Jump to content

Moto Zajednica

MC "NS RIDERS" MOTO FEST 2009

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

ako si se prepoznao u grupi ljudi koji misle da im neko drugi plati zabavu onda naravno da mislim i na tebe,da razjasnim svoju situaciju,ja ne organizujem ovu pricu i cak neznam dali cu da dodjem zbog druguh obaveza ali organizujem nesto slicno tako da sam upoznat sa kolicinom posla i ulozenih sredstava,bar sto se tice novog sada ovde nema nista mufte sto znaci prvo namiris sve gradske ale i razne institucije in onda gledas u nebo sta ce bog da kaze i to je ta prica a ne ovo nase narodno predanje kao tito je jos uvek ziv uzece neki zajam od amera a mi polako da grickamo ...e pa burazeru nisi dobro obavesten al evo to tako neide

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 99 postova

ako si se prepoznao u grupi ljudi koji misle da im neko drugi plati zabavu onda naravno da mislim i na tebe,da razjasnim svoju situaciju,ja ne organizujem ovu pricu i cak neznam dali cu da dodjem zbog druguh obaveza ali organizujem nesto slicno tako da sam upoznat sa kolicinom posla i ulozenih sredstava,bar sto se tice novog sada ovde nema nista mufte sto znaci prvo namiris sve gradske ale i razne institucije in onda gledas u nebo sta ce bog da kaze i to je ta prica a ne ovo nase narodno predanje kao tito je jos uvek ziv uzece neki zajam od amera a mi polako da grickamo ...e pa burazeru nisi dobro obavesten al evo to tako neide

nije ovo mesto za prepucavanja,svuda je isto ale su ale ma gde bile.ali posto i ja ucestvujem bas u ovakvim organizacijama.

znam gde su i neke granice,i nepogadja me tvoja prica...da nekazem pogotovo tvoje misljenje da li ili se nisam prepoznao

mene mozes da nadjes uvek i na svakom mestu kad izadjes iz novog sada pa mozemo da popijemo i da pricamo koliko hoces,ja placam pice :D :D :D

• Svrati ponekad, 259 postova
  • Motocikl: BMW C400GT

Sto se Novog Sada tice, gradski sekretar za saobracaj je bajker verovatno duze nego vecina clanova ovog foruma. Razuman covek, sigurno izlazi u susret za sve oko motora (ove godine pokrenuo kampanju i stampao letke za nosenje kacige). Tako da sto se tice podrske grada, ne verujem da je izostala !!

• U prolazu, 15 postova

zaista volim ns,i poznata mi je i lokacija strelišta,možda i pokupim društvo kod benzinske pumpe? ;D ima dobrih stoperki  ;) Nadam se da ću uspeti da dodjem i da neće biti tako strašno kako su opisali svoje utiske sa prošlih skupova???

• Svrati ponekad, 259 postova
  • Motocikl: BMW C400GT

zaista volim ns,i poznata mi je i lokacija strelišta,možda i pokupim društvo kod benzinske pumpe? ;D ima dobrih stoperki  ;)

Za 1000 dinara rado ce se vozati sa tobom pola sata (to je zadnji cenovnik za koji znam).

Verovatno ce biti MNOGO ljute sto im motori kvare posao !!!!

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

Cena ulaznica ove godine idu oko 300 dindži ali i da suvozač plati isto to je već ????

Odma da kažem da meni neznači tolko cena jer sam već platio u inostranstvu 20 evra i naviše po osobi a dosta često idemo van.

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Prvo se nisu placale ulaznice po skupovima, onda su poceli da naplacuju ulaznicu po motoru, sad po osobi na motoru...

Ajde da se naplacuje po kubikazi ?!  ;D

(mislim na sve skupove uopsteno)

• U prolazu, 0 postova

Pre nego odgovorim na neke postove moram da primetim jednu stvar. Dok se nije spomenula cena ulaza skoro nikog nije bilo na temi. Kako se spomenula cena tema je procvetala :) Simpaticno.

Evo ovako:

tibor: naravno da pasulja nema za ceo novi sad, ali za bajkere ima dovoljno.

shto se igara tiche pishe kada pochinju na programu, navlacenje konopca, mokro pivo itd...ima ih josh

naravno da ne pomislish da imam neshto protiv tebe, jesi u pravu za neke stvari ali ove godine mislim da si pogreshio :)

Cene se ove godine krecu oko 400 dinara po motoru, dve osobe ili jedna nebitno. Shto znachi ako ima dve osobe na motoru cena po jednoj osobi izadje 200 din, kod nas je za 100 din skuplje, stim da ko udje sam prodje 100 din jeftinije.

