i njihov sajt u baneru iznad;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan evo gledam sad. nego sta im znaci ova oznaka FG14 Phoenix/Pegasus a po netu gledam imaju i neke druge oznake. el ima tu neke razlike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan to ti je sara verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imas ovu novu NOLAN N-43 AIR, modularnog tipa i full i jet. Dobra je, atestirana. www.nolan.it Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da mi ova hjc najvise odgovara odnos cena-kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, imenjace, samo nemoj letos da kukas kada ti provri mozak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan jaknu cu da ostavim za sledecu godinu kad uzmem nesto jace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 352 Napisano Jun 7, 2009 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan jel ima fg 14 neku opremu kao anti fog, zastita za nos, zastita za bradu??? ??? Da,sve to ima i unutrašnjost može da se izvadi,radi pranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan jel dobra ventilacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 7, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare ne mozes naci bolju,to ti ja garantujem i ne pricam kao prodavac u Guevari vec kao prijatelj foruma i korisnik pomenutih HJC kaciga a evo i malo slikovito http://www.motooprema.eu/proizvodi/kacige/integralne/hjc/fg14_phoenix-pegasus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 352 Napisano Jun 8, 2009 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Pa rekoh ja da nema bolje za te pare.A vidim da je kod vas jeftinija.Ja sam je prošle godine ovde u SLO platijo 185 evra,još je bila neka razprodaja (napušten program),pre je navodno koštala 240 evra. I da,ventilacija je OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki stučnjak za kacije ali ako je verovati S.H.A.R.P testovima (Safety Helmet Assessment and Rating Programme) (zvanični test ministarstva saobraćaja u Britaniji) ima i boljih kaciga za te pare (bar u Britaniji) FG 14 je dobila 3 zvezdice http://sharp.direct.gov.uk/search/details/?id=20 a evo kako su oni ocenili kacige koje su testirali http://sharp.direct.gov.uk/search/results/?sort=manufacturer&manufacturer=0&type=0&rating=0&size=0&price=0&sort=rating&dir=desc možda će ti pomoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 352 Napisano Jun 8, 2009 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi kakav motor voziš.Ne možeš koristiti kacigu predviđenu za skuter,koja košta 80-100 evra,ako voziš R motor,koji ide preko 200 km/h. Ove cene su u Engleskoj.Ja kad sam kupovao kacigu prošle godine prečekirao sam celu Sloveniju (preko interneta) i sve kacige za R motore su koštale preko 250 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 8, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zato sami stavio CABERg V2R jer je odlicno ocenjena u tomcenovnom rangu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...