Dejansd: ne bi se slozio sa tobom da ne nudimo nishta, pogledaj program.

...josh jednom vas pozivamo na druzenje, dobrodoshli

www.mcnsriders.com

• U prolazu, 0 postova

samo josh da skrenem paznju na neshto shto je reko BIJAGI

cena ulaznice je za sva tri dana shto je ako dodju zajedno dve osobe 200 din po danu,.... ove godine je na dosta susreta ulaz bio 400 din shto znachi da je 200 din ulaz po danu,  obratite paznju da ovaj susret traje tri dana.

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

Mi dolazimo iz Temerina da vidimo šta se nudi ove godine,jer prošle godine bio i motora i ljudi ali falilo je nešto,naprimer ću samo reći da na kapiji nije bilo ni dobar dan dobro došli,kao i na svim velikim moto susretima NS,Ada,Šabac itd i to kvari prvi utisak na početku.Meni smeta kad nevidim nikoga od članova kluba na kapiji Ali možda to tako treba da bude je..em li ga.Ali po mom mišljenju motoskup  treba da napravimo zbog gostiju koji su došli u naš varoš i da se dobro osećaju a svi mi domaćini ćemo se provesti kao gosti kod drugih. ;)

• U prolazu, 91 postova

ja bijomodustao od Novosadskih skupova zbog cirkusa samo je ringispil nedostajao e sad cu ponovo da dodjem posto je lokacija promijenjena pa se nadam da nece vise da bude komercijala vidimo se u subotu ukoliko neko zna neki hotel motel u blizini neka preporuci

• U prolazu, 99 postova

samo josh da skrenem paznju na neshto shto je reko BIJAGI

cena ulaznice je za sva tri dana shto je ako dodju zajedno dve osobe 200 din po danu,.... ove godine je na dosta susreta ulaz bio 400 din shto znachi da je 200 din ulaz po danu,  obratite paznju da ovaj susret traje tri dana.

brate ako se meni nesvidja,to je moja stvar........to je iz perioda pre ovoga....

ja vam zelim sve najbolje,i da uradite najbolji skup i naravno da se lepo provedete......

• U prolazu, 0 postova

naravno, tvoje mishljenje je samo tvoje i ja ga poshtujem

hvala na lepim zeljama.

hotel "duga" Polgar Andraša 40c 21000 Novi Sad mislim da ti je to najbolje 2,5 km od centra novog sada

mozda da pogledash restoran sampanjac Futoski Put 9 mislim da izdaju sobe mozesh proveriti (021 395-652) , ili ako hocesh imash na ribarskom ostrvu da iznajmish bungalove.

• U prolazu, 85 postova

jel ce biti kakvih curica mozda ?  ::)

ajde ako netko zna kakav kvalitetan oglasnik za podrucje novog sada nek mi tu stavi ili posalje na pm.

imam u planu nesto kupit, a vjerovatno je kod Vas jeftinije.

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

http://www.gradjanskioglasnik.rs/   ako si na to mislio

devojcica imash pre strelista, tj ispred pumpe :)   shalim se naravno. na kakve devojcice mislish? striptiz-a naravno da ce biti

Sto si covjeku dao link, kada nema nikakve ponude u Oglasniku. ;D ;D ;D

• U prolazu, 0 postova

e ljudi svratio sam malopre do strelista pa evo iz prve ruke,prostor je jako dobar a i postavka pratecih stvari odlican iuma mesta za sve cak je obezbedjen i auto parking unutar samog prostora,svidelo mi se na prvu,pravo da vam kazem kad sam cuo streliste imao sam utisak da je to obicna ledina sa metama al pogresio sam prostor je stvarno extra prava bajkerska prica ono na tvrdjavi...hm neznam al meni nije bilo nesto imao sam utisak kao da sam u zatvoru

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

e ljudi svratio sam malopre do strelista pa evo iz prve ruke,prostor je jako dobar a i postavka pratecih stvari odlican iuma mesta za sve cak je obezbedjen i auto parking unutar samog prostora,svidelo mi se na prvu,pravo da vam kazem kad sam cuo streliste imao sam utisak da je to obicna ledina sa metama al pogresio sam prostor je stvarno extra prava bajkerska prica ono na tvrdjavi...hm neznam al meni nije bilo nesto imao sam utisak kao da sam u zatvoru

Ovo mi se ne dopada i ne bi trebalo dopustiti. >:(  Zamislite u neka doba kada pijani automobilisti pocnu rusiti motore i motoriste. ??? >:( >:(>:(

Ovo govorim iz losega iskustva koje sam imao prosle godine.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja